Θηλυκή γατίσια ανατομία

Η στείρωση είναι μια χειρουργική επέμβαση, καμία δουλειά δεν έχει με το dna του γάτου σου και σε τίποτα δεν θα τον μεταλλάξει.

Ακριβές είναι οι τροφές καλής ποιότητας, άσχετα από το αν προορίζονται για στειρωμένα ή όχι γατιά. Υπάρχουν και φθηνές και ακριβές τροφές για στειρωμένα, ακριβώς όπως υπάρχουν φθηνές και ακριβές για μη στειρωμένα.

Ναι, όπως όλα τα θηλαστικά άλλωστε.

Όσο για όλα τα υπόλοιπα, δες αυτό που σου έγραψε πιο πάνω η Δώρα και κάνε μια προσπάθεια να απεμπλακείς από τα ανθρώπινα μέτρα, όσον αφορά το γάτο σου. Θα πάρεις πολύ καλύτερες αποφάσεις για εκείνον.

τοσοι ανθρωποι που εχουν γατους και δεν τα ξερουν αυτα..λετε να εχουν ενοχες αν τα μαθουν;
λεμε για τα ανθρωπινα μετρα..να ομως που και ο γατος εν μερει υπακουει σε αυτα..εχει θηλες λχ θηλαστικο δεν ειναι;
η μεγιστη διαφορα ειναι οτι δεν διαθετει συνειδηση..αυτο το ξερει και η κουτση Μαρια
διοτι ανατομικως και βιοχημικως ειναι ενα αρσενικο με τις τυπικες λειτουργιες

υγ.γεγονος ειναι πως οι ανδρες ειμαστε λιγο αναισθητοι στις λεπτομερειες και αυτο δεν αλλαζει ευκολα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοσοι ανθρωποι που εχουν γατους και δεν τα ξερουν αυτα..λετε να εχουν ενοχες αν τα μαθουν;
λεμε για τα ανθρωπινα μετρα..να ομως που και ο γατος εν μερει υπακουει σε αυτα..εχει θηλες λχ θηλαστικο δεν ειναι;
η μεγιστη διαφορα ειναι οτι δεν διαθετει συνειδηση..αυτο το ξερει και η κουτση Μαρια
διοτι ανατομικως και βιοχημικως ειναι ενα αρσενικο με τις τυπικες λειτουργιες

υγ.γεγονος ειναι πως οι ανδρες ειμαστε λιγο αναισθητοι στις λεπτομερειες και αυτο δεν αλλαζει ευκολα...
Το οτι ολα τα θηλαστικα εχουμε καποια χαρακτηριστικα κοινα δε σημαινει τιποτα.Αλλες συμπεριφορες εχει το καθε ειδος,και δεν ειναι σωστο να τα συγχεουμε.Επισης οι ενοχες ειναι ανθρωπινο "προνομιο" και θα επρεπε να τις εχουμε ως ειδος για πολυ χειροτερα πλασματα που κανουμε σε αλλα ειδη,σε ατομα του δικου μας ειδους,και στον πλανητη,παρα για τη στειρωση.
Απο εκει και περα,ειναι "υποχρεωση" καθε ιδιοκτητη να ενημερωνεται για να φροντιζει σωστα το ζωακι του,ασχετως απο το αν θα νιωσει ενοχες,θα μπει σε διλημματα ή αν θα χρεαστει να παρει αποφασεις ηθικου περιεχομενου.
Και ειλικρινα,αν αναγκαζομασταν κι εμεις να τρωμε απο τα σκουπιδια,πετουσαν τα μικρα μας στους καδους,μας πατουσαν τα αυτοκινητα και ειχαμε μεσο ορο ζωης δυο χρονια,δε νομιζω να μας απασχολουσε η ηθικη διασταση της στειρωσης...Αυτα γιατι οπως βλεπω συνεχιζεις να κρινεις με ανθρωπινα δεδομενα,οποτε κανε εναν κοπο να το δεις αμφιδρομα το θεμα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παραδεχομαι πως ενιοτε δινω την εντυπωση αμαθους και υπερ το δεον αδαους αλλα ουδεις μπορει να στοιχηματισει ασφαλως οτι στην πραξη θα κανω κουταμαρες..βασικα μαρεσει να κουβεντιαζω πολυ τα πραγματα αλλα με ενοχλουν οι νουθεσιες που αλλωστε δεν μου αρεσει να τις κανω στους αλλους..μηπως να ληξει εδω το θεμα καλυτερα;

