28-01-11
13:05
γεια σας! εχω ενα γατουλι περιπου 5 μηνών. από την ώρα που τον βρήκα (οταν ήταν περίπου 1 μήνα) έχει μέσα στα μάτια του δυο μικρες θολούρες. τον πηγα στον κτηνίατρο και μου έδωσε ενα κολύριο δικης του παραγωγής και μου είπε να του το βάζω 3 φορες τη μέρα. το βάζω εδώ και ένα μήνα και δεν εχουν φυγει (ισως να εχουν μικρίνει λιγο αλλα μπορει να ειναι και η ιδέα μου). οταν ξαναρωτησα το γιατρο μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανησυχω και οτι θα μείνει ετσι για πάντα!! οπως καταλαβατε δεν τον εμπιστευομαι πολύ και γιαυτό ρωταω και εσας μηπως έχει καποιος καμία ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο και τι να κανω.. επισης αν κανεις ξερει κανέναν καλό κτηνίατρο στο γαλατσι θα με βοηθούσε πολυ γιατι εκτος απο το μικρουλη εχω και ένα σκύλαρο 30 κιλών. (εψαξα στη λίστα δεν εχει κανέναν κοντά στο γαλάτσι). ευχαριστω πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
28-01-11
14:23
Εύχομαι να μη είναι τίποτα σοβαρό.
Το ίδιο βλέπω σε ένα αδέσποτο που ταίζω αλλά δεν μπορώ να το πιάσω για να τον πάω στον γιατρό. Καμιά φορά για δοκιμή που του πετάω καμιά κροκέτα λίγο μακριά, την εντοπίζει με την πρώτη, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα.
Πάντως δεν ήξερα πως υπάρχουν κτηνίατροι που φτιάχνουν και φάρμακα. !!!!!!
Δες εδώ για γιατρούς στο Γαλάτσι. Ίσως σε βοηθήσει
https://www.lovemypet.gr/petdoctors/34-vetathens/76-vets
Το ίδιο βλέπω σε ένα αδέσποτο που ταίζω αλλά δεν μπορώ να το πιάσω για να τον πάω στον γιατρό. Καμιά φορά για δοκιμή που του πετάω καμιά κροκέτα λίγο μακριά, την εντοπίζει με την πρώτη, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα.
Πάντως δεν ήξερα πως υπάρχουν κτηνίατροι που φτιάχνουν και φάρμακα. !!!!!!

Δες εδώ για γιατρούς στο Γαλάτσι. Ίσως σε βοηθήσει
https://www.lovemypet.gr/petdoctors/34-vetathens/76-vets
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
28-01-11
14:26
Απάντηση: θολούρα μεσα στα ματάκια του
Μήπως το μικρό πάσχει από ρινοτραχείτιδα; όταν ήταν μικρούλα η Μπιζού μου, θόλωνε το ένα της μάτι. Νόμιζα πως χτυπούσε το μάτι της πάνω στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Της έκανα θεραπεία με αντιβίωση σε συνδυασμό με κολλύρια Tobradex και Tobrex και της πέρασε.
Μήπως το μικρό πάσχει από ρινοτραχείτιδα; όταν ήταν μικρούλα η Μπιζού μου, θόλωνε το ένα της μάτι. Νόμιζα πως χτυπούσε το μάτι της πάνω στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Της έκανα θεραπεία με αντιβίωση σε συνδυασμό με κολλύρια Tobradex και Tobrex και της πέρασε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα.
28-01-11
14:30
Απάντηση: θολούρα μεσα στα ματάκια του
Καλησπέρα και από εμένα.
Η θολούρα δεν είναι καλό πράγμα.
Εγώ και ο μικρός μου ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από μια τέτοια θολούρα που λίγο αργότερα έγινε ασπρίλα, και ήταν έρπης.
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Εμείς το ξεπεράσαμε πλήρως αλλά με αρκετή και προσεκτική φαρμακευτική αγωγή.
Υπάρχει εξειδικευμένη οφθαλμίατρος-κτηνίατρος και λέγεται Σκούντζου και βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Δεν έχω πρόχειρο το τηλέφωνό της αλλά με μια αναζήτηση θα το βρεις.
Κάνε εκεί μία επίσκεψη και αυτή ό,τι σου πει θα είναι η λύση στο πρόβλημά σου.
Καλή επιτυχία.
ΥΓ. δες το πρόβλημα του ματιού σε αυτήν και μετά πας σε όποιον άλλο κτηνίατρο θες για τις καθιερωμένες επισκέψεις, εμβόλια κλπ.
Καλησπέρα και από εμένα.
Η θολούρα δεν είναι καλό πράγμα.
Εγώ και ο μικρός μου ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από μια τέτοια θολούρα που λίγο αργότερα έγινε ασπρίλα, και ήταν έρπης.
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Εμείς το ξεπεράσαμε πλήρως αλλά με αρκετή και προσεκτική φαρμακευτική αγωγή.
Υπάρχει εξειδικευμένη οφθαλμίατρος-κτηνίατρος και λέγεται Σκούντζου και βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Δεν έχω πρόχειρο το τηλέφωνό της αλλά με μια αναζήτηση θα το βρεις.
Κάνε εκεί μία επίσκεψη και αυτή ό,τι σου πει θα είναι η λύση στο πρόβλημά σου.
Καλή επιτυχία.
ΥΓ. δες το πρόβλημα του ματιού σε αυτήν και μετά πας σε όποιον άλλο κτηνίατρο θες για τις καθιερωμένες επισκέψεις, εμβόλια κλπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki