Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γατες, παντού γάτες! Μια απίστευτη γατόπλημμύρα και γατοκατάνυξη! Η χαρά της γάτας θα σκεφτεί κανεις ότι είναι, αλλά το θέαμα ήταν τουλάχιστον θλιβερό. Καμία μα καμία γάτα δεν ήταν στηρωμμένη.
Άκουγα καθε μέρα και μια ιστορία με μερικά σκοτωμένα γατάκια. Βέβαια όλοι τα αγαπάνε αλλά αν ακούσετε μόνο με τι ευκολία και τι άνεση περιγράφανε τους σκοτωμούς τους θα τρελενόσασταν.
Πριν από ένα χρόνο περίπου ο θειος μου, στον οποίο έμεινα, έχασε από φόλα περίπου 15 γάτες. Δεν τις είχε όλες μέσα στο σπίτι βέβαια αλλά τις τάιζε. Φέτος που πήγα βρήκα ήδη περίπου 7-9 γατες και επιπλέον μια μάνα με 5 μικρά που μόλις άνοιξαν τα μάτια τους και τα έχει, για λίγο καιρό ακόμα, μέσα στο σπίτι, και 3 μικρά που είναι ίδιας σοδιάς με τα άλλα και είναι έξω.
Από τις 7-9 γάτες οι 3 τουλάχιστον, είναι σε κατάσταση αναμονής και άγνωστο τι καρπούς θα φέρουν. Υπήρχαν μέσα σε αυτά και 3 που είχαν τσιμπλίτσες στα μάτια και βήχα και φτέρνισμα έντονο, αλλά η μόνη τύχη που είχαν, ήταν να τους βάζουν tobrex και vibramycin σε όσα κάθονται να τα πιάσουν και όποτε μπορούσαν.

Και αυτή ήταν η καλή πλευρά των πραγμάτων.
Σε ένα σπίτι που πήγα χθες, βρήκα μια μανούλα με 2 μικρά την ώρα που τρώγανε. Το ένα μικρό -δεν θα ήταν πάνω από ενός μήνα- είχε κλειστό το ένα μάτι και δάκρυ κιτρινωπό να τρέχει από αυτό και το άλλο του ματάκι ήταν θολό. Η ιδιοκτήτρια με μια απάθεια μου είπε "ε και τι να τους κάνω; δεν μπορώ να τα κυνηγάω όλη την ώρα. πρέπει να τους βάζω 4 φορές την μέρα σταγόνες αλλά αυτά τα τινάζουν και δεν μπορώ όλη την ώρα να ασχολούμαι". Με περίσσια απάθεια μου είπε ότι "ήταν και ένα ακόμα μικρό αυτής της γάτας αλλά είχε και αυτό το ίδιο πράγμα στα ματάκια του και μια μέρα βγήκε στο δρόμο και όταν έκανε όπισθεν ο άντρας μου με το αυτοκίνητο δεν έφυγε αυτό και το πάτησε. Α! και άλλο ένα που το καημένο το έφαγε ο σκύλος μπροστά στα μάτια μου. Πωπω! πολύ στεναχωρήθηκα"
Τι θα ρωτάγατε εσείς μετά από όλα αυτα; Λέω και εγώ: "και αφού την κατάληξη την ξέρετε γιατί δεν στειρώνετε την μάνα τουλάχιστόν να μην κάνει άλλα;" "ναι μωρέ αλλά πολλά λεφτά. κάποια στιγμή ίσως"
Μιλάμε γύρισα τούρμπο από τους ηλίθιους. Όλοι την ίδια νοοτροπία. Τα έχουν τα γατιά για να τους τρώνε τα ποντίκια και τις κατσαρίδες αλλά ούτε κουβέντα για να δώσουν κανένα φράγκο για την υγεία τους.
Πως να βάλει μυαλό κανείς σε αυτούς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Και εδώ τα ίδια... είμαι μόνη μου. Το κερασάκι της τούρτας... δεν ξέρουν κάν την λέξη στείρωση... ΑΠΟστείρωση το λένε.. και με ρωτάνε και γιατί???![]()

Στην αρχή με έπιασαν τα γέλια... αλλά όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να κλαίω! 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΚΕΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ. Πιάστηκε η ψυχή μου εκεί.
Τι σκατα ψυχή έχουν η κ***βλαχοι;
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος

. Η ιδέα να ζει η γάτα μέσα στο σπίτι τους φαίνεται παρανοική! Σιχαίνονται να κάτσουν στους καναπέδες επειδή κάθονται τα γατιά μου που είναι χίλες φορές πιο καθαρά και μοσχοβολιστά από αυτούς! Έμενα με φωνάζουν η τρελή με τα γατια
. Το μόνο καλό είναι ότι τα παιδιά τους που πάιξαν με τα γατιά μου τώρα τους ζητάν γατάκια και ελπίζω οτι η επόμενη γενιά θα είναι καλύτερη! Όλα τα ανηψάκια μου περιμένουν να περάσουν πανεπιστήμιο για να γεμίσουν τα σπίτια τους με κατοικίδια. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε με τα χωριά ? Είναι τρελή φρίκη αυτό που συμβαίνει

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή μετά από αυτά τι να πει κανεις;;;;
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Από την μια τα αγαπούσαν και τα τάιζαν και από την άλλη
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι θέμα βλαχιάς το όλο θέμα...Είναι θέμα επιπεδου μορφωσης και δεν εννοω σχολικής αλλα κοινωνικής....Κατα τ'αλλα είμαστε ευρωπαιοι...Στις επαρχίες οι άνθρωποι τα ζώα τα έχουν μόνο για δουλειά και για τιποτε άλλο.Όταν σταματήσουν να εξυπηρετούν τα σκοτώνουν,και αυτή είνια η ευτυχέστερη κτάληξη και λέω "ευτυχέστερη" γιατι ποτέ δε θα ξεχάσω του κυνηγούς που κρεμάνε τα σκυλιά που δεν "εξυπηρετούν" μέχρι να ξεψυχήσουν η που δένουν τα γέρικα γαϊδουράκια σε ένα δένρο μακρια μεχρι να πεθανουν και αυτά.Τα γατιά είναι ενας τρόπος ψυχαγωγίας.Μεχρι δυναμίτη του βάζουν στον πρωκτό και καθώς τρέχουν να γλιτώσουν......καταλαβαίνεται τι γίνεται.'Εχω κουραστεί να ζώ ανάμεσα σε τέρατα-ανθρώπους.Έχοντας ζήσει αλλα και ταξιδέψει σε πολλές πραγματικά ευρωπαικές χώρες αγανακτώ.Εκεί ουτε κουνούπι που λεει ο΄λόγος δεν βλέπεις αδέσποτο.Αλλα εκει υπάρχει και μία τεράστια διαφορά ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ!!!Οι άνθρωποι είναι συνειδητοποιημένοι και φιλόζωοι και όσοι απο αυτούς δεν είναι δεν τολμούν να κάνουν τιποτα γιατί αν τους πιάσουν πανε μέσα!!!Το ξέρετε οτι όταν αγοράζεις ένα κατοικίδιο περνάς απο έλεγχο απο τη φιλοζωική ανα τακτά διαστήματα και άν αντιληφθούν το παραμικρό στο παιρνουν το ζώο.Όπως καταλαβαίνεται ή μικρή μας Ελλαδίτσα είναι έτη φωτός πίσω απο τον πολιτισμό.Μπορεί χιλιλαδες χρόνια πίσω αυτη η μικρή χώρα να έδωσε τόσα πολλά στον πολιτισμό όλης της γής να αποτέλεσε την αρχή της περίφημης δημοκρατίας αλλα το dna μάλλον μεταλλάχθηκε ΄και γεννήθηκαν τέρατα που βασανίζουν την πιο αγνή μορφή ζωής,τα ζώα.Και τελικά δεν νιωθω καθόλου τύψεις που λέω πως τα ζώα πεθαίνουν ενω οι άνθρωποι "ψοφάνε" γιατί έτσι κι αλλιως εγω γι'αυτους είμαι η σκυλού, η γατού και τετοια για τα οποία είμαι περίφανη!!!
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη που γίνομαι τοσο μελό αλλά άκουσα σήμερα διάφορες "εκπαιδετικές" ιστορίες και πραγματικά νιώθω τόσο θυμό και οργή που δεν ξέρω που να τον ξεσπάσω.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητη μου το σχολιο σου με καληψε απολητα.οι κολοβλαχοι του ΚΕΡΑΤΑ στα χωρια δεν φτανει που οι γατες τους ξεβρωμιζουν απο ποντικια φιδια σαυρες ΚΛΠ τις εχουν και για πεχνιδι τις βασανιζουν και τις σκοτωνουν για να γελανε..εγω θα ελεγα οτι τα ζωα ψωφανε και οι ανθρωποι πεθαινουν . μονο που ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θεορω τα ζωα που μας αγαπουν και μενουν για παντα πειστη μας φιλοι.ποιο ΖΩΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ το κανει αυτο. τα καλα και συφεροντα ειναι ολοι και ιδιετερα οι ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙΔεν είναι θέμα βλαχιάς το όλο θέμα...Είναι θέμα επιπεδου μορφωσης και δεν εννοω σχολικής αλλα κοινωνικής....Κατα τ'αλλα είμαστε ευρωπαιοι...Στις επαρχίες οι άνθρωποι τα ζώα τα έχουν μόνο για δουλειά και για τιποτε άλλο.Όταν σταματήσουν να εξυπηρετούν τα σκοτώνουν,και αυτή είνια η ευτυχέστερη κτάληξη και λέω "ευτυχέστερη" γιατι ποτέ δε θα ξεχάσω του κυνηγούς που κρεμάνε τα σκυλιά που δεν "εξυπηρετούν" μέχρι να ξεψυχήσουν η που δένουν τα γέρικα γαϊδουράκια σε ένα δένρο μακρια μεχρι να πεθανουν και αυτά.Τα γατιά είναι ενας τρόπος ψυχαγωγίας.Μεχρι δυναμίτη του βάζουν στον πρωκτό και καθώς τρέχουν να γλιτώσουν......καταλαβαίνεται τι γίνεται.'Εχω κουραστεί να ζώ ανάμεσα σε τέρατα-ανθρώπους.Έχοντας ζήσει αλλα και ταξιδέψει σε πολλές πραγματικά ευρωπαικές χώρες αγανακτώ.Εκεί ουτε κουνούπι που λεει ο΄λόγος δεν βλέπεις αδέσποτο.Αλλα εκει υπάρχει και μία τεράστια διαφορά ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ!!!Οι άνθρωποι είναι συνειδητοποιημένοι και φιλόζωοι και όσοι απο αυτούς δεν είναι δεν τολμούν να κάνουν τιποτα γιατί αν τους πιάσουν πανε μέσα!!!Το ξέρετε οτι όταν αγοράζεις ένα κατοικίδιο περνάς απο έλεγχο απο τη φιλοζωική ανα τακτά διαστήματα και άν αντιληφθούν το παραμικρό στο παιρνουν το ζώο.Όπως καταλαβαίνεται ή μικρή μας Ελλαδίτσα είναι έτη φωτός πίσω απο τον πολιτισμό.Μπορεί χιλιλαδες χρόνια πίσω αυτη η μικρή χώρα να έδωσε τόσα πολλά στον πολιτισμό όλης της γής να αποτέλεσε την αρχή της περίφημης δημοκρατίας αλλα το dna μάλλον μεταλλάχθηκε ΄και γεννήθηκαν τέρατα που βασανίζουν την πιο αγνή μορφή ζωής,τα ζώα.Και τελικά δεν νιωθω καθόλου τύψεις που λέω πως τα ζώα πεθαίνουν ενω οι άνθρωποι "ψοφάνε" γιατί έτσι κι αλλιως εγω γι'αυτους είμαι η σκυλού, η γατού και τετοια για τα οποία είμαι περίφανη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool