ΙΚΕΑ

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Υπάρχουν κι άλλοι μανιακοι του ΙΚΕΑ;Εγω λατρευω σουηδικα κεφτεδακια,ξερω απ'εξω σχεδον ολο τον καταλογο,και οποτε παμε κανω λες και ειμαι σε λουνα παρκ.
Τι εχετε παρει απο το ΙΚΕΑ;Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας;Εχετε καποια αγαπημενα κομματια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολο μου το εξοχικο! που ειναι και το πιο αγαπημενο:lol::lol::lol:
να μην σας κουραζω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα καλέ, μόνο όλο μας το σπίτι!!! Τα αντικέ έπιπλα,τα ριχτάρια, τα παιχνίδια, τα μικροαντικείμενα για την κουζίνα και γενικότερα οι έξυπνες λύσεις που δίνουν μας καταβόλεψαν γιατί το σπίτι είναι μικρό,τα φυτά τα καλάθια,η βότκα και η τούρτα αμυγδάλου και όλα τα χριστουγεννιάτικα. Μακάρι να είχε περισσότερα πράγματα για ζωάκια.

επισης τη γατοσκηνουλα χιλιες και μια νυχτες, πατακια με sour cream και σολωμο...μιαμ μιαμ...:P α ναι! Και τα hot dogs του!!

Το σπίτι στο Παρίσι όλο απο το ΙΚΕΑ ... (μονο τα τσιμέντα ειναι απο αλλου και τα πλακάκια)
Βέβαια το ΙΚΕΑ εκει παιδιά δεν εχει σχέση με το εδώ...το δικο μας ειναι σα μύξα με το συμπάθειο μπροστά του...
Δηλώνω φαν γιατι ειμαι υπέρ των απλών, πρακτικών κι εύχρηστων and I'll always will !

και μενα το διαμερισμα στην κυπρο ειναι σχεδον ολο ικεα! γραφειο, το επιπλο τηλεορασης,τραπεζακι σαλονιου, συρταριερες, κρεβατια, καθρεφτες, κομοδινα..το αγαπημενο μου ειναι τα βοηθητικα τραπεζακια! το πιο βολικο πραγμα που εχουμε στο σπιτι!

Πω πω,υπαρχουν και χειροτερα,να παρηγοριεμαι!:P
Εγω σκηνουλα δεν εχω παρει,αλλα εχω σταμπαρει το γατοκρεβατο-νουφαρο φετος.

Το σπίτι στο Παρίσι όλο απο το ΙΚΕΑ ... (μονο τα τσιμέντα ειναι απο αλλου και τα πλακάκια)
Βέβαια το ΙΚΕΑ εκει παιδιά δεν εχει σχέση με το εδώ...το δικο μας ειναι σα μύξα με το συμπάθειο μπροστά του...
Δηλώνω φαν γιατι ειμαι υπέρ των απλών, πρακτικών κι εύχρηστων and I'll always will !
εγω μπορω να εχω το σπιτι στο Παρισι κι ας εχει μονο εξοπλισμο Ελληνικου ΙΚΕΑ?:lol:
Πω πω,υπαρχουν και χειροτερα,να παρηγοριεμαι!:P
Εγω σκηνουλα δεν εχω παρει,αλλα εχω σταμπαρει το γατοκρεβατο-νουφαρο φετος.
για τη Μοιρα μονο...η για να στεκονται καθιστα στο ποπο τους μεσα τα Νορβηγακια:lol:

Ειναι τοσο μικρο;:confused:

Και τα κεραμικα γαλαζια πιατακια για τη Πισσα! Μουρλια:up:

Ειναι τοσο μικρο;:confused:
για ενα μεγαλοσωμο ενηλικο Νορβηγικο νομιζω ναι:hmm:νομιζω:hmm:

δες το χειμωνα αν τους αρεσει να κουλουριαζονται η να απλωνονται...αν κουλουριαζονται ισως κανει...

Το εχει παρει κανεις;Μου αρεσε πολυ σαν σχεδιο.

Το εχει παρει κανεις;Μου αρεσε πολυ σαν σχεδιο.
και ειναι και πολυ πολυ μαλακο...εγω το χαζευα αλλα ειχα και δεν το πηρα...

Κι εγω εχω πολλα αλλα ενα ακομα δε βλαπτει.:P

εμείς το μόνο που έχουμε από ΙΚΕΑ είναι μία τσαγιέρα :/:

αλήθεια...

όλο λέμε να πάμε, να πάμε και ποτέ δεν πάμε.

Να πατε,να πατε.Το πρωτο μου ταξιδι με το καινουρια αμαξι θα ειναι στη Λαρισσα,για να παμε στο ΙΚΕΑ.Εξι χρονια το διπλωμα,επρεπε να ανοιξει ΙΚΕΑ στη Λαρισσα για να βγω στην εθνικη...:P

πηρα κι εγω μια χαρα που πριν 2 χρονια ανοιξε στην κυπρο!!μια χαρα 5 λεπτα με το αμαξι :up:

Ομοιοπαθής :redface:
Τα περισσότερα πράγματα στο σπίτι είναι από κει (της κουζίνας συμπεριλαμβανόμενης που πρέπει να πω ότι είναι σκάλες ανώτερη ποιοτικά από όλες τις άλλες της αγοράς -το 'χαμε ψάξει πολύ).
Από γατοπράγματα, έχουμε πάρει τη σκηνή (πιο πολύ την έχουν για παιχνίδι όμως, παρά για ύπνο), κάτι πολύ ωραίες fleece κουβερτούλες (νομίζω πως ήταν στο τμήμα των παιδικών, όχι στα πετ) και, βέβαια, [drum roll] το γατόδεντρό μας!!! :up: (που το κουβαλήσαμε απ'την Αγγλία, γιατί εδώ δεν το φέρνουν :redface:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back