Θεά αναζητά φιλοξενία......

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ για την παρηγοριά σας, άλλα δυστυχώς για μένα και την γατούλα και ευτυχώς για τα αδέσποτα γατιά που σώθηκαν, κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα άνοιγε το κλουβάκι σε ανοιχτό χώρο, όσο περιορισμένος και αν ήταν, πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι έχει να κάνει με δεινή ακροβάτη, δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη τη στιγμή νόμιζα πως επειδή κρύφτηκε δεν θα επιχειρήσει να φύγει. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη βλακεία που έκανα, ελπίζω μόνο να ήταν αυτή η ατυχία που θα τις φέρει τύχη, και μιας που υπάρχουν πολλοί που ταΐζουν τα γατάκια εκεί γύρο, είδα μπολάκια σε διάφορα σημεία, ελπίζω να δει κάποιος το φυλλάδιο και να ειδοποιήσει τον κτηνιατρο ή εμένα σύντομα. Ήταν και λερωμένο το κακόμοιρο από τα κακά του, δεν κατάφερα να το καθαρίσω καλά. Αν σκεφτείτε κανένα άλλο καλύτερο τρόπο να γνωστοποιήσουμε ότι χάθηκε παρακαλώ πείτε μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kitcat μου,οντως ηταν λαθος...αλλα ενα λαθος ανθρωπινο,που μπορει να συμβει στον καθενα μας.Μην κατηγορεις τον εαυτο σου.:/:
Απλα..μην εγκαταλειπεις και εσυ και η φιλη σου.Ψαξτε την σε εκεινο το σημειο οσο μπορειτε.Εχουμε δει εντελως κουφες περιπτωσεις γατιων που χαθηκαν και βρεθηκαν.
Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να την βρεις.:hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γινετε με την γατουλα; Μηπως τη βρηκατε;

Άκαρπες οι προσπάθειές και σήμερα, είναι σα να ψάχνουμε καρφίτσα στα άχυρα, θα συνεχίσουμε πάντως, έβαλα κι άλλα αφισάκια, ενημέρωσα και τα γύρο καταστήματα. Και όποιος μπορεί ας προωθήσει και αυτήν την εικόνα, αγγελία.
lost_low.jpg

Συνημμένα

• lost_low.jpg
    lost_low.jpg
    593,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • lost_low.jpg
    lost_low.jpg
    593,5 KB · Εμφανίσεις: 62
Θα κανω δημοσιευση στο fb στο χρονολογιο μου.
Μολις εκανα δημοσιευση, αν εχεις fb μπορεις να τη δεις στις ενημερωσεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Κανενα νεο απο τη γατουλα;

Την βάζω και εγώ κάθε μέρα στο facebook. Μακάρι να γίνει κάτι και να βρεθεί.

Αχ, κάθε μέρα είμαι από δυο φορές στην περιοχή, αλλά δυστυχώς ακομη δεν την εχω καταφέρει, παρόλο που έχουμε πολλές εξελίξεις....
Συγκεκριμένα δυο μέρες αφού την χάσαμε, δηλαδή την πέμπτη, και ενώ ετοιμαζόμουν να κατέβω κατά τις 7 στην περιοχή με καλεί ο κτηνίατρος να πάω γιατί βρίσκεται έξω από το κτηνιατρείο. Μέχρι να φτάσω μια άγια κυρία, φυσικά ξένη (αγγλίδα) που φροντίζει και στειρώνει τις γατούλες στην περιοχή, κατάφερε να την πιάσει και την βρήκα μέσα στο κτηνιατρείο. Η χαρά μου δεν περιγράφεται, πίστευα πως όλα τελείωσαν και όλα θα πάνε καλά, κάναμε διάγνωση, και είπαμε για να ηρεμήσει λίγο να την μεταφέρω την επόμενη βδομάδα για εγχείριση μιας που ο όγκος βρίσκεται πάνω στο στήθος και πρέπει να αφαιρεθεί. Είχα ζητήσει από τη φίλη μου το δικό της κλουβάκι για να μην το κουβαλάω και όταν τελειώσαμε με τον γιατρό την τοποθετήσαμε μέσα και φύγαμε για το αυτοκίνητο της. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα του κτηνιατρείου και πριν προλάβουμε να κάνουμε ένα βήμα, έβαλε όλο το βάρος της στο πορτάκι, το οποίο έπεσε, άνοιξε στα δυο το κλουβί και φυσικά για άλλη μια φορά μας έφυγε με απίστευτη ταχύτητα και δεν προλάβαμε καν να δούμε προς τα πού πήγε. Έμεινα στην περιοχή για δύο ώρες περίπου, περιπλανήθηκα, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά.
Έφυγα για άλλη μια φορά εντελώς απογοητευμένη. Την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα με καλεί η κυρία αυτή να μου πει πως την είδε την έπιασε και την πήρε αγκαλιά να την πάει στον κτηνίατρο, δυστυχώς όμως μόλις έφτασε εκεί κοντά αγριέψει, την γρατζούνισε και φυσικά τις έφυγε, για άλλη μια φορά περιπλανήθηκα για ένα δίωρο, αλλά τίποτα.
Σήμερα το ίδιο πάνω από δυο ώρες ψάχναμε μαζί αλλά τίποτα, ήμουν πολύ αισιόδοξη για σήμερα, αλλά πλέον εχω απογοητευτεί. Νομίζω την έχουμε τρομάξει πολύ και κάθε φορά απομακρύνεται περισσότερο.

