Θεά αναζητά φιλοξενία......

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πριν ενα χρονο εχασα την γατα μου( maine coon ) στην περιοχη του πολυτεχνείου στα εξαρχεια θηλυκιά και στειρωμένη Της μοιάζει πολύ αλλά δεν είμαι σιγουρος Ειναι ταλαιπωρημένη......Ειχα αναρτήσει φωτογραφ'ια της στο site

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mακαρι να βρεθει πρωτα γιατι εχει εξελιχθει σε θριλλερ η συγκεκριμενη ιστορια.
Αν ειναι και η γατουλα που εχασες, θα ειναι διπλη χαρα αν βρεθει.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπηκα και σε μια αλλη ομαδα στο fb που ειναι για ζωα που εχουν χαθει, βρεθει κλπ και την εβαλα και εκει. Ας ελπισουμε τις γιορτες να ειναι πια κοντα σου, η τουλαχιστον να την βρει κανενας χριστιανος και να την μαζεψει.

Ευχαριστώ πολύ, άντε να δούμε τι θα γίνει, δυστυχώς κανένα νέο.

πριν ενα χρονο εχασα την γατα μου( maine coon ) στην περιοχη του πολυτεχνείου στα εξαρχεια θηλυκιά και στειρωμένη Της μοιάζει πολύ αλλά δεν είμαι σιγουρος Ειναι ταλαιπωρημένη......Ειχα αναρτήσει φωτογραφ'ια της στο site

Αν και μου φαινεται απίθανο να βρέθηκε από τα εξάρχεια στου ζωγράφου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε, πέρασε και χρόνος. Αν θες στείλε μου το λινκ να ρίξω μια ματιά αν είναι αυτή. Η μπουμπούκα αυτή πάντως έχει λευκή μουσούδα ανοιχτόχρωμο μπεζ τρίχωμα και φοράει και λευκά καλτσάκια, επίσης η άκρη της ουράς είναι μαύρη.
Αν πιστεύεις ότι είναι αυτή και την είχες χρόνια πες μου να σου στείλω πμ με την περιοχή που εντοπίστηκε πρόσφατα, αν βρεις χρόνο να κανείς μερικές βόλτες μήπως σε αναγνωρίσει και πλησιασει.

Τελευταία επεξεργασία:
Φφφφφφφφφφφφφ... άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια σήμερα. Κοιταζόμασταν για δυο ώρες τουλάχιστον σήμερα, μου νιαούριζε, αλλά κράταγε απόσταση ασφαλείας 3 μέτρα τουλάχιστον. Ώσπου αποφάσισε να φύγει, τουλάχιστον είναι ακομη στην περιοχή και μάλλον πλέον ξέρουμε και που αράζει. ήταν ταλαιπωριμένη η γλυκιά μου. Άυριο κλείνει μήνας.....:(

Αγάπη μου, τη γατούλα θα την πάρεις ξανά στην αγκαλιά σου. Μπράβο σου που επιμένεις. Μικρές εμπειρίες επιτυχίας βιώνεις, το κατάλαβες αυτό; ;)
Επιμονή και υπομονή. Τροφή μαζί σου. Δελέασέ την με υγρή τροφή, κάτι που μυρίζει έντονα, όπως τόνο (κονσέρβα για γάτες). Αν μπορείς να προμηθευτείς και γατοπαγίδα, αυτό θα ήταν το ιδανικό.
Σου στέλνω από καρδιάς όλη μου τη θετική ενέργεια, η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή :)

konst έψαχνα για να βρω την αγγελία σου, και πέτυχα αυτήν, αν είναι η δικιά σου αγγελία φοβάμαι δεν είναι αυτή η μπουμπούκα η δικιά σου, πράγματι μοιάζουν αρκετά, αλλά αν παρατηρήσεις δεν έχουν καμία σχέση. Άλλωστε δε νομιζω να είναι maine coon παρόλο που φέρει αρκετά χαρακτηριστικά.
Λυπάμαι πολύ, μακάρι να κάνω λάθος και όταν την πιάσουμε να ξαναέρθει στην αγκαλιά σου.

Μα να σε βλέπει και να μην πλησιάζει το παλιοκόριτσο?? Το καλό είναι ότι αφού ακόμη επιβιώνει στην περιοχή, μάλλον έχει μάθει τους κανόνες και θα συνεχίσει να είναι καλά. Και πολύ σύντομα θα αποφασίσει να σε πλησιασει και θα την πιάσεις.
Η επιμονή σου είναι πραγματικά παραδειγματική. Το μπράβο μοιάζει πραγματικά λίγο για αυτό που κάνεις. Έχεις όλη μας την θετική ενεργεία, θέλουμε όλοι τόσο πολύ να βρεθεί!!:)

Σε ποια ακριβως περιοχη βρισκεται τωρα kitkat μου, για να διορθωσουμε τη δημοσιευση αν αυτο βοηθησει.
Επισης αν χρειαστεις γατοπαγιδα, ισως μπορεσω να σε φερω σε επαφη με καποια φιλοζωικη για να σου δανεισουν μια.

Φφφφφφφφφφφφφ... άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια σήμερα. Κοιταζόμασταν για δυο ώρες τουλάχιστον σήμερα, μου νιαούριζε, αλλά κράταγε απόσταση ασφαλείας 3 μέτρα τουλάχιστον. Ώσπου αποφάσισε να φύγει, τουλάχιστον είναι ακομη στην περιοχή και μάλλον πλέον ξέρουμε και που αράζει. ήταν ταλαιπωριμένη η γλυκιά μου. Άυριο κλείνει μήνας.....:(

Eιναι πολυ θετικο οτι ζει στην περιοχη αυτη για ενα μηνα. Πιθανοτατα καποιος τη φροντιζει και γι'αυτο μενει εκει.
Εκτιμω οτι εσενα σε εχει παρει απο φοβο (με ολα αυτα που εχουν προηγηθει) και θα δυσκολευτεις να την πιασεις
γιατι δε σε εμπιστευεται και θα περασει χρονος μεχρι να σε αφησει να πλησιασεις.
Αν μπορεις να ερθεις σε επαφη με αυτες τις κυριες ή ρωτωντας να βρεις ποιοι την ταιζουν,
μηπως και καταφερουν να την πιασουν αυτοι και μετα να σε ειδοποιησουν ωστε επιτελους να την παρεις. :)
Ευχομαι το καλυτερο και συντομα.

Σε ποια ακριβως περιοχη βρισκεται τωρα kitkat μου, για να διορθωσουμε τη δημοσιευση αν αυτο βοηθησει.
Επισης αν χρειαστεις γατοπαγιδα, ισως μπορεσω να σε φερω σε επαφη με καποια φιλοζωικη για να σου δανεισουν μια.

Δεν εχει αλλάξει πολύ περιοχη απλά εχει απομακρυνθεί από κατεχακη, συγκεκριμένα ειναι πολύ κοντα στη μεσογειων, γωνία με μια κάθετη που λέγετε εστία και γενικά τριγυρίζει εκει γυρο. Τώρα για την παγίδα δεν ξερω αν θα βοηθησει, και εγω σήμερα δυο κονσέρβες της άνοιξα αλλα δεν πλησίασε, δυστυχώς και εγω πιστευω πως με αυτα που έχουν γινει δεν με πλησιάζει.

Παντως ο Βασιλης εχει δικηο, για να μενει εκει κοντα, καποιος θα πρεπει να την ταιζει. Μηπως αυτος ο καποιος θα μπορουσε να την πιασει σε συννενοηση μαζι σου.:hmm:

σωστο το link που εβαλες.....μοιαζει με την γατα μου αλλα δεν ειναι αυτη

Ρε συς ειναι απλα υ π ε ρ ο χ η! :eek:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back