Θεέ μου βοήθειααα...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Παρακαλω μην γελασετε...
Απο 17 ιουλιου ως 28 ιουλιου θα μαι σε ενα σπιτι με 4 γατες(τερεζα μαμας μου,ιριδα αδερφης μου,λουνα & Ρορυ μου ) και ενα χελιδονι..
πανε διακοπες οι γονεις μου μαζι με την αδερφη μου και θα μεινω να κραταω τα μαναρια μας..το θεμα ειναι οτι η τερεζα μισει ολα τα αλλα γατακια,η ιριδα ειναι πολυ φοβιτσιαρα και κρυβετε συνεχεια,η λουνα θα κρυβετε απο τη τερεζα και θα κυνιγαει περιστερια και ο ρορυ θα θελει να φαει το χελιδονι και να παιξει με λουνα ,ιριδα,τερεζα(ασχετα αν καμια δεν τον θελει)..και εχω και το μωρο χελιδονι που εχει πεσει απο τη φωλια του 2 βδομαδες τωρα και η μαμα μου το εχει κανει παιδι της...που θελει ταισμα συνεχεια ...
Οσο σκεφτομαι τι με περιμενει με πιανει αμοκ...τα παιδια μας εχει το καθενα την παραξενια του και ενα αντε 2 μαζι τα βγαζω περα ,αλλα και τα 4 μαζι(μην ξεχναμε και το χελιδονι) ποτε δεν μου εχει τυχει....Η μαζωξη (του αιωνα) θα γινει στο πατρικο μου ...παντως εχω να ριξω πολυυ γελιο..(ο ρορυ ειμαι σιγουρη θα πεσει σε βαθεια καταθληψη γιατι καμια απο τις Κυριες δεν θα τον παιζει...καλο μου κουραγιο και οτι συμβουλες χρειαστω θα σας της πω απο εδω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back