Πωπω ρε παιδι μου, τι οδυσεια. Δεν νομιζω kitkat μου πως φευγει πιο μακρυα, απλα κρυβεται γιατι οπως λες και συ εχει φοβηθει. Θελει υπομονη και επιμονη. Οταν την ξαναβρειτε, μην κατευθυνθειτε με τιποτα προς το κτηνιατρειο, αυτο την εχει φοβισει μαλλον. Και να εχετε παντα μαζι σας μια γατοφορο που να μην ειναι πλαστικη και σπαει ευκολα.

Και πάνω που σκεφτόμουν να μπω και να ρωτήσω τι γίνεται με τη θεά μας... Η καλή μου... Θα φοβήθηκε για τα καλά... Ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά...

Οπως λεει και η Βασω μας σκετη Οδυσσεια.. :( και συμφωνω μαζι της στο να μην κατευθυνθειτε προς τον κτηνιατρο!
Ευχομαι η τριτη φορα να ειναι και η τυχερη σας ! Καλη τυχη , ευχομαι να τη βρειτε την ψυχουλα !

Kitcat μας καλή τύχη κι εύχομαι να βρεθεί η γατούλα !

Τίποτα και σήμερα, δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω να κλεισει η εβδομάδα και να μην βρεθεί.:(
Φφφφφφφ στείλτε όλη σας την καλή ενέργεια... και όσοι ειστε πιστοί κάντε και μια φανουρόπιτα..... :)

Πρωι-πρωι, θα φτιαξω μια, τα υλικα τα εχω και αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα πιστη, τον Αγιο Φανουριο τον εχω σε μεγαλη υποληψη, παντα μου βρισκει τα χαμενα.:bye:

Υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί..αν και είναι αρκετά φοβισμένη ίσως ξαναπάει σε αυτή την κυρία που την είχε βρει για αναζήτηση φαγητού μιας και εκείνη ταίζει και άλλες γατούλες..μακάρι να εμφανιστεί σύντομα!

Η Φανουροπιττα ειναι ετοιμη, θα μοιρασω και εννεα κομματια για να πιασει το ταμα. Ξαναεβαλα και σημερα στο fb το θεμα της γατουλας, τωρα περιμενουμε.:worry: Ελπιζω να βρεθει συντομα!!!:(

Εύχομαι κι εγώ μέσα από την καρδιά μου να βρεθεί! :)
Κι έχω θετικό προαίσθημα! ;)

Μολις ξανακοινοποιησα, το κανω πρωι-βραδυ. Δεν υπαρχει κανενα νεο, δεν την ειδε κανεις;:worry:

Τίποτα δυστυχώς, πάω τώρα στην περιοχή να κολλήσω και άλλα αφισάκια πιο απομακρυσμένα, ελπίζω κάποιος να την έχει μαζέψει και απλά να μην έχει δει ότι την ψάχνουμε.

Μακάρι να βρεθεί η καϋμενούλα και να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια!! Την αγάπη μας στέλνουμε και θετική ενέργεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back