Κάλυμμα για καναπέ vs γατιά!

yusaku

Νεοφερμένο μέλος

Ο yusaku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Ακούστε την περίεργη ιστορία μου.
Έχω δύο αξιαγάπητα γατιά και μια αξιαγάπητη φίλη που δυστυχώς είναι αλλεργική (έντονο αλλεργικό άσθμα) στις γάτες η οποία μάλιστα αγαπάει πάρα πολύ τα μωρά μου (δηλαδή τα γατιά).
Φυσικά δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού σ' αυτό το τρίο :P, ωστόσο όπως καταλαβαίνετε υπάρχει θέμα συμβίωσης.
Για την ώρα έχω ένα cat-free δωμάτιο όπου όταν έρχεται είμαστε εκεί. Ωστόσο δεν γίνεται να είμαστε μόνο σ' εκείνο το δωμάτιο. Γενικά όταν καθαρίζω δεν έχει θέμα, ωστόσο σε ρούχα ή καναπέδες που έχουν τρίχες την πιάνει κατευθείαν.
Αυτό που μ' ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι εγώ και η κοπελιά μου να μπορούμε να χρησιμοποιούμε το σαλόνι . Το πρόβλημα είναι ότι ο καναπές έχει πραγματικά "ποτίσει" από γατίλα και είναι αδύνατον να κάτσει έτσι πως είναι.
Το πρώτο πράγμα είναι ένα καθάρισμα - πλύσιμο - απολύμανση του καναπέ ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη των γατιών.
Αυτό που σκεφτόμουν είναι αν έχετε υπόψη κάποιο κάλυμμα (και αν ναι από τι υλικό) ώστε τα γατιά να μην μπορούν να το διαπεράσουν και να μαζεύονται τρίχες στον καναπέ, έτσι ώστε όταν έρχεται η κοπελιά μου να το βγάζω αυτό και να μπορεί ελεύθερα να κάθεται.
Οποιαδήποτε άλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη σαφώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κάλυμμα για καναπέ vs γατιά !

Καλησπερα.:)
Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο υλικο.Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι να παρεις εναν μουσαμα(ναυλον χοντρο),να τον βαλεις επανω απο τον καναπε..και απο πανω το καλυμμα.Ετσι δεν θα το διαποτισει τιποτα,και οταν ερχεται η κοπελα σου απλα θα τα βγαζεις και τα δυο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον χρειαζόμαστε κάποιο κάλυμμα τύπου δερματίνη ή ένα άλλο συνθετικό που είναι αδιάβροχο/αλέκιαστο ώστε και να μην κολλούν οι τρίχες αλλά και να είναι αδιαπέραστο από υγρά. Ίσως βρούμε κάποιο τέτοιο ύφασμα σε καταστήματα επίπλων, όπου ντύνουν πχ σαλόνια, και να ζητήσουμε ένα τέτοιο υλικό σαν ριχτάρι στο μέγεθος που το θέλουμε. Θα ήθελα να ξέρω σε ποιες λύσεις έχουν καταλήξει οι υπόλοιποι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back