lili.
Δραστήριο μέλος

!!!!!!!!!!!!τα 2 σκεφτομαστε να τα κρατησουμε.. τα υπολοιπα, αν γεννησει παραπανω απο 2 ( η κτηνιατρος μου ειχε πει με ενα πιασιμο που της ειχε κανει στην κοιλιτσα οτι ειναι μαλλον 4), θα τα δωσουμε σε ανθρωπους απο το φορουμ που ειναι πραγματικα φιλοζωοι και ενδιαφερονται για τις γατουλες τοοοοσο πολυ σε σημειο που συγκινουμαι καθε φορα που μπαινω και διαβαζω. ήταν μια δικη μου πρωτοβουλια που την συζητησα με τον μπαμπα μου και συμφωνησαμε να τα χαρισουμε τα γατακια της πανεμορφης γατουλας μας σε ανθρωπους που θα τα λατρεψουν.
σημειωση: θα δοθουν αποπαρασιτωμενα και μετα τους 2 μηνες που θα εχουν μεινει μαζι με την μαμα τους. ενα να ευχηθουμε ολοι..ολα να πανε καλα με την γεννα! ειναι η 1η της γεννα και ανησυχουμε λιγο οσο να ναι..ελπιζω ολα να πανε τελεια και τα γατακια να μοιασοθν και στην μαμα και στον μπαμπα γιατι και οι 2 ειναι κουκλια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Να γραψω και κατι αλλο. Την λιλι την εχω παρει απο μια κυρια που ειχε 2 περσιας και για τα 2 μου ειχε δειξει το pedigree .. Ο γατος που την ζευγαρωσαμε εχει pedigree το οποιο δεν το εχω εγω στα χερια μου καθως το εχει στην κατοχη της η κατοχος του γαταρου! Φωτογραφιες εχω και απο τα 2 γατια. Την λιλι θα μπορεσετε να την δειτε και ζωντανα εννοειται. Αυτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατουλα σου

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλη αν θελεις και πανε ολα καλα φυσικα,θα ηθελα πολυ ενα μικρο,γιατι τα αγαπω και συγκινουμαι..
lili.
Δραστήριο μέλος
3Στελλα3 ποσο χρονων ειστε; Ειχατε γατουλες στο παρελθον;εχετε τωρα αλλη γατουλα; Μετα χαρας να σας δωσω. Σε λιγη ωρα θα ξερουμε ποσα θα κανει. 8.30 εχω ραντεβου με τον γιατρο!!
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
lili.
Δραστήριο μέλος
και τα γατακια της Πρωτα ο Θεος θα ειναι εξισου ομορφα! Και οπως σας ειπα παραπανω πολυ ευχαριστως να δωσω σε σας που θα το αγαπατε!!
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
να μην ξαναμπώ....
είναι ναρκοπέδιο... Τζιζ!.... μακριά...Να την χαίρεστε κυρία μου τη γατούλα σας,
να έχει καλή γέννα και υγειέστατα νινάκια, αλλά γιατί μας το κάνεις αυτό;;;; Έχουμε δηλώσει μια άλφα επιρρέπεια στα χνουδόμπαλα....
υγ. Τον τρίτο μου περσούλη τον πήρα από το mycat από μια κοπελιά που σκεφτόταν όπως εσείς...Τον χάριζε και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να είναι καλά σε μια οικογένεια που θα τον αγαπάει... Πραγματιcat σας τιμάει ο τρόπος που το προσεγγίζετε το θέμα!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρακαλώ moderators κλειδώστε αυτό το θέμα μόνο σε μένα!!!!!..... να μην ξαναμπώ.... είναι ναρκοπέδιο... Τζιζ!.... μακριά...
Το ίδιο και για μένα! Μόλις το διάβασα μου μπήκανε ιδέες! Άραγε θα το γλιτώσουμε το διαζύγιο;

marina289
Περιβόητο μέλος
πήγα μέσα και κάνω στον άντρα μου....
¨είναι μια κοπελιά στο mycat .....
Μπράβο της!
Προς τιμήν της! Θα γεννήσει η γατούλα της περσάκια και θέλει να τα χαρίσει σε ζωόφιλους...
Μπράβο στην κοπέλα!
¨ -¨Έκτος!¨ μου κάνει....
(Όροφος.... το σπίτι μας....
) όπου κ'αν το τονίσεις, τί έκτος, τί εκτός.... το'πιασα το υπονοούμενο....

lili.
Δραστήριο μέλος
Πηγαμε στον γιατρο,σε νεο γιατρο,της εκανε ακτινογραφια και δεν βρηκε ΤΙΠΟΤΑ.ενω η αλλη κτηνιατρος μου χε πει με περισσια βεβαιοτητα πως ειναι εγκυος....την εψαξε κιολας και τιποτα.μονο κοπρανα.η κοιλιτσα της μαλακη και το στηθακι της πρησμενο επειδη απλα μεγαλωνει...ποοοοοοσο στενοχωρηθηκα και ποοοοσους θα στενοχωρησα τωρα...και ηθελα τοσο πολυ να δωσω την χαρα σε ατομα που αγαπανε και θελουνε τα περσικα γατακια...θα ηταν τοοοσο ομορφα...κριμα..πολυ κριμα.συγγνωμη για την δημοσιευση αυτη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool