Ιδρώτας και γάτες

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
Σημερα λοιπον ειπα να κανω γυμναστικη(ναι, ειχα ορεξεις:P:P)..κ μετα οταν τελειωσα, ετσι οπως ημουν ξαπλωμενη κ ιδρωμενη στο κρεβατι, ερχεται η Μπειλυ κ αρχιζει να μυριζει εντονα τις μασχαλες μου:redface::redface::redface: κ να γλυφει το μπλουζακι, να κανει πατουσακια κτλ!!!
και τοτε θυμηθηκα που ειχαμε παλια τον γατο μας τον Μουρου, που καθε φορα που ερχοταν ο μπαμπας μου απτην δουλεια κ ξαπλωνε, πηγαινε κ αυτος κ εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα που εκανε σημερα η Μπειλυ..εχετε παρατηρησει αντιστοιχη συμπεριφορα κ εσεις? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολλες φορες! Μαλιστα μια φορα πηγε και πηρε το μπλουζακι μου απο το γυμναστηριο που το ειχα αφησει σε μια καρεκλα, το εριξε στο πατωμα και εκανε λες και μυριζει catnip. Υποθετω οτι μυριζουν τις φερομονες μας (εχουμε ομως φερομονες;;;):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μπειλυ δεν ενθουσιαζεται καθολου με κατνιπ, ουτε με το feliway που ειναι φερομονες..αλλα με τον ιδρωτα εκστασιαζεται, λες να αρχισω εντατικη γυμναστικη φορωντας παλια μπλουζακια κ να τα κανω παιχνιδια??:P:P

χαχαχα το πολυ πολυ μετα να μυριζει το μουσουδι της σε ιδρωμενη φανελα :whistle:

ο αντρεας το κανει συνεχεια..επισης πολλες φορες πεταει μια μπλουζα που ειναι για πλυσιμο πχ στο πατωμα και κανει σαν τρελος..την ξυνει και κυλιεται πανω της..:P

Ναι πολλες γάτες το κάνουν, όπως και σκυλιά.:redface:

Δεν ξέρω αν είναι φερμόνες (?) ή απλά η δική μας μπόχα... που απλά είναι έντονη, και όντας η ταυτότητά μας, την νοιώθουν πιο κοντά...:P:D

Όλες μου οι γάτες τρελαίνονται για τα ιδρωμένα μπλουζάκια του μπαμπά μου!:mpliaks: Αλλά μόνο του μπαμπά, των υπολοίπων σημασία δεν τα δίνουν! Μάλλον δεν βρωμάμε αρκετα...:whistle: Τα εντοπίζουν όπου κι αν βρίσκονται πεταμένα, κυλιούνται πάνω τους, τρίβουν τις μουζουδίτσες τους, δεν ξεκολλάνε με τίποτα. Επίσης το Φουντωτό και η Λούσυ λατρεύουν τα παπούτσια. Η Λούσυ μπορεί να τρίβεται πάνω τους για ώρες, ενώ το Φουντωτό χώνει το κεφάλι του μέσα στο παπούτσι και κοιμάται...:P

Υ.Γ. Μήπως να ανησυχώ για τις εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από τις παραπάνω πληροφορίες;:D

Η αγαπημένη συνήθεια της Μυρτούλας μου είναι να πάει να ξαπλώνει και να τρίβεται στα ρούχα(συνήθως μπλουζάκια) που μόλις έχω βγάλει από πάνω μου.Υποθέτω ότι έχουν την μυρωδιά μου για αυτό κάνει έτσι.;)
Επίσης άλλο χόμπι της είναι να χώνεται σε ντουλάπες και να κάθεται σε ανοιχτά συρτάρια με ρούχα, και αυτά υποτίθεται ότι είναι πλυμένα...δεν πρέπει να έχουν μυρωδιές.;):whistle::P
Ο μεγάλος τζερτζελές γίνεται όταν σηκώνουμε ή κατεβάζουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα.Σαν τρελλή κάνει να χωθεί και να παίξει με τα απλωμένα ρούχα.:laugh::laugh:
Ο Άρης δεν συγκινείται με κάτι τέτοια, μια μικρή αδυναμία όμως στα παπούτσια μου, την έχει!:P

Κι εμας το εκανε ο Εκτορας με τις μπλουζες του Δημητρη και μας ειχε πει η γιατρος μας οτι το κανει για να καλυψει με τη δικη του μυρωδια,την εντονη οσμη του ιδρωτα.

Α, ξέχασα να πώ για το παιδί μου καλέ...:whistle:
Το τέρας μου λοιπόν, λυσσάει να μπεί στα πλυμένα ρούχα που είναι για σίδερο. Και βρεγμένα να είναι...ή και σιδερωμένα.. θέλει να κοιμηθεί πάνω τους.

Επίσης λατρεύει τα ντουλάπια.. και το κουτί με τα άπλυτα κατά προτίμηση, στο οποίο κουτί πέρασε και τις περισσότερες ώρες αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα...:(:(
Ένα δράμα ζήσαμε πάλι, γατιά- σκυλιά... αλλά πέρασε.:/::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back