Κάκιστοι κτηνίατροι

Οταν πεθανε ο γατουλης μας ρωτησαμε που να τον θαψουμε. Μας ειπε θα μας βρει καποιον θα τον πληρωσουμε να τον θαψει...αλλα δεν θα ξεραμε που ουτε μπορουσαμε να παμε μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!! Θα επαιρνε τα λεφτα και σιγουρα θα πεταγε το γατο μας στα σκουπιδια (ακου δεν μπορουσαμε να παμε να δουμε που θα τον εθαβε λεει ...!!!!!).

:blink::blink::blink: Ορίστε??? Τι κουφό ήταν αυτό που σας είπε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τι να πω έχω καεί γενικά από κτηνιάτρους. Ειδικά με μια γατούλα που είχα και δεν έμαθα ποτέ από τι πέθανε και την είχα πάει σε πολλούς.:down: και άλλα πολλά πιο πρόσφατα γεγονότα που μου συνέβησαν. Είναι να μην τύχεις σε ανθρώπους που δεν τιμούν την δουλειά τους και λειτουργούν ως μπακάληδες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει ενα Νεκροταφείο Ζώων, που χρεώνει τον τάφο γάτας 350ε τον χρόνο. Αλλά μπορείς να πας να την θάψεις και να την δείς φυσικά. Αλλιώς κλασσικά, παίρνεις το φτυαράκι σου και πας στα πάρκα όπως οι περισσότεροι.

Επίσης υπάρχει πλέον και Αποτεφρωτής Ζώων.

κ ποσο κανει ο αποτεφρωτης ξερουμε?

Έχει διάφορες τιμές. Ανάλογα αν θες το ζώο σου να είναι μόνο του ή με πολλά... μισό να βρώ το παλιό θέμα.

ΕΔΩ
https://www.mypetz.gr/threads/Αποτέφρωση.222195/

Βρε παιδιά Ο Υμηττός είναι τεράστιο βουνό γιατί να δώσει η κοπέλα τόσα λεφτά. Εγώ τα δικά μου τα έχω στο σκοπευτήριο κοντά κοντά. Και από όσο ξέρω απέναντι από το νεκροταφείο Καισαριανής ανεπίσημα θάβουν σε ένα χώρο όλοι τα ζωάκια τους:(

Εγώ Ράνια.. συμφωνώ με σένα! Προτιμώ να τα κάνω στειρώσεις και εμβόλια τα χρήματα, παρά να τα δώσω στους κλέφτες....:(

συμφωνω απολυτως οχι λεφτα για πεταμα αλλα για καλυτερους σκοπους
(συγνωμη τζουλια αλλαξες το avatar σου?? γιατι στη φωτο ο γατος φαινεται σαν να ειναι κρεμασμενος:lol::lol::lol:)

Kι εγώ αυτό πιστεύω να κάνουμε τα καλύτερα για τα ζωάκια μας όσο είναι εν ζωή και στην μνήμη τους να βοηθάμε όσο γίνεται και όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά μας άλλα ζωάκια είτε βάζοντας τους ένα πιάτο φαγάκι είτε περιθάλπτοντάς τα είτε φροντίζοντας για την στείρωσή τους. Αλλά υπάρχουν κάποιοι εκμεταλλευτές οι οποίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγάπη που νιώθουμε για τα ζωάκια μας είτε το σόκ που παθαίνουμε από τον χαμό τους. Είτε αυτοί λέγονται κτηνίατροι είτε νεκροθάφτες ζώων είτε δεν ξέρω κι εγώ τι:down:

συμφωνω απολυτως οχι λεφτα για πεταμα αλλα για καλυτερους σκοπους
(συγνωμη τζουλια αλλαξες το avatar σου?? γιατι στη φωτο ο γατος φαινεται σαν να ειναι κρεμασμενος:lol::lol::lol:)

Ναι, είναι κρεμασμένος απο την σόμπα!!!!:blink::blink:

Αυτή είναι η εικόνα απο την σόμπα.... η μάνα μου λεει "φέρε το φτυάρι"!!!:lol::lol:

Έχει τεντωθεί... και έχει ακουμπήσει και το κεφάλι στο ζεστό/καφτό πλακάκι.. :P Μιλάμε για πολύ κούραση!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back