ΙΚΕΑ

Αυτό μπορείς να το κάνεις με εσωτερικές μετακινήσεις πραγμάτων, με ένα βάψιμο τοίχου (1 κιλό χρώμα χρειάζεται και λίγος στόκος για τις τρύπες), με ένα ριχτάρι σε ένα καναπέ, με ένα νέο φωτιστικό...
Είναι λύσεις με πολύ μικρό κόστος. Εγώ το κάνω όσο συχνότερα μπορώ.

To σπιτι δεν ειναι δικο μου...:/: Ετσι πρεπει να την ρωτησω αν μπορω να βαψω τοιχο..:/:
Μετακινησεις επιπλων κανω αρκετα συχνα..αλλα ακομα και καποια απο αυτα θελω να τα αλλαξω!:(
Γενικα θελω 2-3 πραγματακια διακοσμητικα..και χρειαζομαι λεφτα..οχι πολλα..αλλα λεφτα!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να το βάψεις, δεν τρέχει τίποτα. Κι εγώ κάποτε όταν είχα μία γκαρσονιέρα είχα βάψει και τους 4 τοίχους με τεχνοτροπία stuko, δεν παίζεται αυτή η φάση. Αλλάζει όλο το σπίτι και η διάθεσή σου!!! Και το κάνεις και χωρίς μάστορες!
Τώρα στο ΙΚΕΑ έχει διάφορα μικροδιακοσμητικά σε πολύ καλές τιμές. Εγώ όποτε πάω όλο και κάτιτις παίρνω και μη φανταστείς...να δώσω 5-10 ευρώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να το βάψεις, δεν τρέχει τίποτα. Κι εγώ κάποτε όταν είχα μία γκαρσονιέρα είχα βάψει και τους 4 τοίχους με τεχνοτροπία stuko, δεν παίζεται αυτή η φάση. Αλλάζει όλο το σπίτι και η διάθεσή σου!!! Και το κάνεις και χωρίς μάστορες!
Τώρα στο ΙΚΕΑ έχει διάφορα μικροδιακοσμητικά σε πολύ καλές τιμές. Εγώ όποτε πάω όλο και κάτιτις παίρνω και μη φανταστείς...να δώσω 5-10 ευρώ...

Kαι το εβαψες μονος σου??:eek: εγω φοβαμαι ρε μην το κανω χαλια!:redface:
Ε ναι πηρα αποφαση να παιρνω λιγα λιγα πραγματα..καθε φορα και απο κατι..γιατι ολα μαζι ειναι λιγο δυσκολο..:redface:

Όχι, μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τεχνοτροπία. Θέλω συνεργασία 2 ατόμων σίγουρα. Και για αυτό οι μπογιατζήδες για να στο κάνουν, χρεώνουν 2πλασια και 3πλασια μεροκάματα και στο παρουσιάζουν λες και πρόκειται για το μεγάλο επίτευγμα!
Η διαδικασία είναι απλή όμως. Διαλέγεις πρώτα τι χρώμα θα είναι η τεχνοτροπία (εγώ διάλεξα ροδακινί) και μετά διαλέγεις την βάση που θα έχει απο κάτω (εκρού, λευκή κλπ.). Περνάς πρώτα την βάση σα να βάφεις κανονικά τον τοίχο με δύο χέρια. Αυτό το κάνεις και μόνη σου. Και ύστερα περνάς το χρώμα της τεχνοτροπίας. Ο ένας βάφει κι ο άλλος ακολουθεί από πίσω και κάνει την τεχνοτροπία. Ανάλογα τι θες να φαίνεται μπορείς χρησιμοποιήσεις βούρτσα, παλιά σεντόνια που τα κόβεις κομμάτια και τα περνάς κυλώντας τα πάνω στον τοίχο. Τώρα όμως έχουν βγει ειδικά ρολά που βάφεις και γίνεται η τεχνοτροπία μόνη της. Πολύ καλή λύση και αυτή. Για το αποτέλεσμα δεν συζητάμε!!! Θα σου έρχεται να το φιλήσεις!

