Θηλάζει το αδερφάκι του!

• Thread starter Thread starter VSPIL7
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στο ιντερνετ να απανταω.τα ματια τουσ μετα απο 2 ωρεσ εγιναν ενταξει.και οσο τι χρωμα εχουν αυτα ειναι τα γατακια.παντωσ πολυ καχυποψια εχει πεσει.τα γατακια χαριζονται σε καποιον που θα τα προσεχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ΜΑ εδώ έλεγες ότι δε θε να αφήσεις το ένα,τώρα τα χαρίζεις και τα δύο;:confused:Καλό θα ήταν να βάλεις μια αγγελία γι'αυτά στη στήλη "χαρίζονται" με κάποια στοιχεία τους όπως να είναι εμβολιασμένα κτλ.Είναι καλύτερα τωρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ειναι τωρα.εχω προβλημα με τη σπιτονοικοκυρα

Σε πολυκατοικία μένεις;Υπάρχει νόμος που σου επιτρέπει να έχεις μέχρι δύο γάτες ασχετα με το τι λέει το καταστατικό ή ο κανονισμός.

το οτι ειμαι φιλοζωοσ φαινεται απο το οτι βρηκα συο αδεσποτα γατακια τα εβαλα σπιτι μου και εχω δωσει 200 ευρω σε γιατρουσ για αυτα

Συγνώμη μωρέ...αλλά έχουν δει τα μάτια μας πολλά γιαυτό και η δυσπιστία...:/:
πώς είναι τα γατάκια τώρα;;; Κρίμα που δε μπορείς να τα κρατήσεις, αν και ο νόμος στο επιτρέπει καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις φασαρίες με τη σπιτονοικοκυρά.:)
Βάλε μια αγγελία στο χαρίζονται και σίγουρα θα βρούνε σπίτι...τα πορτοκαλένια είναι περιζήτητα!;):up:

να ρωτησω κατι πηρα κατι κροκετεσ για μικρεσ γατεσ τισ οποιεσ η μια δεν τισ τρωει.αν του δωσω λιγο απο μια κονσερβα για ενηλικεσ σημερα και αυριο γιατι δεν βρισκω αλλεσ πουθενα τωρα θα παθει κατι?

Εξαρτάται αν οι κονσερβα δεν είναι καλής ποιότητας μπορεί να προκαλέσει διάρροια, αλλά αν δεν έχεις κάτι άλλο από το να μη φάει τίποτα καλύτερα να δώσεις αυτή

Ανακάτεψε ξηρά τροφή με ελάχιστη κονσέρβα! Δεν παθαίνουν τίποτα τα γατάκια!

να ρωτησω κατι πηρα κατι κροκετεσ για μικρεσ γατεσ τισ οποιεσ η μια δεν τισ τρωει.αν του δωσω λιγο απο μια κονσερβα για ενηλικεσ σημερα και αυριο γιατι δεν βρισκω αλλεσ πουθενα τωρα θα παθει κατι?

Βρέξε λίγο την ξηρά που έχεις βρε..Θα φάνε σιγουρα..και μην ξεχνάς και το φρέσκο νεράκι δίπλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back