ΙΚΕΑ

Και στα προηγούμενα που νοίκιαζα τα ίδια έκανα σχεδόν αλλά τους τα άφησα όπως μου τα παρέδωσαν.

τι εννοεις??? ξαναεβαφες ασπρους τους τοιχους και τα ξειλωνες ολα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι, αλλα δεν τους αφηνα τίποτα. Σιγα μην τους το εβαφα κιολας!!! Δεν υπέγραφα εγώ τέτοιες μισθώσεις. Τους εσβηνα αυτους τους ορους. Απλα, αφηνα το σπιτι σε αριστη λειτουργικη κατασταση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι, αλλα δεν τους αφηνα τίποτα. Σιγα μην τους το εβαφα κιολας!!! Δεν υπέγραφα εγώ τέτοιες μισθώσεις. Τους εσβηνα αυτους τους ορους. Απλα, αφηνα το σπιτι σε αριστη λειτουργικη κατασταση.

ναι αλλα αν εσυ πχ εβαφες τον τοιχο μπλε τον αφηνες μπλε μετα?:confused: οκ τα επιπλα και τα σχετικα λογικο να τα παρεις μαζι σου!

Ναι, ετσι θα τον αφηνα. Μα καθε σπιτι πριν νοικιαστει του γινεται βαψιμο, οποτε δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να μην του εχεις ριξει τον τοιχο!!!! :P

Ναι, ετσι θα τον αφηνα. Μα καθε σπιτι πριν νοικιαστει του γινεται βαψιμο, οποτε δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να μην του εχεις ριξει τον τοιχο!!!! :P

ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο να βαψεις εναν τοιχο ασπρο και το ιδιο να κανεις εναν μπλε ασπρο!:P

Κι εγω εχω σκοπο να ρωτησω την σπιτονοικοκυρα μου..ελπιζω να μου πει ναι...:worry:

Ναι, αντί για 2 χερια χρειάζονται 3 - σιγά την διαφορά. Να μην την ρωτήσεις τίποτα, δεν έχεις λόγο να το κάνεις. Και να ξέρεις ότι δεν εχει δικαιωμα να ερχεται μεσα στο σπιτι απο τη στιγμη που πληρωνεις κανονικά. Μονο με δική σου παραχώρηση μπορεί μόνον. Να το απαιτήσει όμως, όχι!

Ναι, αντί για 2 χερια χρειάζονται 3 - σιγά την διαφορά. Να μην την ρωτήσεις τίποτα, δεν έχεις λόγο να το κάνεις. Και να ξέρεις ότι δεν εχει δικαιωμα να ερχεται μεσα στο σπιτι απο τη στιγμη που πληρωνεις κανονικά. Μονο με δική σου παραχώρηση μπορεί μόνον. Να το απαιτήσει όμως, όχι!

καλα να μην πω μεγαλες κουβεντες αλλα 3 μηνες στο σπιτι δεν εχει ερθει ποτε..ειναι πολυ διακριτικη..ουτε τηλεφωνο δεν με εχει παρει..αλλα θα ηθελα μωρε να την ενημερωσω..μην το δει ξαφνικα και παθει κανενα εγκεφαλικο!:P

ασχετο αλλα ειναι καλυτερα να βαψω εναν τοιχο η ολοκληρο δωματιο?:worry:

Δεν θα πάθει κανένα εγκεφαλικό, κάνει ό,τι θες!
Αν είναι σκούρο χρώμα, εγώ δεν θα έκανα όλο το δωμάτιο αλλά έναν τοίχο για να γουστάρω....

Λοιπόν, στο ΙΚΕΑ έχει πολύ καλές εκπτώσεις (Ουρανία, το πορτατίφ που θες έχει πέσει στα 3,80 νομίζω). Εγώ πήρα μία συρταριέρα hemnes από πεύκο λακαρισμένο κόκκινο 120 ευρώ, από 170 που θυμάμαι ότι την είχε. Και ήδη νέα πράγματα έχουν κάνει εμφάνιση.
Μετά πήγαμε και μία βόλτα δίπλα στο LEROY MERLIN όπου και εκεί έχει πολύ καλές τιμές (ο κολλητός πήρε δύο φοβερές ξαπλώστρες κήπου, από 310 ευρώ στα 140 η μία....έχει πολλά τέτοια).

Μπορείς να το βάψεις, δεν τρέχει τίποτα. Κι εγώ κάποτε όταν είχα μία γκαρσονιέρα είχα βάψει και τους 4 τοίχους με τεχνοτροπία stuko, δεν παίζεται αυτή η φάση. Αλλάζει όλο το σπίτι και η διάθεσή σου!!! Και το κάνεις και χωρίς μάστορες!
Τώρα στο ΙΚΕΑ έχει διάφορα μικροδιακοσμητικά σε πολύ καλές τιμές. Εγώ όποτε πάω όλο και κάτιτις παίρνω και μη φανταστείς...να δώσω 5-10 ευρώ...
Ξέρεις και Stuko benetsiano?
ΑΑΑ πουλάκι μου πολύ τυχερή η γυναίκα σου.
Θα της εχεις ενα σπιτι κουκλί!!:thumbup::thumbup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

πολυ"τεχνίτης" ;)

Σιμώνη,
η πρόταση μου πάντως ισχυει ακόμα;).
Βρες εσύ το χρώμα που θες να το βάψεις και ερχομαι και σε βοηθάω. Ο ένας τοίχος δεν ειναι τίποτα. Σε 1 1/2 ώρα θα ειναι έτοιμος.
Αλλα θα πρέπει να αγοράσεις εκτος απο το χρώμα, ρολά,πινέλα, χαρτοταινία και χαρτί για να καλύψουμε το δάπεδο.
Σκεφτόμουνα που μου ειπες για τα χρωματα. Δεν θα ήταν και άσχημο να τον εβαφες που ειπες ενα ανοιχτό πράσινο . Μετά θα ρίξεις και λαχανί μαξιλάρες στο πάτωμα, ενα ροδακινή ριχτάρι και ενα λαχανι φωτιστικό απο το ΙΚΕΑ. Ετσι με αυτό το χρώμα ταιριάζει και το σύνθετο σου και μετά μπορεις να βάλεις μια ποπαρτ στον τοίχο.
Εάν πάλι επιμένεις στην ασπρόμαυρη αφίσα της Ν. Υόρκης τοτε θα πρότεινα ενα ελαφρί γκρι ποντική στον τοίχο (μην σου ακούγεται άσχημο εάν το διαλέξεις σωστά γίνεται πολυ σίκ!!!!!), αυτοκόλητη τρέσα ασημένια , αλλα μετά αλλαζει τελειως το ύφος και δεν εχει σχέση με ποπ άρτ.Μετά πηγαίνουμε σε κατηγορία χρωματων ασπρο, γκρι, μαύρο και ενα κόκκινο ριχτάρι στον καναπέ και ριγμενες κόκκινες και μαύρες μαξιλάρες στο πάτωμα.
Αγόρασε κανά περιοδικό και σερφαρισε στο ίντερνετ. Εάν δεις ετοιμα δωμάτια τότε θα καταλήξεις ποιο εύκολα στον συνδιασμό που σου ταιριάζει.;)
Καλή έρευνα.

KITTENS @ IKEA
:clapup:

KAI...
e62d56ad-f8e5-47dc-8d47-946616728ee9.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back