Κάνει εμετό

cherryhead122

Νεοφερμένο μέλος

Η Χαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά
Σημερα που γύρισα απο τη δουλεια με περίμενε ο μικρός μου μαρκουλης στη πόρτα και νιαουριζε παρα πολλή. Μετά απο λίγο ακούω ένα περίεργο θόρυβο και βλέπω ότι κανε εμετο ο μικρουλης μου ένα άσπρο αφρό. Ο αδερφός μου των είχε ταισει κανονικά τη τροφή του αλλα είδα ότι δεν την είχε αγγίξει. Του έβαλα εγω αλλα τροφή αλλα έφαγε πολλή λίγο και την άφησε ( που κανονικά γλυφει το μπολ). Τη μπορεί να φταει; Σκέφτηκα μήπως έφαγε κανένα φυτό απο της γλάστρες που έχω και των έχω πιάσει μερικές φορές μέσα εκεί να μασουλαει τα φύλλα παίζοντας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλα μπορει να ειναι..:/:..,και απο φυτο,αλλα στη χειροτερη και ενδειξη καποιας ασθενειας.Αν συνεχισει και αυριο...καλυτερα να επισκεφθητε κτηνιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Των πήγα σήμερα στο γιατρό το μικρουλη μου και ο γιατρός του πήρε αίμα και του έκανε ακτινογραφία. Είναι αφυδατωμενος μου είπε και ότι έχει παρα πολλα αέρια στη κοιλιά του και θα χρειαστεί όρο. Θα των κράτηση μέσα α ιατρός για να δει αν θα φάει και να εξετάσει τα κακά του. Αν χρειαστεί υπάρχει περίπτωση να των κράτηση και 2 μέρες.

Μαλιστα.Καποια πιθανη αιτια ολων αυτων..σου ειπε;
Ευχομαι να ειναι περαστικα..:)

Όχι κάτι συγκεκριμένο μου είπε ότι μπορει να είναι κάτι που έφαγε.

Τελευταία επεξεργασία:
κάποια φυτά είναι δηλητηριώδη για τις γάτες γιαυτό και είναι καλό να το προσέξεις τι λουλούδια έχεις στον χώρο σου, απο την άλλη δεν είναι λίγο υπερβολή απο μια φορά που έκανε εμετό να τον πάς στον κτηνίατρο? εκτός και αν ήταν επαναλαμβανόμενοι οι εμετοί. Τέλος να ξέρεις οτι οι γάτες μετά απο συνεχής εμετούς ¨συχαίνονται¨ και δεν πλησιάζουν εύκολα ξανά το φαγητό τους( αυτό μου το έχει πει κτηνίατρος). Ελπίζω να είναι περαστικά! και ενημέρωσέ μας τι είχε τελικά ο γατούλης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back