staza
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο γι΄αυτό που λες, τι να πω; Ας είναι το τελευταίο περιστατικό που ακούμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
3 ετων μονο
απο λαθος διαγνωση και καθυστερηση
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

σας το εστειλa σε prive

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
δεν εχω λαβει ουτε μαιλ ουτε ΠΜ . απευθυνόμουν σε αυτον που ανοιξε το ποστ, αν υπαρχει κι αλλος ας στειλει κι αυτος
Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι εγω
,καταλαβα λαθος επειδη ηταν κατω απο το τελευταιο που ηταν δικο μου
,συγγνωμη και καληνυχτα να πω τετοια ωρα η καλημερα
,και τα δυο
,γεια σας
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
,θα μπορουσατε να μου πειτε καπου να κοιταξω για περσικα
,καποιο λινκ ισως
,αμα δεν σας ειναι κοπος βεβαια τετοια ωρα που ειναι κιολας
,προκαταβολικα συγγνωμη και ευχαριστω και ας μην μπορεσετε
,δεν πειραζει καταλαβαινω ειλικρινα απολυτα
,μην το σκεφτειε καν.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
στα Χαρίζεται θα βρεις περσακι μονοματο που βρηκαμε προσφατα και μια μεγαλη περσιδα, διαφορετικα επικοινωνησε με τη χρήστη sublimeεχει εκτροφειο
A σας ευχαριστω παρα πολυ
,θα τα λαβω ολα υποψην μου
,να ειστε καλα,καλη σας μερα.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου.Ειναι το 2ο δειγμα χειριστης κτηνιατρικης που εχω απο το ιδιο ιατρειο. Αδιαφορια, ελλειψη στοιχειωδους γνωσης της δουλειας αυτης.
Παρόλα αυτά μου γεννήθηκε η απορία: εφόσον είχες ήδη σχηματίσει γνώμη (και μάλιστα τόσο άσχημη) για αυτή την κτηνίατρο, για ποιο λόγο συνέχισες να πηγαίνεις εκεί;
Κακοί κτηνίατροι δυστυχώς υπάρχουν, όπως και κακοί ανθρωπογιατροί και κακοί εκπρόσωποι οποιουδήποτε επαγγέλματος. Ευτυχώς όμως έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής και θα πρέπει να την εξασκούμε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
κι εγω δεν ειχα μηνει ευχαρηστημενη πριν 3 χρονια που ειχα παει...

staza
Νεοφερμένο μέλος
staza
Νεοφερμένο μέλος
Mιλας για την κυρια που εχει κτηνιατρειο στην επιδαυρου?
κι εγω δεν ειχα μηνει ευχαρηστημενη πριν 3 χρονια που ειχα παει...
![]()
Οχι για αυτην το ιατρειο ειναι στην Αργυροκαστρου.
staza
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου.
Παρόλα αυτά μου γεννήθηκε η απορία: εφόσον είχες ήδη σχηματίσει γνώμη (και μάλιστα τόσο άσχημη) για αυτή την κτηνίατρο, για ποιο λόγο συνέχισες να πηγαίνεις εκεί;
Κακοί κτηνίατροι δυστυχώς υπάρχουν, όπως και κακοί ανθρωπογιατροί και κακοί εκπρόσωποι οποιουδήποτε επαγγέλματος. Ευτυχώς όμως έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής και θα πρέπει να την εξασκούμε.
Πιστευω οτι ενα λαθος ολοι δικαιουνται να το κανουν αλλα δευτερο στον ιδιο ανθρωπο σημαινει πολλα και συνεχη λαθη αρα κακος επαγγελματιας.
staza
Νεοφερμένο μέλος
Οταν πεθανε ο γατουλης μας ρωτησαμε που να τον θαψουμε. Μας ειπε θα μας βρει καποιον θα τον πληρωσουμε να τον θαψει...αλλα δεν θα ξεραμε που ουτε μπορουσαμε να παμε μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!! Θα επαιρνε τα λεφτα και σιγουρα θα πεταγε το γατο μας στα σκουπιδια (ακου δεν μπορουσαμε να παμε να δουμε που θα τον εθαβε λεει ...!!!!!).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool