Κάκιστοι κτηνίατροι

staza

Νεοφερμένο μέλος

Ο staza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Σημερα χασαμε τον γατουλη μας. 12,5 ετων και ηταν ξεχωριστος οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε. Ο πονος ειναι δικος μας...η καταγγελια προς γνωση ολων. Μια απο τις αιτιες που τον χασαμε ηταν η ανυπαρκτη βοηθεια της κτηνιατρου...ασχετοσυνη, ανικανοτης και το μονο που την ενδιεφερε να πληρωθει γρηγορα-γρηγορα. Το ιατρειο της κας .......... (στο Χαλανδρι) ειναι απαραδεκτο. Ειναι το 2ο δειγμα χειριστης κτηνιατρικης που εχω απο το ιδιο ιατρειο. Αδιαφορια, ελλειψη στοιχειωδους γνωσης της δουλειας αυτης. Κτηνιατρος δεν σημαινει μονο κανω εμβολιο...σημαινει οτι εχω τις γνωσεις να βοηθησω ενα ζωακι στα δυσκολα...Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω με e-mail τα στοιχεια του εν λογω κτηνιατρειου για να το αποφυγει οπως ο διαβολος το λιβανι αλλα και να δωσω στοιχεια για το λογο που κανω την συγκεκριμενη καταγγελια. Απλα ειμαι σιγουρος οτι δεν γινεται κανενας ελεγχος απο κανεναν φορεα για την ικανοτητα και τις υπηρεσιες που προσφερουν καποια κτηνιατρεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα για το γατούλη σας. Κουράγιο.:(
Όσο γι΄αυτό που λες, τι να πω; Ας είναι το τελευταίο περιστατικό που ακούμε.:/::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να σου πω πόσο πολύ λυπάμαι κ πόσο καταλαβαίνω τον πόνο σου. Δυστυχώς υπάρχουν γιατροί και "γιατροί" ή μάλλον κομπογιαννίτες

Eτσι αδικα εφυγε και ο μπεμπης μου:cry:
3 ετων μονο
απο λαθος διαγνωση και καθυστερηση

Μπορεις να μου στειλεις εμαιλ? thessalonikicagroup@hotmail.com

Λογικα το δικο μου εννοειτε:P
σας το εστειλa σε prive;)

δεν εχω λαβει ουτε μαιλ ουτε ΠΜ . απευθυνόμουν σε αυτον που ανοιξε το ποστ, αν υπαρχει κι αλλος ας στειλει κι αυτος

δεν εχω λαβει ουτε μαιλ ουτε ΠΜ . απευθυνόμουν σε αυτον που ανοιξε το ποστ, αν υπαρχει κι αλλος ας στειλει κι αυτος

Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι εγω:P,καταλαβα λαθος επειδη ηταν κατω απο το τελευταιο που ηταν δικο μου:redface:,συγγνωμη και καληνυχτα να πω τετοια ωρα η καλημερα:hmm:,και τα δυο:),γεια σας:D.

Aσχετο αλλα μιας και ειστε μεσα:P,θα μπορουσατε να μου πειτε καπου να κοιταξω για περσικα:D,καποιο λινκ ισως:),αμα δεν σας ειναι κοπος βεβαια τετοια ωρα που ειναι κιολας:redface:,προκαταβολικα συγγνωμη και ευχαριστω και ας μην μπορεσετε:happy:,δεν πειραζει καταλαβαινω ειλικρινα απολυτα:rolleyes:,μην το σκεφτειε καν.:up:

στα Χαρίζεται θα βρεις περσακι μονοματο που βρηκαμε προσφατα και μια μεγαλη περσιδα, διαφορετικα επικοινωνησε με τη χρήστη sublimeεχει εκτροφειο

στα Χαρίζεται θα βρεις περσακι μονοματο που βρηκαμε προσφατα και μια μεγαλη περσιδα, διαφορετικα επικοινωνησε με τη χρήστη sublimeεχει εκτροφειο

A σας ευχαριστω παρα πολυ:),θα τα λαβω ολα υποψην μου;),να ειστε καλα,καλη σας μερα.:D

Επειδή μένω στην περιοχή & καλό είναι να φυλαγόμαστε, στειλε μου σε παρακαλώ το ονομα της κτηνιάτρου με πμ

Ειναι το 2ο δειγμα χειριστης κτηνιατρικης που εχω απο το ιδιο ιατρειο. Αδιαφορια, ελλειψη στοιχειωδους γνωσης της δουλειας αυτης.
Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου.
Παρόλα αυτά μου γεννήθηκε η απορία: εφόσον είχες ήδη σχηματίσει γνώμη (και μάλιστα τόσο άσχημη) για αυτή την κτηνίατρο, για ποιο λόγο συνέχισες να πηγαίνεις εκεί;
Κακοί κτηνίατροι δυστυχώς υπάρχουν, όπως και κακοί ανθρωπογιατροί και κακοί εκπρόσωποι οποιουδήποτε επαγγέλματος. Ευτυχώς όμως έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής και θα πρέπει να την εξασκούμε.

ΕΔΩ θα βρείς μια λίστα με Προτεινόμενους απο τα μέλη Γιατρούς. Αν θέλεις να αλλάξεις.:)

Λυπάμαι για τον γατούλη σου.Δυστυχώς έχουμε κι εμείς περάσει μια παρόμοια εμπειρία ευτυχώς όμως χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την ζωή του.

Mιλας για την κυρια που εχει κτηνιατρειο στην επιδαυρου?
κι εγω δεν ειχα μηνει ευχαρηστημενη πριν 3 χρονια που ειχα παει...
:confused:

Yasmin1gr εχεις pm που σου αναφερω τα στοιχεια του κτηνιατρειου και εν συντομια τα περιστατικα.

Mιλας για την κυρια που εχει κτηνιατρειο στην επιδαυρου?
κι εγω δεν ειχα μηνει ευχαρηστημενη πριν 3 χρονια που ειχα παει...
:confused:

Οχι για αυτην το ιατρειο ειναι στην Αργυροκαστρου.

Κακιστοι κτηνιατροι

Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου.
Παρόλα αυτά μου γεννήθηκε η απορία: εφόσον είχες ήδη σχηματίσει γνώμη (και μάλιστα τόσο άσχημη) για αυτή την κτηνίατρο, για ποιο λόγο συνέχισες να πηγαίνεις εκεί;
Κακοί κτηνίατροι δυστυχώς υπάρχουν, όπως και κακοί ανθρωπογιατροί και κακοί εκπρόσωποι οποιουδήποτε επαγγέλματος. Ευτυχώς όμως έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής και θα πρέπει να την εξασκούμε.

Πιστευω οτι ενα λαθος ολοι δικαιουνται να το κανουν αλλα δευτερο στον ιδιο ανθρωπο σημαινει πολλα και συνεχη λαθη αρα κακος επαγγελματιας.

Κακιστοι κτηνιατροι

Οταν πεθανε ο γατουλης μας ρωτησαμε που να τον θαψουμε. Μας ειπε θα μας βρει καποιον θα τον πληρωσουμε να τον θαψει...αλλα δεν θα ξεραμε που ουτε μπορουσαμε να παμε μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!! Θα επαιρνε τα λεφτα και σιγουρα θα πεταγε το γατο μας στα σκουπιδια (ακου δεν μπορουσαμε να παμε να δουμε που θα τον εθαβε λεει ...!!!!!).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back