Θλάση;;

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
συλλυπητηρία για την γατούλα, και συμφωνω για τον γιατρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα τη νεκροτομη,φανηκε πως ειχε την ασθενεια BIS(de ksero an to grafo sosta)ειχε υγρα στους πνευμονες.Αλλα οπως μου ειπε αυτο που επιδεινωσε την κατασταση ηταν το ponstan
Είναι σίγουρα μια δύσκολη μέρα για σας η σημερινή, το καταλαβαίνω. Αλλά παίρνω το θάρρος να ζητήσω λίγα περισσότερα στοιχεία για την ασθένεια αυτή (τουλάχιστον την ονομασία της, γιατί ως "BIS" δεν τη βρίσκω πουθενά) για να ψάξουμε λίγο και να ενημερωθούμε. Τουλάχιστον να σωθούν άλλα γατάκια στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον,,,τωρα που εχω ηρεμησει λιγακι,βρισκω φταιξιμο και στους 2 γιατρους.
ο 1ος ηταν εκτος τοπου κσι χρονου

Για το,2ο ,που ηταν και ο γιατρος που επισκεπτομασταν τακτικα,πιστευω οτι μπορουσε να τη σωσει

Οταν τον επισκεφθηκαμε,μας ειπε πως η γατα δυσκολευετε να αναπνευσει,αλλα εκεινη τη στιγμη δε μπορουσε να κανει τιποτα,επειδη επρεπε να περασει ι επηρρεια ολων των αλλων φαρμακων που ης εδωσε ο 1ος

Φυγαμε για το σπιτι,αλλα μετα απο μιση ωρα,οταν ειδα πως τα πραγματα χειροτερευαν,ξεκινησαμε να παμε πισω.Δυστηχως δε προλαβαμε.Πεθανε στο αυτοκινητο:(:(:(Μεσα στα χερια μας

Αυτος εκανε νεκροτομη,και μας ειπε πως στους πνευμονες της υπηρχε περιπου 50μλ υγρο.Και πως αυτο προερχεται απο καποια ασθενεια.Κατι πως υπαρχει στα γονιδια,και καποια στιγμη εκδηλωνεται.

Το εψαξα περισοτερο σημερα το πρωι,και βρηκα πως τα συμπτωματα ειναι απο ασθμα.Και το αντιμετωπιζεις με φαρμακευτικη αγωγη και οξυγονο.

Δηλ. αν τις εδινε οξυγονο και τα σωστα φαρμακα,το πιο πιθανον θα ζουσε:(:(:(

:hmm: :hmm: :hmm:
Χμ, δεν ειμαι τοσο σιγουρη πως ηταν απλα ασθμα. Ανεφερες πονο και δυσκολια στο περπατημα. Το ασθμα εχει τετοια συμπτωματα;
Οπως και να εχει, ο πρωτος ηταν σαφως βαθεια νυχτωμενος και λυπαμαι γι' αυτο παρα πολυ. Ειναι σημαντικο να βρει κανεις καλο γιατρο. Κι εγω εχω ακουσει παλαβες διαγνωσεις στη ζωη μου που σε καποιες περιπτωσεις στοιχισαν ζωες.
Αληθεια λυπαμαι

λυπαμαι πολυ για την γατουλα σου.το σημαντικο ειναι να μιλησεις σιγουρα και με τους δυο γιατρους και πιο πολυ με αυτον που εδωσε το ponstan για να μην σκοτωσει και αλλες γατουλες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back