Θλιβερή Ελλάδα...

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.Είναι 13 ετών και του αρέσει να βλέπει τέτοιες εικόνες και πιστεύει ότι θα αλλάξει τον κόσμο με αυτή την τακτική.Αντέχει να βλέπει τέτοιες εικόνες και αυτό τον κάνει να μιλάει τόσο άσχημα και να προσβάλλει τα μέλη αυτής της σελίδας,χωρίς να έχει προηγηθεί και θιγεί κανένας εδώ μέσα.Εξέφρασα την άποψη μου,όπως και κάποια άλλα μέλη εδώ μέσα με πολύ ήπιους τόνους και χωρίς να προσβάλλω κανέναν.Ο μόνος που μίλησε άσχημα και αντεδρασε ήταν ο συγκεκριμένος.Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο.Τι να πω.Θα το αποδώσω στην ηλικία του.[/quote]

Καταρχην δεν ειμαι αντρας, το λεει αλλωστε και το εικονιδιο. Οποτε μη λες σε εμενα να διαβαζω καλυτερα γιατι πρωτου με προσβαλλεις με βρισεις και με καταδικασεις λογω ηλικιας θα επρεπε να ριξεις και καμια ματια για να δεις τι θα γραψεις...Για να καταλαβεις λοιπον σου λεω πως η ηλικια δεν καθοριζει το ατομο ή να υποθεσω οτι εσυ γεννηθηκες μεγαλη; Και το οτι θελω να ξερω τι θα αντιμετωπισω στη ζωη μου ως φιλοζωος δεν παει να πει οτι ειμαι αρρωστημενη ουτε οτι αλλο με λες! Οποτε μαθε εσυ να διαβαζεις καλυτερα και να καταλαβαινεις ! Α! Και για αυτο που δεν καταλαβες: Εχω τους λογους μου μαλλον που ξεσπαω σε καποια που με καταδικαζει λογω ηλικιας και μπαινει σε ενα θεμα που δεν της αρεσει απαιτωντας να βγει απο αυτο το θεμα ολο το υλικο που την ενοχλει! Οπως καταλαβαινεις εγω ειμαι η προβληματικη εδω μεσα οταν εσυ με θιγεις πρωτα απο ολα λογω ηλικιας...Και επειδη δε θελω να συνεχισω να συγχιζομαι σου λεω εδω γεια σου και να μην με ξαναενοχλησεις στο μελλον. Και να ξερεις οτι κανεις μεσα σε αυτο το σαιτ δεν με εχει συγχησει τοσο οσο εσυ ωστε να του γραψω τοσο μεγαλο απολογισμο. Αλλα σου λεω: Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. Βεβαια λιγο δυσκολο με καποια που θιγει τοσο ευκολα ανθρωπους...Και ειλικρινα ζητω συγγνωμη σε οσους εθιξα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω οτι αυτο το σαιτ φτιαχτηκε για να τη λεμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισως καλο θα ηταν να πεσουν οι τονοι Χανουμε την ουσια και μενουμε σε μικρα πραγματα. αποψεις ανταλασονται δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσεων και η καθε αποψη σεβαστη μικρου η μεγαλου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα βρε Νιαου δεν σε εβρισε κανεις ουτε και σε καταδικασε. Ισα ισα που μπραβο σου για το ενδιαφερον και την ευαισθησια σου, παρα την ηλικια σου (οχι οτι ειναι προνομιο των μεγαλων, αλλα δειχνεις αρκετα μαχητικη γι αυτο το γραφω)!
Ομως ηδη φροντιζεις και αγαπας πολυ τα ζωα, νομιζω τετοιες εικονες σοκαρουν παρα ευαισθητοποιουν.

Επίσης, οι εικόνες αυτές σε καμια περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικές για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και όπως πολύ σωστά λέει ο isavvas "Τέτοιες πρακτικές μου φαίνονται αρρωστημένες (κάτι σαν τρομολαγνεία)"

εφ οσον το θεμα το ελυσε η μισελ και οι φωτο εφυγαν δεν υπαρχει νομιζω λογος να το συζηταμε παρα πανω...;) ας σταθουμε στην ουσια του πραγματος οπως τονιζει και η γιοτα:hmm:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.Είναι 13 ετών και του αρέσει να βλέπει τέτοιες εικόνες και πιστεύει ότι θα αλλάξει τον κόσμο με αυτή την τακτική.Αντέχει να βλέπει τέτοιες εικόνες και αυτό τον κάνει να μιλάει τόσο άσχημα και να προσβάλλει τα μέλη αυτής της σελίδας,χωρίς να έχει προηγηθεί και θιγεί κανένας εδώ μέσα.Εξέφρασα την άποψη μου,όπως και κάποια άλλα μέλη εδώ μέσα με πολύ ήπιους τόνους και χωρίς να προσβάλλω κανέναν.Ο μόνος που μίλησε άσχημα και αντεδρασε ήταν ο συγκεκριμένος.Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο.Τι να πω.Θα το αποδώσω στην ηλικία του.

Καταρχην δεν ειμαι αντρας, το λεει αλλωστε και το εικονιδιο. Οποτε μη λες σε εμενα να διαβαζω καλυτερα γιατι πρωτου με προσβαλλεις με βρισεις και με καταδικασεις λογω ηλικιας θα επρεπε να ριξεις και καμια ματια για να δεις τι θα γραψεις...Για να καταλαβεις λοιπον σου λεω πως η ηλικια δεν καθοριζει το ατομο ή να υποθεσω οτι εσυ γεννηθηκες μεγαλη; Και το οτι θελω να ξερω τι θα αντιμετωπισω στη ζωη μου ως φιλοζωος δεν παει να πει οτι ειμαι αρρωστημενη ουτε οτι αλλο με λες! Οποτε μαθε εσυ να διαβαζεις καλυτερα και να καταλαβαινεις ! Α! Και για αυτο που δεν καταλαβες: Εχω τους λογους μου μαλλον που ξεσπαω σε καποια που με καταδικαζει λογω ηλικιας και μπαινει σε ενα θεμα που δεν της αρεσει απαιτωντας να βγει απο αυτο το θεμα ολο το υλικο που την ενοχλει! Οπως καταλαβαινεις εγω ειμαι η προβληματικη εδω μεσα οταν εσυ με θιγεις πρωτα απο ολα λογω ηλικιας...Και επειδη δε θελω να συνεχισω να συγχιζομαι σου λεω εδω γεια σου και να μην με ξαναενοχλησεις στο μελλον. Και να ξερεις οτι κανεις μεσα σε αυτο το σαιτ δεν με εχει συγχησει τοσο οσο εσυ ωστε να του γραψω τοσο μεγαλο απολογισμο. Αλλα σου λεω: Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. Βεβαια λιγο δυσκολο με καποια που θιγει τοσο ευκολα ανθρωπους...Και ειλικρινα ζητω συγγνωμη σε οσους εθιξα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω οτι αυτο το σαιτ φτιαχτηκε για να τη λεμε...[/quote]

Ποιος σε έθιξε μωρέ?Και πότε σου είπα εγώ ότι είσαι αρρωστημένη;Πρόσεξε σε παρακαλώ τους τόνους σου γιατί πραγματικά για την ηλικία που έχεις θα έπρεπε να ξέρεις να σέβεσαι.Και κλείνει εδώ το θέμα.Άντε μπράβο.

Και κάτι τελευταίο.Δεν είσαι 13 χρονών και μας δουλεύεις κανονικά όλους εδώ μέσα.Η ηλικία σου είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη και για κάποιους λόγους-που μόνο εσύ ξέρεις-δεν την αναγράφεις.
Στο στόμα μου μην βάζεις λόγια που δεν είπα.Διαβασε καλά,δεν σε είπα αρρωστημένη,ούτε σε έβρισα.Πρόσεξε καλά γιατί αυτό είναι συκοφάντηση και τραβάει αλλού το θέμα.Δεν είπα το παραμικρό για το άτομο σου και το μόνο που σχολίασα προσωπικά για σένα είναι η ηλικία σου,με αφορμή τα όσα μου καταλογίζεις.Μάθε να λες την αλήθεια και να μην κρύβεσαι πίσω από εικονικά και ψεύτικα στοιχεία.ΤΕΛΟΣ.

Ποιος σε έθιξε μωρέ?Και πότε σου είπα εγώ ότι είσαι αρρωστημένη;Πρόσεξε σε παρακαλώ τους τόνους σου γιατί πραγματικά για την ηλικία που έχεις θα έπρεπε να ξέρεις να σέβεσαι.Και κλείνει εδώ το θέμα.Άντε μπράβο.[/quote]

Μωρε;...Κλεινει εδω το θεμα;... Αντε μπραβο;...Τι ειναι ολα αυτα; Συνεχιζεις και με κρινεις βασει της ηλικιας μου! Να σου πω οτι σε αυτο το σαιτ ειμαστε ολοι ισοι και σου το ειπα κι ολας : Εκτος αν εσυ γεννηθηκες μεγαλη...Επειδη λοιπον αυτο κατανταει γελοιο και βαρεθηκα να ασχολουμαι θα το κλεισω εγω το θεμα εδω που εγω τουλαχιστον πιστευω οτι εχω ξεκαθαρισει τη θεση μου...

Ποιος σε έθιξε μωρέ?Και πότε σου είπα εγώ ότι είσαι αρρωστημένη;Πρόσεξε σε παρακαλώ τους τόνους σου γιατί πραγματικά για την ηλικία που έχεις θα έπρεπε να ξέρεις να σέβεσαι.Και κλείνει εδώ το θέμα.Άντε μπράβο.

Μωρε;...Κλεινει εδω το θεμα;... Αντε μπραβο;...Τι ειναι ολα αυτα; Συνεχιζεις και με κρινεις βασει της ηλικιας μου! Να σου πω οτι σε αυτο το σαιτ ειμαστε ολοι ισοι και σου το ειπα κι ολας : Εκτος αν εσυ γεννηθηκες μεγαλη...Επειδη λοιπον αυτο κατανταει γελοιο και βαρεθηκα να ασχολουμαι θα το κλεισω εγω το θεμα εδω που εγω τουλαχιστον πιστευω οτι εχω ξεκαθαρισει τη θεση μου...[/quote]

Επιτέλους!

Και κάτι τελευταίο.Δεν είσαι 13 χρονών και μας δουλεύεις κανονικά όλους εδώ μέσα.Η ηλικία σου είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη και για κάποιους λόγους-που μόνο εσύ ξέρεις-δεν την αναγράφεις.
Στο στόμα μου μην βάζεις λόγια που δεν είπα.Διαβασε καλά,δεν σε είπα αρρωστημένη,ούτε σε έβρισα.Πρόσεξε καλά γιατί αυτό είναι συκοφάντηση και τραβάει αλλού το θέμα.Δεν είπα το παραμικρό για το άτομο σου και το μόνο που σχολίασα προσωπικά για σένα είναι η ηλικία σου,με αφορμή τα όσα μου καταλογίζεις.Μάθε να λες την αλήθεια και να μην κρύβεσαι πίσω από εικονικά και ψεύτικα στοιχεία.ΤΕΛΟΣ.

Το τελος θα το πω εγω οταν σταματησεις να με κριτικαρεις και να πλαθεις ιστοριες! Αν εσυ δεν ηρθες στο παζαρι που εγινε και πηγαμε καποια κοριτσια δικο σου το προβλημα! Ρωτα λοιπον τη ladycat, chrisidor, sardela, Oλγα Veggie, Paris Gatopalaviaris, sofiagal, Κατερινα.. Ρωτα οποια θες και θα σου πουνε πως ειμαι ακριβως αυτο που λεω και αυτο που δειχνω! Αντε πια!...

Το τελος θα το πω εγω οταν σταματησεις να με κριτικαρεις και να πλαθεις ιστοριες! Αν εσυ δεν ηρθες στο παζαρι που εγινε και πηγαμε καποια κοριτσια δικο σου το προβλημα! Ρωτα λοιπον τη ladycat, chrisidor, sardela, Oλγα Veggie, Paris Gatopalaviaris, sofiagal, Κατερινα.. Ρωτα οποια θες και θα σου πουνε πως ειμαι ακριβως αυτο που λεω και αυτο που δειχνω! Αντε πια!...

Έχω πάει σε άλλες συναντήσεις ξέρεις.Κοίτα να ηρεμήσεις και να μιλάς λίγο πιο όμορφα.Σεβασμός γιατί πράγματι όλοι εδώ μέσα είμαστε ίσοι.Καλό απόγευμα και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια και όχι ειρωνικά όπως ενδεχομένως να νομίζεις.

Σε αυτο απαντας. Στο αλλο θεμα ομως; Πρωτα με θιγεις για τα δηθεν ''ψευτικα'' στοιχεια μου και στη συνεχεια μπαινεις κι απο πανω! Κοιτα να ρωτησεις γιατι που και που χρειαζεται να παραδεχομαστε τα λαθη μας,...

Σε αυτο απαντας. Στο αλλο θεμα ομως; Πρωτα με θιγεις για τα δηθεν ''ψευτικα'' στοιχεια μου και στη συνεχεια μπαινεις κι απο πανω! Κοιτα να ρωτησεις γιατι που και που χρειαζεται να παραδεχομαστε τα λαθη μας,...

Κοίτα,αν έκανα λάθος στην ηλικία σου,συγνώμη πραγματικά.Όμως μου μίλησες επιθετικά από την πρώτη στιγμή λες και σου έκανα κάτι.Απευθύνθηκες σε μένα προσωπικά όταν εγώ δεν φωτογράφιζα κανέναν και εξέφραζα την άποψη μου για τις φωτογραφίες,την ίδια στιγμή και που άλλα μέλη έκαναν το ίδιο!!Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η κουβέντα.Έχεις τις απόψεις σου και εγώ τις δικές μου.Και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό.

Κοριτσια πισ ον ερθ.( Δεν ξερω να το γραψω αγγλικα)!!:)

Κοριτσια πισ ον ερθ.( Δεν ξερω να το γραψω αγγλικα)!!:)

Αυτό προσπαθώ τόση ώρα:) Peace on earth!

Δε σου μιλησα επιθετικα απο την πρωτη στιγμη αλλα δε μου αρεσε καθολου που μπηκες σε ενα θεμα που δεν σου αρεσε απαιτωντας να αλλαξει...Αλλη φορα αν δεν σου αρεσει καποιο θεμα ή καποιο φορουμ απλα μην μπεις σε αυτο.

Δε σου μιλησα επιθετικα απο την πρωτη στιγμη αλλα δε μου αρεσε καθολου που μπηκες σε ενα θεμα που δεν σου αρεσε απαιτωντας να αλλαξει...Αλλη φορα αν δεν σου αρεσει καποιο θεμα ή καποιο φορουμ απλα μην μπεις σε αυτο.

Ποτέ δεν απαιτώ,απλά προτείνω.Δεν έχω την αρμοδιότητα να απαιτώ.Απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φθάνει το πάπλωμα μου.

Eυχαριστω Τανια .!Peace on earth! Tο μαθα!
Οκ χαιρομαι που αποφασισατε και οι δυο να γινη ειρηνη .Ας μεινουμε στο θεμα οπως τεθηκε στην αρχη για την θεση της Ελλαδας απεναντι στα ζωα.Ασχετα απο εικονες η οχι το προβλημα υπαρχει.Οπως υπαρχει και το θεμα οτι δεν ειναι μονο στις χωρες που αναφερεται το site

Ακριβώς επειδή στο ιντερνετ ο καθένας θα μπορούσε να ψεύδεται για την ηλικία του (χωρίς να υπονοώ οτι η Νιάου το κάνει, κάθε άλλο), δεν θα έπρεπε να υπάρχει η ηλικία ως κριτήριο παρα μόνο τα λεγόμενα κάποιου. Έχω πραγματικά βαρεθεί να βλέπω άτομα που επειδή βαριούνται να εκφράσουν τα επιχειρήματα τους, ή δεν έχουν καν, να επιτίθονται στους άλλους σε ο,τι μπορούν να τους "χτυπήσουν" (ή έτσι πιστευουν) και πολύ συχνά αυτό είναι η ηλικία τους. Όπως πολύ σωστά είπε η Νιάου, η ηλικία δεν αποδεικνύει τίποτα. Στο ίντερνετ έχω γνωρίσει 15χρονα που με την ευφυία και την καλλιέργεια τους ξεπερνούσαν και σαραντάρηδες. Έχω βρεθεί και στη θέση της Νιάου, να προσπαθούν να με μειώσουν λόγω ηλικίας επειδή δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου απαντήσουν, και στη θέση της Τάνιας, να υποτιμώ απο μέσα μου το συνομιλητή λόγω ηλικίας του, και που κατάλαβα αργότερα πόσο λάθος είχα κάνει για το συγκεκριμένο άτομο.
Και ακριβώς επειδή με την ηλικία δεν μπορείς να εξάγεις ένα ασφαλές συμπέρασμα, είδατε οτι μόλίς η Νιάου δεν ανταποκρίθηκε στο στερεότυπο που έχετε στο μυαλό σας ως παιδί 13 ετών, σπεύσατε να αμφισβητήσετε την ηλικία που έχει δηλώσει ως ψευδή!
Είναι εύκολο να πεις σε κάποιον "ωρίμασε λίγο πρώτα και μετά μίλα" επειδή βαριέσαι να του απαντήσεις με επιχειρήματα (ή δεν βρίσκεις), αλλά έτσι μόνο τον εαυτό σου μειώνεις, ακόμη κι αν έχεις δίκιο τελικά (αναφέρομαι γενικότερα, όχι μόνο στην Τάνια).
Και κάτι ακόμη, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται. Κανένα "μικρό" δεν είναι a priori κατώτερο απο κάποιον "μεγάλο". Διότι πέρα απο την ηλικία παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής αξίας ενός ανθρώπου.

Δεν την αμφισβητήσαμε.Για αυτό άλλωστε και της ζήτησα συγνώμη αργότερα,σε ότι αφορά την ηλικία της.Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την επιθετικότητα.Από όσα αναφέρθηκαν μόνο αυτό προκάλεσε εντύπωση;Το σχόλιο για την ηλικία της;Εγώ της βγάζω το καπέλο που σε αυτή την ηλικία μπορεί να αρθρώνει άψογο συντακτικά λόγο,γεγονός που δείχνει ότι πρέπει να διαβάζει πολύ.Όμως,επαναλαμβάνω,ο σεβασμός είναι σπουδαίο εφόδιο στη ζωή.Το σπουδαιότερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back