Όχι, μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τεχνοτροπία. Θέλω συνεργασία 2 ατόμων σίγουρα. Και για αυτό οι μπογιατζήδες για να στο κάνουν, χρεώνουν 2πλασια και 3πλασια μεροκάματα και στο παρουσιάζουν λες και πρόκειται για το μεγάλο επίτευγμα!
Η διαδικασία είναι απλή όμως. Διαλέγεις πρώτα τι χρώμα θα είναι η τεχνοτροπία (εγώ διάλεξα ροδακινί) και μετά διαλέγεις την βάση που θα έχει απο κάτω (εκρού, λευκή κλπ.). Περνάς πρώτα την βάση σα να βάφεις κανονικά τον τοίχο με δύο χέρια. Αυτό το κάνεις και μόνη σου. Και ύστερα περνάς το χρώμα της τεχνοτροπίας. Ο ένας βάφει κι ο άλλος ακολουθεί από πίσω και κάνει την τεχνοτροπία. Ανάλογα τι θες να φαίνεται μπορείς χρησιμοποιήσεις βούρτσα, παλιά σεντόνια που τα κόβεις κομμάτια και τα περνάς κυλώντας τα πάνω στον τοίχο. Τώρα όμως έχουν βγει ειδικά ρολά που βάφεις και γίνεται η τεχνοτροπία μόνη της. Πολύ καλή λύση και αυτή. Για το αποτέλεσμα δεν συζητάμε!!! Θα σου έρχεται να το φιλήσεις!

Δηλαδη για ενα απλο βαψιμο ειναι τοσο ευκολο??:confused: Εγω γιατι νομιζω οτι θα τα μουτζουρωσω ολα?:redface:

Αυτή η τενχοτροπία μία μουτζούρα ειναι βασικά, δεν έχει κανονικότητα καθόλου. Και εννοείται ότι ταιριάζει με το τι στυλ θες να δώσεις στο χώρο. Σχετίζεται με τα έπιπλα, τις κουρτίνες, το χρώμα του ταβανιού, του πατώματος. Θέλει σκέψη αλλά εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα να το προτιμήσεις.
Για έναν τοίχο 6 τ.μ. θα χρειαστείς το πολύ 1 κιλό βάση και ένα κιλό τεχνοτροπία.
Εγώ είχα κάνει όπως είπα ροδακινί, σε έναν φίλο κάναμε γαλάζιο με λευκή βάση και ήταν πραγματικά σαν θάλασσα.

Bασικα εμενα μου αρεσει πολυ και ιδεα να βαλω αυτοκολλητα τοιχου,..:hmm:
Ειναι πολυ της μοδας τελευταια και κυκλοφορουν πολυ ωραια και μοντερνα σχεδια..:)
δεν ειναι και μονιμο οποτε μπορεις να κανεις και πιο συχνες αλλαγες!:D

Ναι, τα έχω δει. Δεν θα έβαζα γιατί με ξέρω ότι θα το βαριόμουν. Προτιμώ ένα καλό φόντο και να κρεμάσω διάφορα δικά μου στον τοίχο.

Ναι, τα έχω δει. Δεν θα έβαζα γιατί με ξέρω ότι θα το βαριόμουν. Προτιμώ ένα καλό φόντο και να κρεμάσω διάφορα δικά μου στον τοίχο.

ισα ισα επειδη δεν ειναι μονιμο αν βαρεθεις το αλλαζεις!;) ενω με το βαψιμο τι θα κανεις?? θα αλλαζεις συνεχεια χρωματα?:P

Σιμώνη, είδα ωραία τέτοια αυτοκόλλητα τοίχου στο Leroy Merlin σήμερα. Να πας να ρίξεις ματιά.

Ο νέος οδηγός του ΙΚΕΑ βγαίνει 30 Αυγούστου, οπότε αν κάποιος έχει κάρτα ΙΚΕΑ που έχει έκπτωση 10% έως τις 31, μπορεί να εκμεταλλευθεί έστω και για μία μέρα την έκπτωση και να τσιμπήσει τίποτα καινούργιο. Αν και όλα αυτά τα χρόνια, βλέπω ότι πολλά καινούργια βγαίνουν στη διάρκεια του φθινοπώρου.

Σιμώνη, είδα ωραία τέτοια αυτοκόλλητα τοίχου στο Leroy Merlin σήμερα. Να πας να ρίξεις ματιά.

Ο νέος οδηγός του ΙΚΕΑ βγαίνει 30 Αυγούστου, οπότε αν κάποιος έχει κάρτα ΙΚΕΑ που έχει έκπτωση 10% έως τις 31, μπορεί να εκμεταλλευθεί έστω και για μία μέρα την έκπτωση και να τσιμπήσει τίποτα καινούργιο. Αν και όλα αυτά τα χρόνια, βλέπω ότι πολλά καινούργια βγαίνουν στη διάρκεια του φθινοπώρου.

ειχε ωραια σχεδιακια???:D:D γιατι ειδα σημερα στα Praktiker αλλα ειχε βλακειες...:(

Είχε πολλά και διάφορα μεγέθη, μερικά μου άρεσαν. Αλλά το δικό μου το γούστο είναι και πολύ περίεργο. Ήρθε εδώ διακοσμήτρια από το ΙΚΕΑ να μετρήσει για την κουζίνα και μου λέει "εσύ δεν χρειάζεσαι διακοσμητή, θα σε κοιτάει και δεν θα μιλάει". :devil:

Είχε πολλά και διάφορα μεγέθη, μερικά μου άρεσαν. Αλλά το δικό μου το γούστο είναι και πολύ περίεργο. Ήρθε εδώ διακοσμήτρια από το ΙΚΕΑ να μετρήσει για την κουζίνα και μου λέει "εσύ δεν χρειάζεσαι διακοσμητή, θα σε κοιτάει και δεν θα μιλάει". :devil:

δεν μου αρεσουν οι λουλουδοκαταστασεις...:redface: μου αρεσουν τα περιεργα!:P

Είσαι στον σωστό δρόμο!!!!

Είσαι στον σωστό δρόμο!!!!

βρηκα και στο e-bay κατι ωραια που ηταν διαφορες εκφρασεις!:D

Είσαι ψαχτήρι σαν και μένα! Έτσι πρέπει!

Είσαι ψαχτήρι σαν και μένα! Έτσι πρέπει!

ναι μου αρεσει να ψαχνω!:) γενικα στο Internet βρισκεις πολυ ωραια πραγματακια!:) κριμα να μην εχουμε τετοια και στην Ελλαδα!:(
Σημερα πηγα πρακτικερ! απογοητευτικα λιγακι..δεν ειχε πολλα ωραια πραγματα..και επισης το θυμομουνα πιο οικονομικο..:worry:

τελικα το ικεα ειναι κλασεις ανωτερο!:):)

Όταν ανακαίνιζα το σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς τι ψάξιμο είχα ρίξει, ποδαρόδρομο, χιλιόμετρα, ιντερνετ χαμός.
Και έχεις δίκιο οτι το Praktiker έχει ανεβάσει τιμές.
Το Leroy είναι πιο καλό αν και κάποια πράγματα μπορείς να τα βρεις σε μεμονωμένα μαγαζιά κάπως φθηνότερα, έστω και λίγο.
Το ΙΚΕΑ σε όσα έχει είναι μακράν μπροστά.

Όταν ανακαίνιζα το σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς τι ψάξιμο είχα ρίξει, ποδαρόδρομο, χιλιόμετρα, ιντερνετ χαμός.
Και έχεις δίκιο οτι το Praktiker έχει ανεβάσει τιμές.
Το Leroy είναι πιο καλό αν και κάποια πράγματα μπορείς να τα βρεις σε μεμονωμένα μαγαζιά κάπως φθηνότερα, έστω και λίγο.
Το ΙΚΕΑ σε όσα έχει είναι μακράν μπροστά.

αν ειναι δικο σου το σπιτι εχεις και περισσοτερη ορεξη για ψαξιμο!
εμενα δεν ειναι δικο μου..:/: και δεν θελω να διαθεσω και πολλα λεφτα και μετα να της τα αφησω..:confused: θελω να κανω αλλαγες για να γινει ομορφο για μενα και με λιγα λεφτα..
σιγα μην της το κανω κουκλιστικο και σηκωθω και φυγω!:redface:

Και στα προηγούμενα που νοίκιαζα τα ίδια έκανα σχεδόν αλλά τους τα άφησα όπως μου τα παρέδωσαν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back