Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος
Η Rena-miou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
03-01-08
15:49
Καλή ιδέα και η ιστοσελίδα με γατοπροϊόντα! Συνδίασε ποιότητα με καλές τιμές ,έξυπνα και γουστόζικα αξεσουάρ για γάτες και σίγουρα το κατάστημα θα <<πιάσει>>! Καλή επιτυχία στην επιλογή σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
03-01-08
16:12
Καλή ιδέα και η ιστοσελίδα με γατοπροϊόντα! Συνδίασε ποιότητα με καλές τιμές ,έξυπνα και γουστόζικα αξεσουάρ για γάτες και σίγουρα το κατάστημα θα <<πιάσει>>! Καλή επιτυχία στην επιλογή σου!![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ψάχνω για παιχνίδια και αξεσουάρ πέρα απο τα συνηθισμένα και αυτό που έψαχνα και εγώ καιρό σαν πελάτης: Μεγάλα γατόδεντρα και έπιπλα για γάτες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος
Η Rena-miou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
03-01-08
16:43
Ουάου!!!! Ανυπομονώ...!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ψάχνω για παιχνίδια και αξεσουάρ πέρα απο τα συνηθισμένα και αυτό που έψαχνα και εγώ καιρό σαν πελάτης: Μεγάλα γατόδεντρα και έπιπλα για γάτες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum