Θείες σας ευχαριστώ πολύ

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Γεια σας με λενε πατουνα με ξερετε απο την μαμα μου ειμαι στη ζωη σας εδω κ ενα χρονο περιπου μεσα σε αυτο τυο σαιτ σημερα με κανετε να ανακουφιστω παρα πολυ κ κανετε την μαμα μου να κλαιει γιατι εαν δεν με βοηθουσατε να στειρωθω σιγουρα σε κανα 2 χρονια θα πεθαιναμιας κ ειχε δημιουργηθει ογκος στην μητρα μου κ θα αφηνα μονη την μαμα μου!!!!Να ξερετε οτι σας αγαπαει πολυ πολυ κ νιωθει μεγαλη ευγνωμοσυνη γι αυτο που κανετε θα σας το χρωσταει λεει μεγαλη χαρη οτι κ εαν χρειαστειτε θα ειναι εκει οποτε την θελετε
Σας ευχαριστω κ σας φιλω στα μουτρα κ σας κανω πολλα πουρ πουρ πουρ κ μυτιες εαν μιλαγα θα σας εγραφα κ αλλα αλλα κουραστηκαν η πατουσες μου απο το γραψιμο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κ στον κυριο πανο ενα μεγαλο φιλακι στα μουστακια που δεν με πονεσε κ με εκανε να ριξω κατι υπνους ονειρο πουρρρρρρρρρ
κ τωρα τα γατοονοματα
ποκιτο πεπε χιονης πιπις παυλας τελειας χουζουρης ρουμπι μπεζ αριθα ρουκος αργυρω σιβα κ βαλεντινος σας ευχαριστω πολυπολυπολυ πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο πέπε λέει παρακαλώ. Και επίσης λέει ότι είσαι πολύ όμορφη (μάλλον του το σφύριξε ο Ποκίτο).

Ο Ποκίτο δεν λέει τίποτα. Είναι τιμωρία και καθαρίζει τη γατοφόρο του!!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xexexexexeμα ειναι πολυ κατρουλης ο ερμος ο θειος ποκιτο μηπως την επομενη φορα να του φερω κ ενα παμπερ

το κάνατε τελικά ρεμάλια εεεεε??? κατι μου είχε σφυρίξει η Ισμήνη και θα ήθελα και εγώ να είμαι θεία, Φρόσω αλλα 5 μήνες ανεργίας είναι αυτοί....στέλνω όλα μου τα φιλιά και τη θετική μου ενέργεια στην πατούνα και στους δυνατούς δεσμούς που καταφέρατε..(..με?) και φτιάξαμε:)

το κάνατε τελικά ρεμάλια εεεεε??? κατι μου είχε σφυρίξει η Ισμήνη και θα ήθελα και εγώ να είμαι θεία, Φρόσω αλλα 5 μήνες ανεργίας είναι αυτοί....στέλνω όλα μου τα φιλιά και τη θετική μου ενέργεια στην πατούνα και στους δυνατούς δεσμούς που καταφέρατε..(..με?) και φτιάξαμε:)

καλε σιγα ολες της θειες της αγαπαω πωπω η πατουσα ποναει α[πο το πληκτρολογιο μιαουγραφο πρεπει να βγαλουν οπως ο λογογραφος θα ημουν πιο ανετα κ θα επινα κ τον φραπε μου μια χαρα

καλε σιγα ολες της θειες της αγαπαω πωπω η πατουσα ποναει α[πο το πληκτρολογιο μιαουγραφο πρεπει να βγαλουν οπως ο λογογραφος θα ημουν πιο ανετα κ θα επινα κ τον φραπε μου μια χαρα

:lol: :lol: :lol: ναι μόνο που θα γέμιζε νιαουριτα και πρρρρ το σαιτ

Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!! :happy:
Η Αρήθα κι εγώ ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! :greycat:

Καλη αναρρωση
:) :) :) :)

Συνήλθε το Πατούνι από τη νάρκωση?:)

καλη αναρρωση στην πατουνιτσα ευχομαι κι εγω:happy: !!

Φιλιά στα μουστάκια της μικρής στέλνουν κι ο Πίπης και ο Χιόνης. Ο Πίπης ήθελε να της τα δώσει αυτοπροσώπως χθες, αλλά τον είχε αγκαλιά η κυρία Μίλλυ και είχε αποχαυνωθεί...:rolleyes: Θεά η Πατούνα!!! Περίμενα ότι θα ήταν ναρκωμένη μετά τη στείρωση, αλλά ήταν ξύπνια και κοίταγε με γουρλωμένες τις ματάρες της. Μόνο που έτρεμε λίγο, αλλά λογικό είναι. Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα...:)
Πάντως όταν είπε ο κ.Πάνος για τον όγκο, τα χρειάστηκα λίγο...:/:

Περαστικά στην πατουνίτσα!:up:
Ήθελα να γίνω και εγώ να γίνω θεία!Αλλά δεν σας πρόλαβα:P

Να' ναι καλά η Πατούνα και όλοι!

Πατουνίτσα καλή ανάρρωση!

σας ευχαριστοουμε πολυ ειμαστε μια χαρα ειναι λιγο απομακρη σημερα αλλα ελπιζω να μην μου κραταει κακια οτι της καναμε της το καναμε για το καλο της σας αγαπαμε ολες κ σας ευχαριστουμε πολυ πολυ\
Οταν ειπε για τον ογκο μου ηρθε να σωριαστω σστα πατωματα γιατι ειδα την ζωη της μεχρι τωρα να περναει μπροστα απο τα ματια μου

Ρε, τι κανονισατε και εμενα την χιωτισσα με ξεχασατε?:P

Απότι καταλαβα, στειρωθηκε η πατουνα???
Περαστικα!!!

Καλη αναρπωση και απο εμενα!!! :)

Ολα τα καλα χανω οταν ληπω απ το σιτε.Περαστικα στη πατουνα και γρηγορη αναρωση:)

Πώς τα πάει το Πατουνάκι; Είναι καλύτερα σήμερα;

άντε να γίνει κάλα και γρήγορα η πατουνιτσα:up: :up: :up: :up: :up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back