evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

)..κ μετα οταν τελειωσα, ετσι οπως ημουν ξαπλωμενη κ ιδρωμενη στο κρεβατι, ερχεται η Μπειλυ κ αρχιζει να μυριζει εντονα τις μασχαλες μου

κ να γλυφει το μπλουζακι, να κανει πατουσακια κτλ!!!και τοτε θυμηθηκα που ειχαμε παλια τον γατο μας τον Μουρου, που καθε φορα που ερχοταν ο μπαμπας μου απτην δουλεια κ ξαπλωνε, πηγαινε κ αυτος κ εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα που εκανε σημερα η Μπειλυ..εχετε παρατηρησει αντιστοιχη συμπεριφορα κ εσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι φερμόνες (?) ή απλά η δική μας μπόχα... που απλά είναι έντονη, και όντας η ταυτότητά μας, την νοιώθουν πιο κοντά...

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά μόνο του μπαμπά, των υπολοίπων σημασία δεν τα δίνουν! Μάλλον δεν βρωμάμε αρκετα...
Τα εντοπίζουν όπου κι αν βρίσκονται πεταμένα, κυλιούνται πάνω τους, τρίβουν τις μουζουδίτσες τους, δεν ξεκολλάνε με τίποτα. Επίσης το Φουντωτό και η Λούσυ λατρεύουν τα παπούτσια. Η Λούσυ μπορεί να τρίβεται πάνω τους για ώρες, ενώ το Φουντωτό χώνει το κεφάλι του μέσα στο παπούτσι και κοιμάται...
Υ.Γ. Μήπως να ανησυχώ για τις εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από τις παραπάνω πληροφορίες;

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης άλλο χόμπι της είναι να χώνεται σε ντουλάπες και να κάθεται σε ανοιχτά συρτάρια με ρούχα, και αυτά υποτίθεται ότι είναι πλυμένα...δεν πρέπει να έχουν μυρωδιές.

Ο μεγάλος τζερτζελές γίνεται όταν σηκώνουμε ή κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα.Σαν τρελλή κάνει να χωθεί και να παίξει με τα απλωμένα ρούχα.

Ο Άρης δεν συγκινείται με κάτι τέτοια, μια μικρή αδυναμία όμως στα παπούτσια μου, την έχει!

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το τέρας μου λοιπόν, λυσσάει να μπεί στα πλυμένα ρούχα που είναι για σίδερο. Και βρεγμένα να είναι...ή και σιδερωμένα.. θέλει να κοιμηθεί πάνω τους.
Επίσης λατρεύει τα ντουλάπια.. και το κουτί με τα άπλυτα κατά προτίμηση, στο οποίο κουτί πέρασε και τις περισσότερες ώρες αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα...

Ένα δράμα ζήσαμε πάλι, γατιά- σκυλιά... αλλά πέρασε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool