Θείες σας ευχαριστώ πολύ

Ρε, τι κανονισατε και εμενα την χιωτισσα με ξεχασατε?:P
Σε "ξεχάσαμε";) για λίγο όμως.... Απόλαυσε τις διακοπές σου εσύ και κάνε ένα γατοbreak! (και μια βουτιά για μένα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αγαπητές θειές θα μπορούσατε να βοηθήσετε και μας με γιατρό και στείρωση;
Ή αν θέλετε υιοθετήστε μας!Εδώ μας προσφέρουν μόνο φαί και αγάπη από γιατρους τίποτα!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 30052007109.jpg
    30052007109.jpg
    552,4 KB · Εμφανίσεις: 64
  • 03042007066.jpg
    03042007066.jpg
    516,9 KB · Εμφανίσεις: 60
Πόπη αρχικά θα βοηθούσε να προσπαθήσεις να δώσεις τον Πρίγκηπα(νομίζω άνετα δίνεται ο συγκεκριμένος), στις αγγελίες. Ενοειται οτι θα ελεγξεις να δωθει σε καλα χερια:) .
Ζητω συγνωμη εκ των προτερων για την παρεμβαση μου:redface: .

Κατερίνα και Ισμηνη σας ευχαριστούμε πολυ για την βοήθειά σας,έτσι θα πειστούν και τα παιδιά που είχαν τις αμφιβολίες τους.
Ναι κανονίστηκε Σάββατο πρωί πρωί φευγουμε για Ραφήνα στο σπίτι που βρίσκετε και η Μπέμπα.
Σας χαιρετούμε και σας ευχαριστούμε για την πολυτιμή βοήθεια:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

παιδια η πατουνα εχει αλλαξει παρα πολυ εγινε παλι η ηρεμη γλυκια γατουλα που ειχαμε αποζηταει της αγκαλιες κ τα χαδια μας νμας τριβετε κ δεν μας επιτιθετε πλεον το μωρο μου εχει γινει τοσο γλυκια κ τρυφερη μεχρι κ ο κυριακος παραξενευετε τωρα που δεν του ορμαει πια να τον δαγκωνει αχ κ παλι σας ευχαριστω πολυ για ολα

Τι καλά!! Μπράβο!!! :greycat: :happy:

Μπράβο στην πατούνα μπράβο στον Κυριάκο:P και ένα μεγάλο μπράβο και στα κορίτσια που βοήθησαν!:up: :up:

Αλλαξε τόσο πολύ κιόλας η Πατούνα?!!!:blink:
Φαντάσου δηλαδή πόσο υπέφερε το καημένο....
Φρόσω μας χρωστάς ΚΕΡΑΣΜΑΑΑΑ!:) ;)

Εννοειτε αυτο κοριτσια το εαν θα ειναι η πατουνα μαζι δεν ξερω μονο εαν παμε για καφε στον Αιλουρο θα μπορω να την φερω για να μας καμαρωσετε

Να πατε τον Σεπτεμβρη(η ΚΑΙ τον Σεπτεμβρη) για να φερω και εγω τα δικα μου μαζι!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back