Κάνει επίδειξη ισχύος (;)

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Ο Οδυσσέας, ζεί μέσα και έξω απ'το σπίτι. Τρώει, πίνει κοιμάται μέσα, και κατα τα άλλα, περνάει τη μέρα του στον κήπο, οπου κυκλοφορούν άλλα 3 γατάκια. Αυτό που θα περιγράψω έχει συμβεί 2-3 φορές.
Ερχεται απο ξένη γειτονιά ένας γάταρος, ο οποίος, επειδή τον ταίζω/ποτίζω συνέχεια, το χει κάνει στέκι.
Τους παρακολουθούσα σιωπηλά απο το παράθυρο, και κοιτιοντουσαν κανα 10λεπτο, ακίνητοι, και χωρίς επιθετικές διαθέσεις. Καθισμένοι και οι 2 στο χορτάρι, άραζαν. Κάποια στιγμή με αντιλαμβάνεται ο δικός μου, οτι κοιτάω, σηκώνεται, η τρίχα κάγγελο, και αρχίζει τα γρυλίσματα προς τον άλλον.
"Οδυσσέα ΕΔΩ !" του φωνάζω να μπεί μέσα. Του επιτέθηκε αμέσως,και φυσικά ο άλλος γάταρος, την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια, χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
Το κάνει κάθε φορά που με παίρνει είδηση.
Λέω μήπως μου δείχνει πόσο αντρας είναι ! :lol::lol::lol: Οτι προστατεύει τον κήπο "του". Ξέρω γω τι να πώ.

Τι λέτε? Μήπως είμαι εντελώς γατο-χαζο-μαμα?

Υ.Γ Σημειώνω πως ο Οδυσσεας είναι στειρωμένος, αρκετο καιρό, και λογικά δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται σε καυγάδες.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι παρόμοιο κάνει και η Κύκα. Αν δει ότι "μιλάω" στα αδέσποτα γατιά της γειτονιάς που βρίσκονται κάτω από το μπαλκόνι, νιαουρίζει και τους κάνει "χχχ" ενώ μέχρι εκείνη την ώρα δεν τους δίνει καμιά σημασία.
Άγνωσται αι βουλαί της γάτας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ίδιο κάνει και ο σκύλος μου, κάθεται και τον χαϊδεύουν μέχρι να δέι τον πατέρα μου. Τότε αλοίμονο σε όποιον απλώσει χέρι... το δάγκωσε....

Παρόμοια συμπεριφορά έχω παρατηρήσει και σε μικρόσωμα σκυλάκια..Ο σκύλος μου είναι μεσαίου μεγέθους και είναι πολύ φιλικός ακόμη και με τον Prince αν και ο κύριος δε μασ 8έλει:P.Έχει γνωρίσει που λέτε έναν μικρούλη αρσενικό τσιουάουα πρέπει να είναι...Αν περάσουμε από εκεί μυρίζονται και πότε κάνει πιπί ο ένας και πότε ο άλλος στα κάγκελα και ο μικρός κάθεται ήσυχος.Αναγνωρίζει τη κυριότητα του δικού μου ως μεγαλυτέρου...Έλα όμως που έφτασε ο ιδιοκτήτης του...Ε έγινε ΧΑΜΟΣ!!!!!!άρχισε να γαυγίζει σα μανιασμένο....σου λέει να δείξω ότι είμαι άντρας....:P

Κι εγώ ένα σκύλο ήξερα με παρόμοια συμπεριφορά. Έμενε στο δρόμο μου, ημιαδέσποτος (ο ιδιοκτήτης του τον τάιζε αλλά δεν έμενε σε σπίτι) αλλά αφοσιωμένος μέχρι αηδίας σε όποιον τον φρόντιζε.
Όταν ήταν (ή νόμιζε ότι ήταν) μόνος του αδιαφορούσε για οτιδήποτε συνέβαινε στην περιοχή του. Και γάτα να του πάταγε την ουρά περνώντας το πολύ πολύ να γύρναγε να την κοιτάξει τεμπέλικα. Με το που με έβλεπε όμως να βγαίνω απ'το σπίτι πεταγόταν πάνω κι άρχιζε να φωνάζει σε εχθρούς, φανταστικούς και μη. Είδα κι έπαθα πολλές φορές να πείσω τους περαστικούς ότι δε θα τους πειράξει και το κάνει μόνο για επίδειξη.
Και μέτα έτρεχε κατά πάνω μου με το ύφος "Ε, ε; Με είδες; Του έδειξα εγώ!"

Πιο πολύ για φόβο και ανασφάλεια μου κάνει εμένα....
Όταν ο σκύλος φωνάζει έτσι είναι επειδή φοβάται.. και έτσι νομίζει ότι θα φοβηθεί ο άλλος...:hmm:

Και εμένα το κάνει αυτό η φωφω, αλλά γιατί τότε έχει εμάς στην οπισθοφυλακή και δεν τολμούν να κάνουν κίνηση οι άλλοι:P

Πιο πολύ για φόβο και ανασφάλεια μου κάνει εμένα....
Όταν ο σκύλος φωνάζει έτσι είναι επειδή φοβάται.. και έτσι νομίζει ότι θα φοβηθεί ο άλλος...:hmm:
Αμφιβάλλω, αν περάσεις λίγο χρόνο με ένα ζώο μπορείς να καταλάβεις πότε είναι φοβισμένο. Αυτός γενικά ήταν πολύ παιχνιδιάρης και χαρούμενος και είχε πολύ ισορροπημένη προσωπικότητα.
Άλλωστε τύχαινε πολλές φορές να περάσει ο ίδιος άνθρωπος δύο φορές απ'το δρόμο και την πρώτη να τον αφήσει ανενόχλητο και τη δεύτερη (που έτυχε να είμαι κοντά) να χαλάσει τον κόσμο. Δε το εξηγεί αυτό ο φόβος.
Απ'την άλλη όταν ερχόταν μαζί μου για βόλτα σε άλλες περιοχές (που κατά την κρίση του δεν είχε υποχρέωση να φυλάει) ήταν πιο ήρεμος κι από εκπαιδευμένο. Ακόμα κι όταν του γαύγιζαν και γρύλιζαν άλλα σκυλιά τους έριχνε ένα βλέμμα "Συγνώμη κύριε, γνωριζόμαστε;", και πέρναγε από δίπλα σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο Οδυσσέας, ζεί μέσα και έξω απ'το σπίτι. Τρώει, πίνει κοιμάται μέσα, και κατα τα άλλα, περνάει τη μέρα του στον κήπο, οπου κυκλοφορούν άλλα 3 γατάκια. Αυτό που θα περιγράψω έχει συμβεί 2-3 φορές.
Ερχεται απο ξένη γειτονιά ένας γάταρος, ο οποίος, επειδή τον ταίζω/ποτίζω συνέχεια, το χει κάνει στέκι.
Τους παρακολουθούσα σιωπηλά απο το παράθυρο, και κοιτιοντουσαν κανα 10λεπτο, ακίνητοι, και χωρίς επιθετικές διαθέσεις. Καθισμένοι και οι 2 στο χορτάρι, άραζαν. Κάποια στιγμή με αντιλαμβάνεται ο δικός μου, οτι κοιτάω, σηκώνεται, η τρίχα κάγγελο, και αρχίζει τα γρυλίσματα προς τον άλλον.
"Οδυσσέα ΕΔΩ !" του φωνάζω να μπεί μέσα. Του επιτέθηκε αμέσως,και φυσικά ο άλλος γάταρος, την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια, χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
Το κάνει κάθε φορά που με παίρνει είδηση.
Λέω μήπως μου δείχνει πόσο αντρας είναι ! :lol::lol::lol: Οτι προστατεύει τον κήπο "του". Ξέρω γω τι να πώ.

Τι λέτε? Μήπως είμαι εντελώς γατο-χαζο-μαμα?

Υ.Γ Σημειώνω πως ο Οδυσσεας είναι στειρωμένος, αρκετο καιρό, και λογικά δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται σε καυγάδες.:hmm:
Μάλλον θέλει να σου αποδείξει οτι αξίζει το φαί που του δίνεις και το παίζει "νταής" ο Οδυσσέας σου:lol:

Μάλλον θέλει να σου αποδείξει οτι αξίζει το φαί που του δίνεις και το παίζει "νταής" ο Οδυσσέας σου:lol:

Μα τι νταής...Σιγά τα αίματα ρε φιλε, του λέω!:happy:
Και μετα μου ρχεται καμαρωτος, και μπλαζε, και την πέφτει...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back