Ιδιοτροπία στο νερό!

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Καλησπερα!
Σας εχει τυχει να μην θελει το γατακι σας να πιει νερο απο το μπολ του αλλα απο οπουδηποτε αλλου?Ο δικος μου εδω και λιγο καιρο θελει να πινει απο το νεροχυτη,απο την μπανιερα,απο την βρυση την ιδια,γενικα απο οπου πεσει νερο εκτος απο το μπολ του.
Πολυ σπανια πινει απο κει.Δοκιμασα να του βαλω καινουριο τιποτα.Του αλλαζω το νερο πολλες φορες, τιποτα.
Αντιθετα μολις γυρισω την πλατη ανεβαινει στο νεροχυτη και περιμενει να σταξει η βρυση!
Εχετε καμια ιδεα για να ξεκολλησει και να παει στο μπολακι του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Σας εχει τυχει να μην θελει το γατακι σας να πιει νερο απο το μπολ του αλλα απο οπουδηποτε αλλου?Ο δικος μου εδω και λιγο καιρο θελει να πινει απο το νεροχυτη,απο την μπανιερα,απο την βρυση την ιδια,γενικα απο οπου πεσει νερο εκτος απο το μπολ του.
Πολυ σπανια πινει απο κει.Δοκιμασα να του βαλω καινουριο τιποτα.Του αλλαζω το νερο πολλες φορες, τιποτα.
Αντιθετα μολις γυρισω την πλατη ανεβαινει στο νεροχυτη και περιμενει να σταξει η βρυση!
Εχετε καμια ιδεα για να ξεκολλησει και να παει στο μπολακι του?

γεια σου..το κανει και εμενα η γατα μου αλλα ευτυχως πινει και απο το μπολακι:P..ξερω οτι γενικα τους αρεσει πιο πολυ το τρεχουμενο νερο..υπαρχει στο εμποριο ενα σαν συντριβανακι που το νερο ανακυκλωνεται και τρεχει σαν ρυακι:P..και εχει περιπου 60-70 ευρω..δεν ξερω που ακριβως θα το δεις δεν εχω καποιο link οποτε αν μπορει να σε βοηθησει καποιος αλλος σε αυτο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκιμασε να του βαλεις νερο σε λευκο μπωλακι, και πες μου αν ειδες διαφορα.:hmm:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456427:
Δοκιμασε να του βαλεις νερο σε λευκο μπωλακι, και πες μου αν ειδες διαφορα.:hmm:

ωχ 1η φορα το ακουω αυτο..τι διαφορα εχει?

ωχ 1η φορα το ακουω αυτο..τι διαφορα εχει?

Δεν εχω καμια απολυτως ιδεα :bleh: Απλα το αγορι μου ειχε ενα μπλε μπωλ για νερο του Μικοτο, και δεν επινε και τοσο νερο, και μολις του εβαλε ενα ασπρο μπωλακι πινει πολυ πιο συχνα και περισσοτερο νερο. Σκεφτομαι οτι τα ενοχλει η αντανακλαση της μουσουδας τους στο νερο, που ειναι πιο εντονη με ενα σκουροχρωμο αδιαφανες μπωλ, ή οτι το νερο φαινεται πιο καθαρο ισως σε ενα ασπρο μπωλ. Απο την αλλη, μπορει και να ειναι τυχαιο. Αλλα επειδη με αυτα τα πλασματα ποτε δεν ξερεις, δεν χανει τιποτα να δοκιμασει η κοπελα.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456444:
Δεν εχω καμια απολυτως ιδεα :bleh: Απλα το αγορι μου ειχε ενα μπλε μπωλ για νερο του Μικοτο, και δεν επινε και τοσο νερο, και μολις του εβαλε ενα ασπρο μπωλακι πινει πολυ πιο συχνα και περισσοτερο νερο. Σκεφτομαι οτι τα ενοχλει η αντανακλαση της μουσουδας τους στο νερο, που ειναι πιο εντονη με ενα σκουροχρωμο αδιαφανες μπωλ, ή οτι το νερο φαινεται πιο καθαρο ισως σε ενα ασπρο μπωλ. Απο την αλλη, μπορει και να ειναι τυχαιο. Αλλα επειδη με αυτα τα πλασματα ποτε δεν ξερεις, δεν χανει τιποτα να δοκιμασει η κοπελα.

ποοοο.,δεν την παλευουν μια αυτα τα γατια..καλα να ρωτησω κατι ασχετο?εσεις πως αντεχετε εσυ εδω και αυτος ολλανδια?σορρυ που ρωταω ε?:redface::redface:..απλα εγω αν λειψω παραπανο απο 2 μερες απο τον νικο τρελενομαι..κανω κατι λαθος?:hmm::P

ποοοο.,δεν την παλευουν μια αυτα τα γατια..καλα να ρωτησω κατι ασχετο?εσεις πως αντεχετε εσυ εδω και αυτος ολλανδια?σορρυ που ρωταω ε?:redface::redface:..απλα εγω αν λειψω παραπανο απο 2 μερες απο τον νικο τρελενομαι..κανω κατι λαθος?:hmm::P

Σου στελνω πμ.

εχει και χειροτερα ηλιανα:/::/::/:

αληθεια?για ενημερωστε με και εμενα αν δεν γινομαι αδιακριτι φυσικα:redface:

δεν μου εχει ερθει ακομα πμ..:hmm:

αληθεια?για ενημερωστε με και εμενα αν δεν γινομαι αδιακριτι φυσικα:redface:

δεν μου εχει ερθει ακομα πμ..:hmm:

Ε κατσε βρε κοπελια, ανυπομονη :lol: Δεν ειμαι κ η πρωτη ταχυτητα στο typing :rolleyes: Ασε που ειπα να σου γραψω την ιστορια της ζωης μου :rolleyes::lol::lol:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456491:
Τι? Αστροναυτης ειναι ο δικος σου? :hmm::redface:

αστροναυτης??αχαχαχχαχαχα:lol::lol::lol:..πεθανα..

To δοκιμασα με το ασπρο μπολ,δεν ειδα να ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα,το περιεργαστηκε αλλα δεν ηπιε σταγονα:(.Θα περιμενω να δω αν θα πιει καθολου ως αυριο το πρωι.Αλλα μαλλον παλι στο νεροχυτη θα κατασκηνωσει το βραδυ:cool:
Παντως για το συντριβανακι το εχω ακουσει,θα το ψαξω κι εγω.

To δοκιμασα με το ασπρο μπολ,δεν ειδα να ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα,το περιεργαστηκε αλλα δεν ηπιε σταγονα:(.Θα περιμενω να δω αν θα πιει καθολου ως αυριο το πρωι.Αλλα μαλλον παλι στο νεροχυτη θα κατασκηνωσει το βραδυ:cool:
Παντως για το συντριβανακι το εχω ακουσει,θα το ψαξω κι εγω.

Για δοκιμασε και διαφανες :hmm: (μη με βρισεις που βρηκα το γατι σου πειραματοζωο :rolleyes::P) Παντως, μην περιμενεις αμεσα αλλαγη, ασ'του το μπωλακι λιγο. Μπορει να του μυριζει ασχημα, μηπως χρησιμοποιεις καθαριστικο με αρωμα λεμονι? Απωθει της γατες αυτη η μυρωδια.

:D Δεν πειραζει κι εγω κανω μικρα πειραματα,ειναι το πρωτο γατακι που εχω και δεν ξερω και πολλα.
Του ειχα βαλει και διαφανες οταν του το ειχα αλλαξει την πρωτη φορα,αλλα δεν ειχα δει διαφορα.
Δεν εχω καθαριστικο με λεμονι, για να μην ανεβαινει στο νεροχυτη ειχα βαλει λιγο χυμο λεμονιου γυρω γυρω αλλα ο χαζουλης βολευτηκε στην μπανιερα, δεν πτοηθηκε και πολυ!

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;456546:
Για δοκιμασε και διαφανες :hmm: (μη με βρισεις που βρηκα το γατι σου πειραματοζωο :rolleyes::P) Παντως, μην περιμενεις αμεσα αλλαγη, ασ'του το μπωλακι λιγο. Μπορει να του μυριζει ασχημα, μηπως χρησιμοποιεις καθαριστικο με αρωμα λεμονι? Απωθει της γατες αυτη η μυρωδια.

αφροδιτη τι θα γινει?μηπως να του βαλει και πουα?:P

αφροδιτη τι θα γινει?μηπως να του βαλει και πουα?:P

Γιατιιιι? :rolleyes: Ποτε δεν ξερεις. Μπορει να διαφωνει στυλιστικα τ:rolleyes: γατι και να μην πινει νερο απο το μπωλ.:rolleyes: Για βαλ'του ενα χρυσοποικιλτο να δουμε, θα πιει το σκασμενο? :lol::redface: (με αγαπη παντα:rolleyes:)

:lol::lol::lol:θα κανω ειδικη παραγγελια:up:

:lol::lol::lol:θα κανω ειδικη παραγγελια:up:

παντως περα απο την πλακα αν δεν κανει τιποτα ουτε το ασπρο ουτε το πουα αλλα ουτε και το χρυσο:lol::P δοκιμασε αυτο το σαν συντριβανακι:P..αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα δηλαδη και η γατα σου αρνειται να πιει απο οπουδηποτε αλλου πιστευω τα αξιζει τα λεφτα του..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back