08-05-10
20:20
https://trupokarudos.blogspot.com/2010/05/ayth-th.html το είδατε αυτό...................... θεε μου δλδ .... δεν εχω λογια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
08-05-10
20:26
Απάντηση: Θεε μου
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Μακαρι αυτοι που το εκαναν να τους δεσουν κ αυτους τα @@ τους και να τους αφησουν ετσι μεχρι να πεθανουν!!!
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Μακαρι αυτοι που το εκαναν να τους δεσουν κ αυτους τα @@ τους και να τους αφησουν ετσι μεχρι να πεθανουν!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
08-05-10
20:50
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό...

08-05-10
22:49
ε ενταξει το τι καταρες ριχνω.. δλδ δεν σεβονται τι ζωη.. τι με κανει να σεβαστο τι δικη τους δλδ. σκουπιδια ειναι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
09-05-10
12:37
Χτες δεχτηκαμε καταγγελια οτι ΟΛΑτα ζωα τα " στειρωνουν" ετσι σε χωριο της χαλκιδικης και τα ακους να ουρλιαζουν, κατευθυναμε την κυρια σε δικηγόρο και εισαγγελεα κατευθειαν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum