zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν τα φέρει αυτην την εβδομαδα στο Βόλο θα στα ανεβασω Πέμπτη ή Παρασκευή (το πιο πιθανό ειναι Παρασκευή) στη Θεσσαλονίκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να γινει κι αλλιως.Αν μπορει να μου τους φερει στο λιμανι του Πειραια στις 17 του Απριλη,μπορω να τους φερω μεχρι Βολο,και να κατεβεις με το τραινο να τους παρεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
δυστυχως η άννα δε μπόρεσε να βρει κάποιον να ανέβει βόλο.. εκτός κι αν υπάρχει οποιοσδήποτε που μπορεί να τα μεταφέρει εντος της βδομάδας στο βόλο.
αν οχι, πάμε πάλι στο αρχικό σχέδιο απο αθήνα για σαλονίκη και όποιος σκοπευει να ταξιδέψει και μπορεί ας μας βοηθίσει......
moukelis
Επιφανές μέλος
Δες κι αυτο που σου εγραψα πιο πανω,ουτε εσυ γινεται να κατεβεις;Να βοηθησουμε βρε κοριτσια,αλλα προσπαθηστε κι εσεις λιγακι...
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
αν μπορουσα βρε δωρα θα κατέβαινα απ ευθείας αθήνα!απλά αυτο το καιρο δε μπορω! η αννα επίσης δε μπορεί.
το πιο πιθανο ειναι αν δε βρεθει κανεις να κατέβω απ ευθειας τέλος το απρίλη εγω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλο να κανεις 7 ωρες με το τραινο μεχρι Αθηνα,κι αλλο 2,5 μεχρι Βολο,γι'αυτο το ειπα.Ειναι και Κυριακη,και ισως σε βολευε.
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
κανεις?
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειπα να κατεβεις εσυ Βολο,ειπα να τα παρω εγω απο Αθηνα,να τα παω Βολο,και να κατεβει η νεα τους μαμα να τα παρει απο Βολο-Θεσσαλονικη.Τελος παντων,εσεις ξερετε,εγω παντως δεν μπορω πλεον να τα παρω γιατι θα μεταφερω αλλο γατακι που η μαμα του θα κατεβει επισης απο Θεσσαλονικη για να το παραλαβει.Καλη τυχη στα μικρουλια.Δωρα μου λες να μην θελω να βρω λυση αλλα δυστυχως δεν μπορω να παω βολο!! καλως η κακως ετσι εχει η κατασταση !! ολα στραβα πανε...
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
καποιος που να να μπορει ρε παιδια να φέρει τα γατουλια σαλονικη?
ειμαστε κ οι 2 "δεμενες χειροπόδαρα" οπότε οποιος μπορει....
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά τι έγινε με τα γατάκια? Ήρθαν Θεσσαλονίκη?
nanoula91
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατάκια βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ευτυχώς!! Χάρις στην καλή τους μαμά που έκανε ολόκληρο ταξίδι για να τα πάρει είναι πολύ ευτυχισμένα στο καινούργιο τους σπίτι!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool