cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xionati3
Νεοφερμένο μέλος
χαιρομαι........!!!
ευχομαι να περασουν ομορφα οποιος τα παρει και να τα αγαπησει.......!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
με πηραν και για τον τιγρουλι ναζιαρη
μαλλον αυριο και ο μπεμπης θα παει στους νεους του γονεις μαλλον...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
η πανθηρουλα ομως που ηταν να παει στο νεο της σπιτι δεν πηγε γιατι η κυρια δεν ηθελε μωρο απο αδεσποτη γεννα τελικα....δεν πειραζει ... να ναι καλα η κυρια..... γιαυτο λοιπον οποιος θελει την πανθηρουλα τωρα ειναι η ευκαιρια να αποκτησει αυτο το ζουζουνιγαι να σας γεμισει χουρχουρισματα
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/21042010037.jpg
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα ποιος θα με παρει?και εδω βεβαια μπορειτε να με θαυμασετε σε νεα μου φωτο ,αν και δεν μου αρεσουν αλλα εκανα το χατηρι στην προσωρινη μου γατομαμα για να με καμαρωσετε
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/21042010037.jpg
fenaki12
Δραστήριο μέλος
βαλτε αγγελεια εδω :https://www.aggeliopolis.gr/ εμεις εχουμε δωσει απο εκει 3 βεβαια πριν 2-3 χρονια αλλα τεσπα
Και παλι καλη της τυχη
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή τυχη να εχει το μικρό σας....είστε πολυ τυχερη που δοθηκαν γρηγορα τα γατακια σας αλλα περιμενουν πολυ καιρο πραγματι ειναι πολυ ζουζουνια,εμεις εχουμε ηδη 2 μας εχουν μπει πολλες σκεψεις στο μυαλο για φιλοξενεια μονο,οχι μονο του δικου σας γενικα αλλα η μητερα μου φοβαται μην μας μεινει οχι πως δεν το θελει αλλα πολλα τα εξωδα μικρο το σπιτι καταλαβαινεται 5 ατομα και 2 γατια ειναι αρκετα για ενα σπιτι 7 τετρ.
βαλτε αγγελεια εδω :https://www.aggeliopolis.gr/ εμεις εχουμε δωσει απο εκει 3 βεβαια πριν 2-3 χρονια αλλα τεσπα
Και παλι καλη της τυχη
Σε ευχαριστω πολυ fenaki,ετσι ειναι τον μεγαλο μου σκυλουκο οταν τον βρηκα πριν 4 χρονια τον μαζεψα γιατι ηταν πολυ χαλια να τον παω σε γιατρο να γινει καλα και να τον φιλοξενησω μεχρι να του βρω σπιτι που γαι πολυ μεγαλου μεγεθους σκυλια ειναι δυσκολο τελικα ο ρομεο ειναι μελος της οικογενειας μας δεν μου πηγε η καρδια να τον δωσω και τον λατρεψα κυριολεκτικα γαιτι ειναι ψυχουλα επειτα μου εκαναν δωρο ενα μικρουλι toy μεγεθος σκυλακι τον ροκο , εχω τρεις χελωνες και απο εκει και περα επειδη συχνα πικνα υπαρχουν ''καλοι'' ανθρωποι φροντιζουν να πετανε οπου βρουνε να στιβαζουν και εγω δεν ξερω τι αλλο αυτες τις μικρες ψυχουλες ετσι οσο μπορω τα βοηθαω.
Και ενα καλο νεο το απογευμα η ζουζουνα πανθηρουλα παει στην νεα της γατομαμα,
την πηγα το πρωι στο γιατρο ειναι δυνατη σαν αλογο παρολο που ειναι η πολυ μικροτερη απο τα αλλα δυο ζουζουνια που δωθηκαν, ετσι το απογευμα θα πουμε νεοτερα για την υιοθεσια της

moukelis
Επιφανές μέλος
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι καλα!Μακαρι να πανε ολα καλα με την υιοθεσια της!
Μακαρι Δωρα μου γιατι αυτη η πιτσιρικα τραβηξε πολλα σαν πιο αδυναμη χαλαλι τα ξενυχτια της χαλαλι της ολα !!!!!!!! και την ψυχη μου γιαυτο πρεπει να ''ανακρινουμε'' σωστα την νεα γατομαμα γιατι πλεον η μπεμπα απαιτει

moukelis
Επιφανές μέλος

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Να κλειδωθει πανηγυρικα!

cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool