kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γενικά δεν ξέρω τι να κάνω μαζί της και γι' αυτό γράφω εδώ να το συζητήσουμε και να βοηθήσετε σε πιθανές καλύτερες ενέργειες γι' αυτήν.
Συγκεκριμένα την είδα πριν περίπου δυο μήνες και υπέθεσα πως ανήκει σε κάποιον στα γύρο δωμάτια (καθώς την εντοπισα και στο δεύτερο όροφο) οπότε, εκτός από λίγο φαγάκι και χάδια δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Μετά την πρώτη βδομάδα την έχασα για λίγο και εμφανίστηκε πάλι πριν καμιά βδομάδα. Πλέων είναι πολύ τακτική ίσως και να αράζει εδώ για ύπνο και σήμερα τις άνοιξα και το διάδρομο αν θέλει να μπαίνει μέσα.
Νομίζω πως μάλλον είναι αδέσποτη, καθώς αν και προτιμάει να βρίσκετε σε κτισμένους χώρους σουλατσάρει στον προαύλιο χώρο και φυσικά κάνει την ανάγκη της στο χώμα. Είναι πάρα πολύ εξοικειωμένη με τους ανθρώπους οπότε έχει σιγουρα μεγαλώσει κοντά σε πολιτισμό.
Είναι απίστευτα δεινή ακροβάτης, αφού στον δεύτερο να φανταστείτε ότι ανεβαίνει μάλλον από κάτι σωληνώσεις και με άλματα, από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.
Έκανα μια προσπάθεια να την φέρω μέσα σήμερα, αλλά καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεται, η αιτία είναι μάλλον ο δικός μου γάτος που μόλις την δει της ορμάει, ευτυχώς δεν έχουν έρθει σε επαφή γιατι πάντα μεσολαβεί τζάμι.
Γενικά θα την πάω σιγουρα μες στην βδομάδα κτηνιατρο, ελπίζοντας πως ως εκ' θαύματος θα έχει και μικροτσίπ, και γενικά έχει κάποια θεματάκια και χρειάζεται σίγουρα περίθαλψη.
Οπότε εχω καταλήξει πως προς το παρόν ιδανικά θα μπορούσε κάποιος να την φιλοξενήσει, μιας που εγώ δεν μπορώ εξαιτίας του γάτου μου. Διαφορετικά θα ζει μέσα έξω στους κοινόχρηστους χώρους όπως μέχρι σήμερα, εκτός και αν εκ' θαύματος εξοικειωθεί με τον δικό μου. Θα ρωτήσω και τους γείτονες μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω, γενικά όποια συμβουλή είναι επιθυμητή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
FL7A0490.JPG633,3 KB · Εμφανίσεις: 81 -
FL7A0494.JPG467,6 KB · Εμφανίσεις: 71 -
FL7A0499.JPG460,1 KB · Εμφανίσεις: 60 -
FL7A0522.JPG515,3 KB · Εμφανίσεις: 67 -
FL7A0528.JPG742,3 KB · Εμφανίσεις: 73 -
FL7A0490.JPG633,3 KB · Εμφανίσεις: 81 -
FL7A0494.JPG467,6 KB · Εμφανίσεις: 71 -
FL7A0499.JPG460,1 KB · Εμφανίσεις: 60 -
FL7A0522.JPG515,3 KB · Εμφανίσεις: 67 -
FL7A0528.JPG742,3 KB · Εμφανίσεις: 73
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απιστευτο, τετοια Θεα κουκλαρα αδεσποτη!!!
Ευχομαι να βρεθει συντομα λυση για αυτη την ομορφη και να μην ειναι πια αδεσποτη.
Αυτή η ..Γάτα δεν έχει σπίτι ? Πραγματικά απίστευτο και συμφωνώ με την Βάσω.Είναι το πρώτο πράγμα που πέρασε απο το μυαλό μου.

AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ με έχει αγχώσει, γιατί και τα θέματα, που γράφω παραπάνω, έχουν σιγουρα να κάνουν με την υγεία της, μιας που τρέχουν σάλια και εχω εντοπίσει και ένα μικρο μαλακό εξογκώματακι στην κοιλιά, ελπίζω όλα να είναι περαστικά.
Εύχομαι τα καλύτερα, περαστικά κι ασήμαντα να είναι τα προβληματάκια της και να βρει σύντομα μια οικογένεια και πολλή αγάπη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος

Μοιαζει παρα πολυ με Maine Coon ή κανω λαθος;
Μακαρι ο γιατρος να τη βρει καλα και ολο και καποιος θα βρεθει να της προσφερει σπιτο και αγαπη.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αν τη βαλεις μεσα, το σπιτι σου θα γινει πεδιο μαχης κι εσυ ο αμαχος πληθυσμος.

Αν καταφερεις να την πας κτηνιατρο θα ειναι το καλυτερο.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να πας τη μακρυμαλλούσα νεράϊδα στον κτηνίατρο να σου πει, εκτός των άλλων, την ηλικία της , καθώς και αν τυγχάνει να είναι στειρωμένη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν ανήκε σε κάποιον τέτοιο γατί..
Αν το έχουν εγκαταλείψει (και δεν το έχουν χάσει) και δεν βρει άλλο σπιτάκι, νομίζω θα πρέπει ο γατούλης σου να αρχίσει να
συνηθίζει στην ιδέα οτι θα έχει παρέα
Δωσ'του λίγο χρόνο, γιατί πιθανό τώρα νιώθει οτι απειλείται η..πρωτοκαθεδρία του
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος

υσ αν και δεν έχει σημασία αν είναι ράτσας η φάτσας,όπως λένε τα παιδιά μοιάζει για μέην κουν η νορβγηγικού δάσους.
lioannaki
Νεοφερμένο μέλος

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την έχασα κάπου στην Καπεταν Χρονα πολύ κοντά στην κατεχάκη.
Έμεινα εκεί, γύρο στις 2 ώρες αλλά εξαφανίστηκε, έχει κάμποσες αυλές και ήταν σκοτάδι, έβαλα φυλλάδια με φωτογραφίες και τηλέφωνο η φίλη μου που μένει εκεί κοντά θα κάνει συχνές περιπολίες αφού άλλωστε βγάζει και τον σκύλο της βόλτα, θα βάλουμε και μερικά αφισάκια ακομη και φυσικά θα κατέβω και εγώ αύριο.
Πραγματικά οποίος μένει εκεί κοντά ας κάνει τον κόπο να ψάχνει, και όπου μπορείτε προωθήστε ότι χάθηκε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο σκέφτομαι ότι θα περάσει το βράδυ στο πιο αφιλόξενο σημείο της Αθήνας.....
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τι πάθατε βρε γμτο!Μπορεί έτσι φοβισμένη να'χει βρει κάποια κρυψώνα και να περιμένει ώρες μέχρι να ξεμυτίσει.
Μακάρι να είναι τυχερή και εύχομαι
να βρεθεί γρήγορα και γερή

lioannaki
Νεοφερμένο μέλος
Ας ευχηθούμε να τη βρει κάποιος σύντομα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool