Κάθε μέρα κλαίει

• Thread starter Thread starter senda990
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

senda990

Νεοφερμένο μέλος

Η senda990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Η σκυλίτσα μας η Ζήνα παλιότερα έκλαιγε μόνο όταν φεύγαμε από το σπίτι και έμενε μόνη της. Τώρα κοντεύει τα 13 και έχει αρχίσει να παρεκτρέπεται.
Η μητέρα μου άρχισε να την βάζει που και που στο σαλόνι για να την έχει παρέα (κανονικά την έχουμε στην αυλή, μιας και είναι και μεγαλόσωμη).
Έτσι (τον τελευταίο καιρό) κάθε απόγευμα και μέχρι το βράδυ κλαίει μανιασμένα για να μπει μέσα. Κλαίει κάθε Σάββατο πρωί για να φύγει Σαββατοκύριακο για το χωριό, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι θα την πάρουν μαζί οι δικοί μου. Κλαίει τα πρωινά για να βγει έξω. Και είναι τόσο δυνατό το κλάμα της που με εκνευρίζει απίστευτα και με ξυπνάει :mad:
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν την αντέχω πια! Έχω την εντύπωση ότι οι γονείς μου την κακόμαθαν. Γιατί ο χαρακτήρας της το έχει, έτσι και της δώσεις λίγο αέρα το παίρνει επάνω της. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω και αν μπορεί κάποιος που ξέρει να δώσει κάποια συμβουλή... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον εχει κακομαθει...πρεπει μαλλον οι γονεις σου να υιοθετησουν μια σταθερη σταση απεναντι στη σκυλιτσα, να ξερει τι επιτρεπεται κ τι οχι, αλλα να το κρατατε. και φυσικα την ιδια σταση, να την ακολουθειτε ολοι σας. :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περίπου τα ίδια κάνει και η σκυλίτσα της πεθεράς μου, που είναι στην ίδια ηλικία. Όλο κλαίει με το παραμικρό, πριν βγει βόλτα, για να τη χαΐδέψεις, αν μας δει από το παράθυρο να φτάνουμε σπίτι αρχίζει και κλαψουρίζει... Εμείς έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει γίνει ευσυγκίνητη λόγω ηλικίας. Βέβαια, η συγκεκριμένη μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι και κοιμάται με την αφεντικίνα της, οπότε δεν της λείπει ποτέ η παρέα.
Έχετε αποκλείσει κάποιο πρόβλημα υγείας? Σίγουρα μπορεί να γίνει ενοχλητική μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά μην ξεχνάς ότι ένα μεγαλόσωμο σκυλί 13 ετών είναι πολύ μεγάλης ηλικίας και χρειάζεται αγάπη, κατανόηση και φροντίδα όπως ακριβώς και ένας ηλικιωμένος άνθρωπος.

Περίπου τα ίδια κάνει και η σκυλίτσα της πεθεράς μου, που είναι στην ίδια ηλικία. Όλο κλαίει με το παραμικρό, πριν βγει βόλτα, για να τη χαΐδέψεις, αν μας δει από το παράθυρο να φτάνουμε σπίτι αρχίζει και κλαψουρίζει... Εμείς έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει γίνει ευσυγκίνητη λόγω ηλικίας. Βέβαια, η συγκεκριμένη μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι και κοιμάται με την αφεντικίνα της, οπότε δεν της λείπει ποτέ η παρέα.
Έχετε αποκλείσει κάποιο πρόβλημα υγείας? Σίγουρα μπορεί να γίνει ενοχλητική μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά μην ξεχνάς ότι ένα μεγαλόσωμο σκυλί 13 ετών είναι πολύ μεγάλης ηλικίας και χρειάζεται αγάπη, κατανόηση και φροντίδα όπως ακριβώς και ένας ηλικιωμένος άνθρωπος.

Πρόβλημα υγείας... χμμμ... Όχι κάτι σοβαρό. Έχει κουφαθεί λίγο, λόγω ηλικίας (μάλλον γι αυτό κλαίει τόσο δυνατά γιατί αν άκουγε καθαρά το κλάμα της θα εκνευριζόταν και η ίδια:lol:). Έχει και κάτι λιπώματα που δεν την ενοχλούν καθόλου. Τώρα ο γιατρός την βρήκε μια χαρά.
Φροντίδα έχει, αγάπη έχει... Τι να πω, την κακομάθαμε πολύ...

Έτσι είναι αυτά... Η γιαγιά μου να δεις ντάντεμα που θέλει! :lol: Υπομονή!
Τα λιπώματα να τα παρακολουθείτε. Έχει και της πεθεράς μου ένα, στην αρχή ήταν μικρό, ο ένας γιατρός είπε να το βγάλει, ο άλλος να το αφήσει, τελικά το άφησαν για να μην την ταλαιπωρήσουν και έγινε μια μπάλα 2 φορές σαν το κεφάλι της, της κρέμεται στο πλευρό και την πονάει πολύ γιατί εισχώρησε στα όργανα και τώρα πια είναι μη χειρουργήσιμο. Απλά για να έχετε το νου σας.

Έτσι είναι αυτά... Η γιαγιά μου να δεις ντάντεμα που θέλει! :lol: Υπομονή!
Τα λιπώματα να τα παρακολουθείτε. Έχει και της πεθεράς μου ένα, στην αρχή ήταν μικρό, ο ένας γιατρός είπε να το βγάλει, ο άλλος να το αφήσει, τελικά το άφησαν για να μην την ταλαιπωρήσουν και έγινε μια μπάλα 2 φορές σαν το κεφάλι της, της κρέμεται στο πλευρό και την πονάει πολύ γιατί εισχώρησε στα όργανα και τώρα πια είναι μη χειρουργήσιμο. Απλά για να έχετε το νου σας.

2 φορές το κεφάλι της!!!!????
Πω πω το καημενο το ζωακι.
Εννοείτε πως τα παρακολουθούμε. Αλλά σε αυτη την ηλικια καλυτερα να αποφευγεται η ναρκωση..

Άστα, για λύπηση είναι, ειδικά όταν πρέπει να ανέβει τις σκάλες... Αλλά αυτό είναι ιστορία 2-3 χρόνια τώρα, δεν έγινε έτσι από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι και λιχούδω και χοντρή και έχει γίνει μια ντουλάπα με τέσσερα πόδια και ουρά! Αλλά κάνει τέτοια χαρά όταν βγαίνει βόλτα που βλέπεις ότι έχει ακόμα πολύ όρεξη για ζωή!

καλο ειναι να απευθυνθειτε σε θετικο εκπαιδευτη ( αργησατε ηδη) εμας εκανε καταπληκτικη δουλεα ενας εδω με ενα σκυλακι που εκλαιγε σπαραχτικα ενω δεν υπηρχε κακοποιηση και ησυχασαμε ολοι. Συνηθως το προκαλουν τα φεντικα αυτο με το να μην βαζουν ορια η να εκπαιδευουν καλα το σκυλακι τους

Yasmin, ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη για εκπαίδευση. Το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει εδώ και κανα δυο χρόνια. Μέχρι τότε, δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα τόσης ανυπακοής. Σίγουρα φταίνε και τα αφεντικά (δηλαδή εμείς). Εγώ την μαλώνω καμιά φορά θυμωμένα και μια δυο τρεις το βουλώνει. Και πάντα ξέρει ότι έχει κάνει κατι κακό, βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια και με κοιτάζει ύπουλα. Οι γονείς μου από την άλλη... την αφήνουν και κλαίει.

Άστα, για λύπηση είναι, ειδικά όταν πρέπει να ανέβει τις σκάλες... Αλλά αυτό είναι ιστορία 2-3 χρόνια τώρα, δεν έγινε έτσι από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι και λιχούδω και χοντρή και έχει γίνει μια ντουλάπα με τέσσερα πόδια και ουρά! Αλλά κάνει τέτοια χαρά όταν βγαίνει βόλτα που βλέπεις ότι έχει ακόμα πολύ όρεξη για ζωή!

Προσπαθώ να φανταστώ ένα λίπωμα διπλάσιο από το κεφάλι ενός σκυλιού και δεν μπορώ!!!!:eek:

Προσπαθώ να φανταστώ ένα λίπωμα διπλάσιο από το κεφάλι ενός σκυλιού και δεν μπορώ!!!!:eek:
Φαντάσου ότι είναι ένα εξόγκωμα που ξεκινάει στον ώμο και καταλήγει στη μέση των πλευρών. Είναι ομοιόμορφα απλωμένο και ένα μέρος του δε φαίνεται, είναι μέσα στα πλευρά. Αφού αν παραφάει, την πιέζει και κλαίει και έχει αρχίσει και την εμποδίζει και στο περπάτημα. Κρίμα είναι πάντως που το άφησαν και έφτασε σε τέτοιο χάλι, αλλά τι να πεις? Δεν είναι και δικό μου το σκυλί, δεν μου πέφτει λόγος.

Αυτη μπορει να ειανι μεγαλη για εκπαιδευση,.... αλλα ο εκπαιδευτης θα ερθει να εκπαιδευσει τους δικους σου οχι αυτην:P;) ετσι κανουν . Στην γειτονισσα μου εβγαιναν χωρις το σκυλι και την εκπαιδευε και αμα εμαθε την αφησε ναπαρει και το σκυλι και εκαναν κοινη εκπαιδευση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back