παραδεχομαι πως ενιοτε δινω την εντυπωση αμαθους και υπερ το δεον αδαους αλλα ουδεις μπορει να στοιχηματισει ασφαλως οτι στην πραξη θα κανω κουταμαρες..βασικα μαρεσει να κουβεντιαζω πολυ τα πραγματα αλλα με ενοχλουν οι νουθεσιες που αλλωστε δεν μου αρεσει να τις κανω στους αλλους..μηπως να ληξει εδω το θεμα καλυτερα;
Για να κουβεντιασετε ενα θεμα απο οσο ξερω πρεπει να υπαρχει συνομιλητης και διαλογος...Εκφρασατε καποιες αποριες και απαντησαμε,απο εκει και περα αν θελατε απλα να κανετε κουβεντα υπαρχουν αλλα νηματα οπου μπορειτε να το κανετε.Αν εκλαμβανετε τις αποψεις που εκφραζονται ως νουθεσιες,λυπαμαι,ρωτησατε και απαντησα.Δεν εχω σκοπο ουτε να "στοιχηματισω" τι θα κανετε στην πραγματικοτητα,ουτε αν οντως εχετε αποριες ή αν απλα κανετε κουβεντα.Αν οι αποριες σας απαντηθηκαν το θεμα ληγει εδω,ωστοσο οταν ποσταρετε ερωτησεις σε τρια ποστ στη σειρα δινετε την εντυπωση οτι θελετε απαντηση.
Τελος παντων,καλη τυχη με τη γατουλα σας.

Για να κουβεντιασετε ενα θεμα απο οσο ξερω πρεπει να υπαρχει συνομιλητης και διαλογος...Εκφρασατε καποιες αποριες και απαντησαμε,απο εκει και περα αν θελατε απλα να κανετε κουβεντα υπαρχουν αλλα νηματα οπου μπορειτε να το κανετε.Αν εκλαμβανετε τις αποψεις που εκφραζονται ως νουθεσιες,λυπαμαι,ρωτησατε και απαντησα.Δεν εχω σκοπο ουτε να "στοιχηματισω" τι θα κανετε στην πραγματικοτητα,ουτε αν οντως εχετε αποριες ή αν απλα κανετε κουβεντα.Αν οι αποριες σας απαντηθηκαν το θεμα ληγει εδω,ωστοσο οταν ποσταρετε ερωτησεις σε τρια ποστ στη σειρα δινετε την εντυπωση οτι θελετε απαντηση.
Τελος παντων,καλη τυχη με τη γατουλα σας.

ισως πολυλογησαμε μετα ανεπαρκους συνεννοησεως (επαθα και ενα σοκ ο ανθρωπος μην το ξεχναμε!) anyway ευχαριστω πολυ!

Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα..αν και ο κτηνιατρος οταν πηγα τον Τερεζα για β δοση εμβολιου επιμενει πως ειναι θηλυκο οπως και το εχει γραψει στο βιβλιαριο ,εχουν πλεον αρχισει να διακρινονται οι δυο αδενες γεννητικοι παρα το δυσδιακριτο μαυρο οσχεο
για ερμαφροδιτισμο χλωμο το κοβω..μπορει οι ορχεις να φαινονται και να ψηλαφουνται μικροι αλλα δεν πιστευω να κρυβει μεσα του και..ωοθηκες
το οτι απο την τρυπουλα που βγαινει κοτζαμ..κωνος ειναι αδυνατον να μπει κατι αλλο ειναι ηλιου φαεινοτερο και δεν το συζητω!
για να τελειωνουμε !κοβω το χερι μου οτι ειναι αγορι..η μηπως να κοψω τιποτα αλλο;αν το θελετε...ειμαι μεσα!!

νεα υποθεση εργασιας:
μηπως ειναι μεταλλαγμενο θηλυκο;πολυ μικροι μου φαινονται οι ορχεις και υποψιαζομαι μεταπηδηση αρσενικου γονιδιου SRY απο το Υ σε ενα αλλο χρωμοσωμα...
ωχ Παναγια μου..εφτασα σε σημειο να πειρμενω πως και πως να το πιασουν οι ορμες του μπας και μαθουμε την αληθεια!

νεα υποθεση εργασιας:
μηπως ειναι μεταλλαγμενο θηλυκο;πολυ μικροι μου φαινονται οι ορχεις και υποψιαζομαι μεταπηδηση αρσενικου γονιδιου SRY απο το Υ σε ενα αλλο χρωμοσωμα...
ωχ Παναγια μου..εφτασα σε σημειο να πειρμενω πως και πως να το πιασουν οι ορμες του μπας και μαθουμε την αληθεια!

εννοεις translocation τμηματος του Y που περιεχει το SRY στο Χ; Εμενα μου φαινεται πιο πιθανο να εχει γονοτυπο ΧΧΥ (kleinefelter's syndrome) που ειναι πιο συνηθισμενο και συνηθως εχουν μικρους ορχεις. Με εξεταση του καρυοτυπου σιγουρα θα μαθεις τι ειναι :P

Ρε παιδί βάλε μια νέα φώτο, μήπως και φαίνεται πιο καθαρά τώρα... κυπριακό πιά???:P:lol:

Ρε παιδί βάλε μια νέα φώτο, μήπως και φαίνεται πιο καθαρά τώρα... κυπριακό πιά???:P:lol:

μα καλα εσυ εχεις πιοτερο αγχος απο μενα;αμαρτια ειναι να τραβολογαω τον γατουλινιους να κατσει στην καταλληλη θεση..ασε που και η ψηφιακη χαλασε και δεν τραβαει καθαρες φωτο!ουτως η αλλως αν υπαρχει γενετικη αννωμαλια ποιος θα το καταλαβει;

Βρε παιδια,μηπως απλα δεν εχουν κατεβει απλα οι ορχεις εντελως;

Βρε παιδια,μηπως απλα δεν εχουν κατεβει απλα οι ορχεις εντελως;

oοι ορχεις ψηλαφωνται σαφως..το ανεφερα και πιο πριν..απλως μου φαινονται αρκετα μικροι σε μεγεθος
τωρα για να λεμε και τη μαυρη αληθεια διατυπωνω αλλοκοτα σεναρια για..εξασκηση του πνευματος και των γνωσεων μου..οταν διδασκεις βιολογια βοηθαει
κατι αλλο που θα ειχε ενδιαφερον ειναι εξεταση επιπεδου ορμονων στο αιμα μελλοντικως
θα ρωτησω σχετικα τον γατογιατρο μας

Εγω νομιζω οτι δεν τρεχει τιποτα με το γατουλη,δεν ειναι ολοι ιδιοι ανατομικα.

Εγω νομιζω οτι δεν τρεχει τιποτα με το γατουλη,δεν ειναι ολοι ιδιοι ανατομικα.

δεν αντιλεγω...το κακο ομως ειναι πως την παταμε συχνοτατα με τον ιδιο τροπο
λεμε κατι δεν μου παει η δεν μου γεμιζει το ματι αλλα δεν το ψαχνουμε παραπερα..μενουμε δεσμιοι των αρχικων μας αντυπωσεων..ιδου η αδυναμια του ανθρωπινου πνευματος

παιρνεις ενα γατακι το ψαχνεις βλεπεις απο κατω ρωγες εδω και κει ,βλεπεις μια λεκανη που σου φαινεται καπως πλατια και μια τρυπουλα κατω στην κοιλια και λες βρηκα κοριτσακι
περνανε οι βδομαδες το ξαναβλεπεις και λες πως διαολο σε αυτην την τρυπουλα (ουτε καν σχισμη)θα σημαδεψει ο γατος κατα το ζευγαρωμα!
εμ..γιατι οι ιδεες του Αριστοτελη επεζησαν τοσους αιωνες;οι ανθρωποι βλεπαν την φυση αλλα το μυαλο δεν ελεγε να ξεκολλησει και να προχωρησει μπροστα!

Εγώ δεν έχω κανένα άγχος, για να ηρεμήσεις εσύ το είπα!!!:P:lol::lol:

Και εγώ πιστεύω ότι δεν τρέχει τίποτα με τον/την γάτα σου....

Καλημέρες!:D

Εγώ δεν έχω κανένα άγχος, για να ηρεμήσεις εσύ το είπα!!!:P:lol::lol:

Και εγώ πιστεύω ότι δεν τρέχει τίποτα με τον/την γάτα σου....

Καλημέρες!:D

καλημερα και απο μενα

ευχομαι με τη σειρα μου και εσεις να ηρεμειτε με τις πλανες των γατογιατρων σας!τι αλλο να ειπω δεν ξερω...

καλημερα και απο μενα

ευχομαι με τη σειρα μου και εσεις να ηρεμειτε με τις πλανες των γατογιατρων σας!τι αλλο να ειπω δεν ξερω...

Δεν θα ηρεμήσομεν, αν δεν γίνομεν οι ίδιοι Ζωογιατροί....:/:
Μέχρι τότε, νά ΄ναι καλά η τεχνολογία το ανήσυχο και έτοιμο για αντιλογο πνεύμα, και η αλλεργία μου στο κουτόχορτο....:rolleyes:;)
Ένα μάθημα χρωστάω.. (που λέει ο λόγος!!!):P:lol::lol:

Δεν θα ηρεμήσομεν, αν δεν γίνομεν οι ίδιοι Ζωογιατροί....:/:
Μέχρι τότε, νά ΄ναι καλά η τεχνολογία το ανήσυχο και έτοιμο για αντιλογο πνεύμα, και η αλλεργία μου στο κουτόχορτο....:rolleyes:;)
Ένα μάθημα χρωστάω.. (που λέει ο λόγος!!!):P:lol::lol:

της Ζω-ιατρικης κι εσυ ;(μηπως τελικα να κοψουμε τον κτην- κομματι αναιδες να λες λχ οτι ο Γατουλινιους ειναι κτηνος και ουχι ο Γατεχων!)καλο πτυχιο!
ρε παιδια..μηπως πρεπει λιγο λιγο να μαθαινουμε τι επαγγελεται ο καθεις/καθεμια εδω; να ξερουμε που βαδιζουμε

καμια σχεση με αυτο:

cc11508cd13f3bd0415586c0b36ef232.jpg

και εγω θα συμφωνησω οτι το πιο πιθανο ειναι να μην εχουν κατεβει. Οταν θα τον στειρωσεις θα μαθεις σιγουρα. Θηλες παντως εχουν και τα αρσενικα, απο εκει δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα οτι ειναι θηλυκο :blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back