Κάναμε στείρωση

Ευχαριστώ πολύ :)
Της έγβαλα το κολάρο για λίγο και έφαγε τόνο :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καμαρι μου!!!! νερακι εχει πιει;; :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά σας!
Θα συνέλθει σιγά σιγά!

Πήγαμε στη κτηνίατρο και κάναμε τη 2η δόση αντιβίωσης. Επειδή δεν άντεχα το κολάρο (και η γάτα δυστυχισμένη ήταν και τα υπόλοιπα γατάκια φοβόντουσαν το ον με το παράξενο κεφάλι και γκρίνιαζαν - όλη νυχτα κλαψούριζαν έξω από την πόρτα κι εγώ στενοχωρήθηκα που τα έβλεπα έτσι όλα) βάλαμε επίδεσμο. Απλά θα πρέπει να πηγαίνω κάθε 2 μερες να τον αλλάζει. Το προτιμω
Κατα τ'άλλα το γατάκι χωρίς το κολάρο είναι πιο χαρούμενο, μέχρι που γουργούρισε πριν που τη χάιδεψα :clapup:
Οπότε καλύτερα πάμε. :)
Και πάλι ευχαριστώ

Μπραβο...παρα πολυ χαιρομαι!!!:clapup:

Nice!!! Απο το φτύσιμο στα γουργουρητά!!!

Η bianca είναι σαφώς καλύτερα. Τρώει, γουργουρίζει, δεν πειράζει τον επίδεσμο (και άρα τα ράμματα)....
Μόνο που τρωει λίγο ξύλο από τα υπόλοιπα γατάκια (με εξαίρεση τον έναν που όταν τη βλέπει τρέχει και κρύβεται :P) αλλά φαντάζομαι μόλις τελειώσει το θέμα του επιδέσμου θα ηρεμήσουν όλα. Τα πήγαινανε καλά πριν, φαντάζομαι θα επανέλθουν
Παιδια, ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους. Ήταν δύσκολες οι 2 πρώτες ημέρες και βοηθήσατε να μετριάσω την ανησυχία μου (τι να γίνει είμαι μια υστερική γατομαμά) Και πάλι ευχαριστώ :)

Εγω δεν εχω κανει στυρωσει στο γατακι μου ειναι αρσενικο ο γιατρος μου ειπε να του κανω αλλιως μολις μεγαλωσει θα μου φυγει.Οι γονεις μου λενε να μην του κανω ουτε κι εγω θελω μα μηπωσ ο γιατρος εχει δικιο?Τι να κανω?

Και βεβαια εχει δικιο ο γιατρος.Δες εδω και εδω

Ολα καλα λοιπον με την bianca. Να εισαι σιγουρη οτι το κλιμα θα ξαναγινει φιλικο και το ξυλο θα σταματησει συντομα.
Το ον με το παράξενο κεφάλι (τι γελιο εριξα) θα μπει στη γατοπαρεα ξανα αφου η ''παραξενη" συμπεριφορα και εμφανιση δε θα τα επηρεαζει πια.
Οσο για σενα goth και τον γατο σου, θα πρεπει οπωσδηποτε να τον στειρωσεις. Αν ειναι μεσα στο σπιτι θα ξυπνησει ολη τη γειτονια οταν τον πιασει ο οιστρος του. Το ενστικτο της ανευρεσης συντροφου ειναι τοσο δυνατο που μπορει ακομα και να πηδηξει απο το μπαλκονι! Αν μαλιστα βγαινει εξω σε καμμια αυλη, τοτε σιγουρα θα ακολουθησει καποια θηλυκια και ισως παρασυρθει μακρια και δε μπορεσει να ξαναγυρισει.
Παντως η στειρωση γινεται μετα τους 6 μηνες. Σε αυτη την ηλικια θα δεις και τα πρωτα συμπτωματα ( ανησυχια, νιαουρισματα, αγριαδα, "μαρκαρισμα" της περιοχης τους ακομα και μεσα στο σπιτι).
Ενημερωσε και τους γονεις σου για ολα αυτα γιατι αν γνωριζουν θα παρουν και τη σωστη αποφαση

:(:worry:Φοβαμαι πως θα του στερησω κατι που ειναι απο τη φυση του ετσι και θα ειναι δυστηχισμενο!Βεβαια δεν το εχω πια γιατι μου το πηραν!:(:bye::bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back