Κάνει εμετό την αντιβίωση!

Ευχαριστώ για την απάντηση, όχι δε θα της δώσω ξανά αντιβίωση χωρίς να μιλήσω πρώτα με το γιατρό γιατί φοβάμαι μην της προκαλέσω πρόβλημα και στο στομάχι.
Τώρα για νοσοκομείο δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να έχει αυτοκίνητο μιας και δεν είμαι απ'εδώ και οικονομικά είμαι πιεσμένη.:/: Η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύομαι τον κτηνίατρό μου γιατί πάντα με συμβούλευε σωστά μέχρι τώρα, αλλά αναγκαστικά θα την πάω Δευτέρα το πρωί σε κάποιον άλλο γιατί νοσοκομείο άλλο κοντα στο κέντρο δε βρήκα που να εφημερεύει. Μου είπε κιόλας ένας άλλος κτηνίατρος πως ίσως χρειαστούν εξετάσεις και ενδέχεται να κοστίσουν 150-200 ευρώ και τρόμαξα. Κοστίζουν όντως τόσα πολλά; Γιατί μου φάνηκε υπερβολικό το ποσό για ένα ζωάκι:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς είναι τώρα η γατούλα ? Τι είπε ο γιατρός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια και πάλι κ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Έχω καλά νέα, βασικά χθες το πρωί όταν ξύπνησα είδα προς ευχάριστη έκπληξή μου πως το μπολάκι της Αλίσας ήτανε άδειο, δηλαδή είχε φάει επιτέλους και της έβαλα κ άλλο φαγητό κ άρχισε να τρώει σιγά σιγα. Μετά από λίγο άρχισε να ανακτά τις δυνάμεις της και να βρίσκει ξανά το δραστήριο εαυτό της, έτρεχε πάνω κάτω μέσα στο σπίτι (ως συνήθως), έπαιζε με τα παιχνίδια της και αργότερα έτρωγε πλέον με πολλή όρεξη πίνοντας παράλληλα πολύ νερό.
Σκέφτηκα πως άρχισε ν'αναρρώνει, εντούτοις ήμουν επιφυλακτική και πήρα τον γιατρό τηλ για να μου πει αν χρειάζεται να δώσω άλλη αντιβίωση. Μου είπε πως αμα τρώει και είναι ευδιάθετη σημαίνει πως είναι μια χαρά και δεν είχε κάτι σοβαρό, ίσως απλά κρύωσε και να δώσω μόνο μια δόση αντιβίωσης και τέλος. Σήμερα είναι ακόμα καλύτερα, τρώει, πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά, είναι ευδιάθετη και σκανδαλιάρα όπως πριν και φαίνεται σαν να μην είχε αρρωστήσει ποτέ! Γενικά σε σχέση με το Σάββατο είναι η μέρα με τη νύχτα! :P

:clapup: Μπράβο το Αλισάκι! Δωσ'της ένα φιλάκι από μένα, κι από δω και πέρα "σιδερένια"!:D

Ευχαριστούμε!:)

Πολύ ευχάριστα νέα! Σιδερένια! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back