Θετικά σε aids και λευχαιμία;

Ξέρω σίγουρα ότι σε σκυλί, στην προκειμένη περίπτωση, παρουσίασε "αλλεργία" ή "δεν αντέδρασε καλά" στο συστατικό της νάρκωσης, και έπαθε ανακοπή και δεν ξύπναγε.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, φυσικά, έγιναν μετά οι κατάλληλες κινήσεις, και μετά απο 2 ώρες προσπαθειών, μαλάξεων κλπ κλπ η καρδιά σταθεροποιήθηκε και ΟΚ.

Τώρα ακριβώς να σου πώ, σε ΤΙ οφείλεται το ΜΗ ξύπνημα δέν ξέρω.. Θα ενημερωθώ όμως, γιατί και εγώ θέλω να μαθαίνω.;)

Αυτό είναι ένα, μετά σίγουρα υπάρχουν και οι πιθανότητες που είπε η Βίκυ, ανακοπή λόγω υγείας, ηλικίας, εξασθενισμένου οργανισμού κλπ κλπ...

Και ενδεχομένως και άλλα, πχ κάτι που σκέφτηκα με το φτωχό μου το μυαλό... πιο μεγάλη απο το επιτρεπτό δόση?:hmm:

Εγώ έχω καταλάβει ότι η νάρκωση έχει κινδύνους, και κανείς δεν είναι Θεός, και σε όλους μπορεί να τύχει μία στραβή και τελικά να μην καταφέρει να επαναφέρει το ζώο...
Είναι υποχρεωτική σε πολλές περιπτώσεις, και αν μπορεί, να αποφευχθεί, καλό είναι να μην γίνετε.
Μετά σίγουρα και η εμπειρία του γιατρού παίζει τεράστιο ρόλο. Αλλιώς είναι ενας γιατρός που ναρκώνει γάτες, γιατί κάνει πχ 5 στειρώσεις, ή άλλες επεμβάσεις την ημέρα και αλλιώς ένας που κάνει 1 την εβδομάδα.

Καλύτερα όμως είναι να μας εξηγήσει ο Γιάννης.:)
Ναι έχεις απόλυτο δίκο σε όλα.
Ας ρωτήσουμε λοιπόν τον John να μας εξηγήσει για να μη χαλάω άλλο κ το θέμα εδω κ αναγκαστώ στο τέλος να το παρακολουθώ από το συρματόπλεγμα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για να μη χαλάω άλλο κ το θέμα εδω κ αναγκαστώ στο τέλος να το παρακολουθώ από το συρματόπλεγμα:lol:

.....ναρκωμένη!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχει γκεσταπο στο φορουμ:lol::lol:

.....ναρκωμένη!!!!:lol::lol::lol:
10_1_117.gif

:bleh::bleh::bleh:
και χωρίς αντίδοτο...
.. τώρα που θα σκάσουν οι γυναίκες με τα μπλέ και πράσινα θα σας πώ εγω...:rolleyes::rolleyes::redface:

Πρωτοχρονιά στην στενή!:lol::lol::lol:

Επαρασύρθει.. εγώ αθώα...να λύσω απορίες ήθελα...:happy:

Δηλαδή αυτά που δεν ξαναξυπνάνε το παθαίνουν λόγο αλλεργίας;
Η απορία...

Και ενδεχομένως και άλλα, πχ κάτι που σκέφτηκα με το φτωχό μου το μυαλό... πιο μεγάλη απο το επιτρεπτό δόση?:hmm:

Εγώ έχω καταλάβει ότι η νάρκωση έχει κινδύνους, και κανείς δεν είναι Θεός, και σε όλους μπορεί να τύχει μία στραβή και τελικά να μην καταφέρει να επαναφέρει το ζώο...
Και η απάντηση. Η λανθασμένη δόση είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους. Οι κίνδυνοι αυξάνονται όταν το ζώο (τετράποδο ή δίποδο) είναι, για παράδειγμα, παχύσαρκο ή έχει χαμηλό αιματοκρίτη. Καλύτερα να τα ρωτήσετε αυτά στον γατογιατρό μας.

:bleh::bleh::bleh:
και χωρίς αντίδοτο...
.. τώρα που θα σκάσουν οι γυναίκες με τα μπλέ και πράσινα θα σας πώ εγω...:rolleyes::rolleyes::redface:

Πρωτοχρονιά στην στενή!:lol::lol::lol:

Επαρασύρθει.. εγώ αθώα...να λύσω απορίες ήθελα...:happy:
είδες προηγμένη μέθοδος νάρκωσης. εντάξει ο ηθικός αυτουργός ήμουν εγώ θα το εξηγήσω στις γυναίκες με τα μπλε κ πράσινα(σαν απορρυπαντικό ακούγεται)
Ευχαριστούμε πολύ πάντως για όλα αυτά που μας εξήγησες ξεαγχώθηκα κάπως .

Ρώτησα και τον γιατρό, να ακούσουμε και την επιστημονική άποψη.
...να δώ και εγω, αν τα έχω εμπεδώσει σωστά.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back