yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
που τα παιδια στην αθηνα εχουν γινει παρεα (περασαμε πολυ ωραια οταν πηγα που μαζευτηκαμε πολλοι)και βγαινουνε. Τι λετε τωρα που μαζευτηκαμε πιο πολλοι θελετε να βγουμε κι εμεις για καφε??? Νομιζω εχει κι εκθεση λουλουδιων στο πεδιο του αρεως μια ιδέα ειναι να μπορουσαμε να παμε εκει λογω ωραιου περιβαλλοντος.. για πειτε, για πειτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ειμαι μεσα για καφεδακι αρκει να μην ειναι πολυ αργα το βραδυ -γιατι εχω και παιδακια η αυτη τη δευτερα που γιορταζει ο μεγαλος μου γιος ..αντε βρε παιδια να βρεθουμε να γνωριστουμε -γιατι καλο το κομπιουτερ αλλα αλλο πραγμα ειναι η ανθρωπινη επαφη,,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε ...με ειδαν προχθες με την ψιψινα στην αγκαλια τυλιγμενη με ενα κασκολακι που μπηκα να παρω τσιγαρα κατω απο το γραφειο και με κοιτουσαν σαν ουφο,,παντως ειναι κριμα να μην κανονισουμε κατι και εμεις,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε να σας γνωρισω και εγω που ειμαι καινουρια στη παρεα σας,οι ιδανικες μερες για μενα ειναι απο τριτη εως παρασκευη νωρις το απογευμα εως βραδακι-που μπορω να φυγω λιγο νωριτερα απο το γραφειο..αλλα αν εχετε κατι αλλο στο μυαλο θα κοιταξω να τα βολεψω..φυσικα και το σπιτι μου ειναι ανοικτο για οποιον θελει να πιουμε καφεδακι και να γνωρισει και την μαιρουλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω απλα ειπα μια μερα-καλο θα ειναι να βρουμε μια μερα και ωρα που θα βολεψει ολους.σαββατο νωρις βολευει,,, γυρως τις 4-6.αν οχι πειτες κατι και εσεις..στη βραση κολλαει το σιδερο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
γινεται κατα τις 5-6 ,γιατι θελω να ειμαι σπιτι εως τις 8-8.30-εγω...καθε σαββατο κραταν οι γονεις μου τα παιδια και βγαινουμε με τον αντρα μου μετα τις 9Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ο.κ εγω θα βλεπω τι παιζει ως τις 5-6 σημερα.μετα αυριο το πρωι θα ξαναμπω...ειμαι πρωινος τυπος στην παρεα ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το έπόμενο και όποιο άλλο είναι οκ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
o.k επομενο στις 26..θα μιλαμε στο μεταξυ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool