Ιπτάμενες λιχουδιές

xoxlidaki

Νεοφερμένο μέλος

Η xoxlidaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Γράφω το μήνυμά μου έδώ, μια και δεν νομίζω οτι κολλάει αλλού....
Κοντεύει να βγει σχεδόν οι άνοιξη και αναμενόμενο είναι να εμφανίζονται μύγες...οι γάτες μου φυσικά όποτε τις πετυχαίνουν δεν τις αφήνουν, τρελό κυνηγητό στο σπίτι και ενδιαφέρον, αλλά με προβληματίζει που τις τρώνε. Τι να κάνω; Μήπως υπάρχει κίνδυνος να πάθουν κάτι; Να τις πιάσω τις μύγες πριν τις φάνε είναι αδύνατο, γιατί με το που θα την καρφωσουν με τα νύχια τους έχει μπει στο στόμα τους (λες και τρώνε μεζε σε οδοντογλυφίδα)
Να σημειώσω ότι και οι δύο γάτες μου ζουν αποκλειστικά σε διαμερισμα και δεν βγαίνουν έξω.:)

Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Υπτάμενες Λιχουδιές

Από βιασύνη έκανα ορθογραφικό λάθος με το "ιπτάμενες", που γράφεται κανονικά με γιώτα και όχι ύψιλον. Αν μπορεί κάποιος να το διορθώσει θα ήταν καλό, γιατί δεν μπορώ να επέμβω στον τίτλο του μηνύματος.
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι εμενα ακριβως τα ιδια κανουν!Ο μονος τροπος να το περιορισεις ειναι να βαλεις σιτα στα παραθυρα..αλλα οταν δεν ειναι δικο σου το σπιτι..:(
Νομιζω δεν κανει να τρωνε πολλες(ιδιως αυτες τις μεγαλες) γιατι εκτος απο εστια μικροβιων(εχουν κατσει σε κοπρανα προηγουμενος) εχουν και προνυμφες,ειναι σκουλικιασμενες και καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να προκαλεσουν ενδοπαρασιτα στη γατα...
Οποτε πρεπει να κανουμε ιο συχνα αποπαρασιτωση..:(

Απάντηση: Υπτάμενες Λιχουδιές

προς το παρόν δεν έχω δει να τρώνε αυτες τις τεράστειες. Αν πεσει το μάτι μου σε τέτοιες δεν θα τις αφήσω να τις φάνε. Αποπαρασίτωση κάθε πότε γίνεται;

προς το παρόν δεν έχω δει να τρώνε αυτες τις τεράστειες. Αν πεσει το μάτι μου σε τέτοιες δεν θα τις αφήσω να τις φάνε. Αποπαρασίτωση κάθε πότε γίνεται;
Εσωτερικη αποπαρασιτωση(χαπι) πρεπει να κανει μια γατα καθε 3 μηνες οπωσδηποτε,ειτε ζει εντος σπιτιου,ειτε οχι.Με τα παπουτσια μας φερνουμε αυγα στο σπιτι και παρασιτα.Εμενα η Selena πριν κατι μηνες εκανε σκουλικια στα κακα της και εσπαγα να βρω το κεφαλι μου απο που κολλησε ενδοπαρασιτα!Αλλα μαλλον ηταν απο τα αδεσποτακια που ερχονται και κοιμουνται στο χαλι της πορτας.Και γενικα ερχονται πολλα γατακια απ'εξω,μενω σε ισογειο.
Εξωτερικη αποπαρασιτωση γινεται μια φορα το μηνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back