rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ. η νεοπλασία ήταν μέτρια διαφοροποιημένη, μεγαλύτερος κίνδυνος υποτροπών και μικρότερος μετάστασης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν λέμε για ακριβώς το ίδιο,είναι όμως γνωστό(μου το έχει πει και ο γιατρός μου)..ότι αυτά τα 2 εμβόλια..ενδεχεται να προκαλέσουν σάρκωμα στη γάτα.(Είδος καρκίνου)Για αυτό και οι σωστοί γιατροί,κάνουν αυτά τα εμβόλια στο πόδι,που μπορεί να αφαιρεθεί αργότερα και ποτέ στο σβέρκο.Και δυστυχώς το έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις .
Μου το ανέφερε ως σάρκωμα..για αυτό δεν είμαι σίγουρη αν λέμε το ίδιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν υπάρχει απάντηση. φοβάμαι πολύ, ελπίζω να μην ξανά εμφανιστεί, είναι η μπουμπούκα μου, την αγαπάω τόσο πολύ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πάντως...είναι καλύτερο που τη βρήκε σε μεγάλη ηλικία..απο ότι σε νεαρότερη.Όλα καλά θα πάνε πιστεύω.
Εσύ απλά να την ψαχουλεύεις..και να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικα στην Ηρα

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ. τελικά οι γάτες δεν θέλουν μόνο χάδια, θέλουν και πολύ ψαχούλεμα, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε.Την απειρη αγαπη μας μονο μπορουμε αν σου δωσουμε..και την ευχη μας να πανε ολα καλα..Σε νιωθω απολυτα.
ευχαριστώ πουπουλίνα... προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι για να μην της μεταδίδω το άγχος μου... αλλά είναι δύσκολο...
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα.Προχθες ανακαυψα ενα ογκο στη ραχη του 13 χρονου Νινο.
Τηλεφωνησα στο γιατρο ,αλλα , χωρις να τον εξετασει τι να πει ο επιστημων????
Φυσικά εχω και το 12 χρονο Μπιανκο ο οποιος ειναι δαγκωνιαρης και τα νυχια του σε ετοιμοτητα .Μηπως εχει κανεις σας εμπειρια????
Θα τον ταλαιπωρησω και θα ταλαιπωρηθω απο Πατμο Αθηνα.Ασε να μη θιξω και το θεμα υποδοχης και φιλοξενειας,αλλα ποιας φιλοξενιας στα πλοια.Για να εχεις το ζωακι σου σε καμπινα φυσικά μεσα το καλαθι του 10 ωρες ταξιδι πρεπει να πληρωσεις καμπινα 4 κλινη τουτεστιν 150 ευρω με 200.Ασε και αλλη μια ωρα να πας στον προορισμο σου!!!!!
Τελος παντων πολλα τα θεματα αλλα αυτο πυ επειγει ειναι τι μπορει να ειναι ενας ΞΑΦΝΙΚΟΣ ογκος στη ραχη στο σημειο που βαζουμε frontline.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να σε ρωτησω κατι.Του εκανε ο γιατρος το αντιλυσικο εμβολιο ή το εμβολιο της λευχαιμιας για χρονια,σε εκεινο το σημειο;
Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο,αλλα σιγουρα θελει ψαξιμο απο κτηνιατρο.

patmos
Νεοφερμένο μέλος
Εφη καλησπερα
Ευχαριστω που απαντησες.Δεν του κανω εδω και πολλα χρονια εμβολια !!! Πιστευω οτι ειναι καλυμενος Ζει μεσα στο σπιτι και δεν γγαζει πατουσα στο δρομο.Φυσικα με ρωτησε το ιδιο και ο Δανουρδης που ειναι ο γιατρος τους.Ο τρελλομπιανκο λες του εκανε τη ζημια????Ο γιτρος γνωριζει τις αγωνιες μου με τα ζωακια και κανει και αυτο οτι μποει απο το τηλεφωνο.Φυσικα θελω να τον εξετασει αλλα μου ειπε να περιμενω δυο μερες να ξυρισω την περιοχη και να την παρακολουθω.Αυτο και κανω και ο Θεος βοηθος!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Του ειχες βαλει προσφατα frontline;.Επισης...του εβαζες πολυ συχνα;Σκεφτομαι μην ειναι καποια αντιδραση απο το φαρμακο..
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν το πιάνεις είναι σκληρό ή μαλακό; ομοιόμορφο ή όχι; πόσο μεγάλο; το βλέπεις για κάτι επιδερμικό ή εσωτερικό; αλήθεια ο γατούλης πόσο ετών είναι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool