Κάλτσα και...Φάτσα, μωρογατάκια ταρταρουγάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα είναι και τα δυο μωρούλια τόσο κουκλιά, τόσο αξιολάτρευτα φατσόνια!
loveshower.gif

Πανέτοιμα για το σπιτάκι τους και μακάρι γρήγορα να περάσουν το κατώφλι του ( με πρώτη τη Φάτσα που είναι κι η αδυναμία μου;)).

:hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμη περιμένουμε σπιτάκι...

2d77ou1.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζουζουνάκι μου όμορφο:inlove:... Θα βρεις κι εσύ τον άνθρωπό σου

Τι γλυκούλικα και τα δύο, μακάρι να βρει το σπιτάκι που θα την αγαπήσει η Φατσούλα!!!! Όνομα και πράγμα!!!

Η Κάλτσα ήταν τυχερή...θα μείνει με την κοπέλα που τη βρήκε....όμως η Φατσούλα μας αναζητά σπιτάκι και ευχόμαστε αυτό να γίνει γρήγορα....τα περιθώρια στενεύουν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την κοπέλα που τα φιλοξενεί...!! Ελπίζουμε να αλλάξει η τύχη της γρήγορα....γιατί είναι πραγματικά πολύ γλυκό κοριτσάκι!!

Αμήν και γρήγορα Κατερίνα μου..
smiley-angelic001.gif
Είναι τόοοοοοσο όμορφο φατσόνι
girl_in_love.gif

Μόλις έμαθα πως και η Φάτσα μας υιοθετήθηκε!!!:clapup: το πόσο το χάρηκα δεν λέγεται!!! ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!! Μπορείτε να κλειδώσετε το θεματάκι μας!!!:D

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back