Θεέ μου

• Thread starter Thread starter Naiva
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
https://trupokarudos.blogspot.com/2010/05/ayth-th.html το είδατε αυτό...................... θεε μου δλδ .... δεν εχω λογια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Θεε μου

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! :mad::mad::mad: Μακαρι αυτοι που το εκαναν να τους δεσουν κ αυτους τα @@ τους και να τους αφησουν ετσι μεχρι να πεθανουν!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό...:'(

ε ενταξει το τι καταρες ριχνω.. δλδ δεν σεβονται τι ζωη.. τι με κανει να σεβαστο τι δικη τους δλδ. σκουπιδια ειναι.

Χτες δεχτηκαμε καταγγελια οτι ΟΛΑτα ζωα τα " στειρωνουν" ετσι σε χωριο της χαλκιδικης και τα ακους να ουρλιαζουν, κατευθυναμε την κυρια σε δικηγόρο και εισαγγελεα κατευθειαν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back