Κάλι, μαύρη ημιμακρύτριχη θεά

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ.τσιπ 968000010062866
Η γλυκιά μας Κάλι βρέθηκε παρατημένη μαζί με τα 2 αδερφάκια της σε ένα κήπο. Ήταν άρρωστα και τα 3, αλλά με αντιβίωση είναι όλα πλέον καλά. Το ένα της ματάκι δυστυχώς δεν καταφέραμε να το σώσουμε, αλλά δεν φαίνεται να την νοιάζει, μιας και είναι ένα παιχνιδιάρικο μωρό που δεν υστερεί σε τίποτα.Είναι περίπου 2 μηνών και θα δοθεί αποκλειστικά για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία. Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

376943_453407494699563_1569611820_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καλύτερη τύχη εύχομαι στην πανέμορφη Κάλι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι κούκλαααααααααααααα :clapup::clapup: της εύχομαι να βρει ένα ωραίο σπίτι

Κοίτα κάτι νυχάκια τόσα δα!!!!!!!! :inlove:
Καλή της τύχη!!!

560674_474353459271633_825669837_n.jpg

Ψυχουλα μου ομορφη, την καλυτερη τυχη σου ευχομαι.

Και η μικρή μας υιοθετήθηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τραλαλαλαλα...γιούπι! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρή μας τελικά επιστράφηκε και συνεχίζει να ψάχνει ένα δικό της σπίτι.
Είναι πλέον στειρωμένη και εμβολιασμένη.
540886_541853505854961_1571527862_n.jpg

484824_541853495854962_238250455_n.jpg

Μα γιατί μωρέ....;;;:( τι άνθρωποι Θεέ μου....τι να πω να ευχηθώ από καρδιάς να βρει ένα υπέροχο σπιτάκι αυτή τη φορά!!

Eλα Παναγια μου και γιατι παρακαλω την επεστρεψαν; :confused:
Τι να πει κανεις, ευχομαι ειλικρινα αυτη την φορα να βρει μια οικογενεια που θα την αγαπησει πραγματικα, οσο πιο συντομα γινεται.:)

Όπως και να 'χει, είναι πανέμορφη κι είμαι σίγουρος ότι αυτήν τη φορά θα βρει το σπίτι που θα την κρατήσει παντοτινά και θα της δώσει όλα αυτά που της αξίζουν! :)

Μα καλά, ΠΟΣΟ με εκνευρίζουν όταν το κάνουν αυτό! Κυρίως γιατί οι λόγοι είναι άσχετοι με το γατί...το ίδιο συνέβη κ με ένα δικό μου, το επέστρεψε μετά από καμιά βδομάδα που το πήρε κάποιος. Ευτυχώς βρήκε άλλο καλύτερο σπίτι, κι έτσι θα γίνει και με τη θεά Κάλι! Εύχομαι γρήγορα κιόλας

Είναι τόσο όμορφο γατάκι και ιδιαίτερο. Του αξίζει κάτι καλύτερο γι' αυτό και επέστρεψε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back