Θεσσαλονικείς άντε...

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
ζήλεψα ;) που τα παιδια στην αθηνα εχουν γινει παρεα (περασαμε πολυ ωραια οταν πηγα που μαζευτηκαμε πολλοι)και βγαινουνε.

Τι λετε τωρα που μαζευτηκαμε πιο πολλοι θελετε να βγουμε κι εμεις για καφε??? Νομιζω εχει κι εκθεση λουλουδιων στο πεδιο του αρεως μια ιδέα ειναι να μπορουσαμε να παμε εκει λογω ωραιου περιβαλλοντος.. για πειτε, για πειτε...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: εγω ειμαι μεσα για καφεδακι αρκει να μην ειναι πολυ αργα το βραδυ -γιατι εχω και παιδακια η αυτη τη δευτερα που γιορταζει ο μεγαλος μου γιος ..αντε βρε παιδια να βρεθουμε να γνωριστουμε -γιατι καλο το κομπιουτερ αλλα αλλο πραγμα ειναι η ανθρωπινη επαφη,,:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλο σ'αυτες τις συναντησεις ειναι οτι φχαριστιεσαι γατοκουτσομπολιο.. η μονη παρεα που δεν σε κοιταει σαν καμια τρελη;) :lol:

:hello: ασε ...με ειδαν προχθες με την ψιψινα στην αγκαλια τυλιγμενη με ενα κασκολακι που μπηκα να παρω τσιγαρα κατω απο το γραφειο και με κοιτουσαν σαν ουφο,,παντως ειναι κριμα να μην κανονισουμε κατι και εμεις,,

Με τη γωγω, τη γιωτα και τον gristofer συναντηθηκαμε μια πρωτη φορα το φθινωπορο

ξεκινανε οι εξετασεις οποτε μονο μετα θα μπορουσα. αλλα μην με περιμενετε γιατι και μετα τις εξετασεις μπορει να μην με αφησουν οι γονεις μου να ερθω, αλλα δεν πειραζει;)

:hello: αντε να σας γνωρισω και εγω που ειμαι καινουρια στη παρεα σας,οι ιδανικες μερες για μενα ειναι απο τριτη εως παρασκευη νωρις το απογευμα εως βραδακι-που μπορω να φυγω λιγο νωριτερα απο το γραφειο..αλλα αν εχετε κατι αλλο στο μυαλο θα κοιταξω να τα βολεψω..φυσικα και το σπιτι μου ειναι ανοικτο για οποιον θελει να πιουμε καφεδακι και να γνωρισει και την μαιρουλα...

Και εγώ μέσα είμαι αρκεί να βρούμε μια βολική μέρα γιατί έχω μαγαζί και καταλαβαίνετε... Άντε να το πούμε απο κοντά!! Εγώ τις τελευταίες μέρες που χρειαζόταν να φέρνω το Μπαλουδάκι στο μαγαζί, εξαιτίας του συχνού ταίσματος και για να μην το αφήνω μόνο του με τον Μολυβίξ, διαπίστωσα ότι οι γάτες από τους περισσότερους ανθρώπους αντιμετωπίζονται σαν κάτι αηδιαστικό ή στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη αδιαφορία... Για να μην πω πόσοι με ρώτησαν με φρίκη... Θα το κρατήσεις?? Στο σπίτι??? Και ολοκληρωνόταν η φρίκη όταν μάθαιναν ότι έχω και άλλο στο σπίτι. Λέτε να χάσω πελάτες? Το χειρότερο είναι τα παιδιά. Η το κοιτάζουν αδιάφορα ή οπισθοχωρούν τρομοκρατημένα φωνάζοντας "πάρτο παρτο πάρτο!!" Τί έγινε? Μετά απο εκείνο το θεϊκό που μας έλεγαν όταν είμαστε παιδιά "θα φωνάξω το σκύλο να σε κάνει γκαγκ μαμ κλπ" τώρα λένε και για τις γάτες?

μια καλη μερα ισως ηταν τεταρτη απογευματακι..που ειναι κλειστα τα μαγαζια...τι λετε γιαυτη που θα μας ερθει:)

Δυστυχως δεν μπορω εχω να παρουσιασω ενα κειμενο στην ψυχαναλυτικη εταιρεια το ιδιο βραδυ αν λεγατε για οπαρασκευη απογευμα η βραδυ η και σαββατο ειμαι πιο ελευθερη

;) :) εγω απλα ειπα μια μερα-καλο θα ειναι να βρουμε μια μερα και ωρα που θα βολεψει ολους.σαββατο νωρις βολευει,,, γυρως τις 4-6.αν οχι πειτες κατι και εσεις..στη βραση κολλαει το σιδερο:D

Σαββατο ειναι ενταξει για μενα ειτε πρωι ειτε απογεμα μεχρι τις 9 ειμα free τι λετε για τις 6-7? ακομα και πιο νωρις

:redface: :redface: γινεται κατα τις 5-6 ,γιατι θελω να ειμαι σπιτι εως τις 8-8.30-εγω...καθε σαββατο κραταν οι γονεις μου τα παιδια και βγαινουμε με τον αντρα μου μετα τις 9

Εγω μεσα θα δουμε το βραδυ που θα μπουν και οι αλλοι μεσα τι θα πουν

:up: ο.κ εγω θα βλεπω τι παιζει ως τις 5-6 σημερα.μετα αυριο το πρωι θα ξαναμπω...ειμαι πρωινος τυπος στην παρεα ...

Τι λέτε οι αλλοι?

Για εμένα το Σάββατο είναι μια χαρά μέρα και δν έχω κανένα πρόβλημα με την ώρα. Όποια ώρα βολέψει εσάς... Το μόνο κακό είναι ότι αυτό το Σάββατο δεν μπορώ.:( Το έπόμενο και όποιο άλλο είναι οκ!!

Αν καταλαβα καλα λεμε για το επομενο.. ε?αυτο δε λες λαιφ?

:cool: o.k επομενο στις 26..θα μιλαμε στο μεταξυ...

το αλλο σαββατο θα μπορω κι εγω...ποσοι ειμαστε απο θεσσαλονικη?..yasmin τι χρειαζεται για να γινει καποιος μελος στον Αργο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back