Κάνει η γάτα μου να φάει....;

Αθανασία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Η Νιάρα λατρεύει τα κοκκινιστά! Είναι ΟΚ αυτό; :hmm:
Να φανταστείτε, φαγητό που δεν το καλοτρώει "άσπρο" (π.χ. ψάρι με ρύζι), μόλις του ρίξω λίγο ...κέτσαπ τρελαίνεται!
Γενικώς τρώει σχεδόν τα πάντα, και μαγειρεμένα και έτοιμα και ουδέν πρόβλημα με τις μάρκες, αλλά αυτό με τα κοκκινιστά είναι αξιοπερίεργο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σου προτεινα να μην της βαζεισ κετσαπ εχει σα;κχαρα μεσα κ μπορει να τισ κανεισ κακο μια σαλτσουλα απλη ειναι οτι καλυτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κέτσαπ

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
θα σου προτεινα να μην της βαζεισ κετσαπ εχει σα;κχαρα μεσα κ μπορει να τισ κανεισ κακο μια σαλτσουλα απλη ειναι οτι καλυτερο

Ναι, το αποφεύγω.Σσυνήθως είναι κανονική σάλτσα ντομάτας στο φαγητό, απλώς μέχρι και σκέτο το κέτσαπ της άρεσε! Άσε τη μαγιονέζα, που έγλειψε μια φορά κατά λάθος και δεν ξεκόλλαγε! Τα παχυντικά της αρέσουν...

Σήμερα μόνο, το χρυσό μου, δεν τρώει ούτε μπριζόλα ούτε ξηρή τροφή. Ψυλλιάζεται ότι θα πάει στο γιατρό αύριο; Έχει παραφουσκώσει και το απόστημα...
Αχ! :(

Τρώνε οι γάτες κάστανα;;;

Ετρωγα καστανα και πηδαει η beauty πανω στο τραπεζι και παιρνει ενα καστανο.:blink: Το κομματιαζει, και το τρωει. Μετα πηγε να παρει κι αλλο αλλα δεν την αφησα... Αληθεια κανει; Μηπως την πειραξει;:( ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και εμενα ενας γατος μου τρελαινοτανε για καστανα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιχουδια ! Και του Περση του αρεσουν

Α, δηλαδη ειναι οκ. Παλι καλα, ανακουφιστηκα...:/: :)

Και η σαρδελα τρελαινεται για καστανα, αλλα δεν της πολυδινω γιατι δεν ξερω αν κανει.

O Gandalf στα νιάτα του μια φορά έφαγε με πολύ όρεξη ένα πακοτίνι !!

και ο δικος μου τρωει πιτσινια και γαριδακια και ποπ κορν αλλα αποφευγω να του δινω γιατι εχουν πολυ αλατι... μια φορα εγλυφε και παγωτο απο το μπωλ μου...!!!!!

Εμένα ούτε κάστανα τρώει, ούτε ελιές που έχω διαβάσει σε κάποια άλλο θέμα οτι θεωρείται¨"μεζές" για τις γάτες. Τρελλένεται για τυρί! Ούτε ποντικός να'τανε!!! Μόλις με δει να τρώω κάνει σαν παλαβός. Για να τον ξεγελάσω του δίνω κανένα τρίμα, γιατί έχει πολύ αλάτι και δεν θέλω να τον μαθαίνω. Το πιο περίεργο μου το έκανε χθες. Είχα πάρει σοκολατάκια After Eight αυτά με την πικρή σοκολάτα και γέμιση μέντας για τα οποία τρελλένομαι. Έχω πάρει το κουτί αγκαλιά και τρώω 1, 2, 3 , 4.... Κάποια στιγμή ορμάει ο Χιόνης, κολλάει τη μουσούδα του στο στόμα μου και αρχίζει να μυρίζει και να νιαουρίζει, να μυρίζει να γουργουρίζει και ταυτόχρονα να γλείφεται σαν παλαβός. :bleh: :bleh: :bleh:
Φυσικά και δεν του έδωσα, αλλά κατάλαβα ότι μάλλον του άρεσε η μυρωδιά τη ς μέντας. Το catnip ανοίκει απ'όσο ξέρω στην ίδια οικογένεια, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει κάποια αντίστοιχη επίδραση στη γάτα και η μέντα...:hmm:

Ο Ναραμπόθ τρελαίνεται για φέτα !!! :lol: pop corn φοβάμαι να δώσω στους γάτους . Κι αν πνιγούν ;

Εμένα η Mici, τρωει σχεδόν τα πάντα! Φάκες, ρεβίθια, πατάτες, τυριά, σούπα (παντός τύπου) την πίνει, όποτε φτιάχνω και βάζω στο πιάτο για μάς, ξεσηκώνει τον κόσμο για να της βάλουμε και εκείνης... δεν κάνει υπομονή μέχρι να κρυώσει για να της βάλω στο πιάτο της :lol: ... Δεν θυμάμαι τι άλλο :hmm: ...
Μόνο τα γλυκά τα απεχθάνεται (!) οπότε τρωω κάτι γλυκό φεύγει ΣΦΑΙΡΑ δεν θέλει ούτε να με μυρίσει ούτε να την χαϊδέψω :lol:
Πάντα προτιμάει ότι τρωμε εμείς, κονσέρβες τρωει αλλά όχι με πολλή όρεξη.

εμενα η γατα μου τρωει γιαρτι φακιες πορτοκαλαδα και τα Χριστουγενα που παιρνουμε καστανα τρωει και απο αυτα:lol:

α και πατατακια:P ,αλλα δεν του εχω ξαναδωσει γιατι φοβαμε μην πνιγουν:happy:

Αμυγδαλωτό...; Κάνει;

Μια μέρα έτρωγα γλυκό…αμυγδαλωτό…ε και καθώς έβλεπα την γάτα μου(Πανδώρα) να με κοιτά με μεγάλη απορία σκεπτικά κακό είναι άμα της δώσω λίγο…ε και της έδωσαν. Δεν είχαμε καμιά παρενέργεια αντίθετος μας άρεσε πολύ…

Να της ξαναδώσω…………..η κάνει κακό στην υγειά της………….:hmm:

καλο ειναι να μην κανεις πειραματα....

Η ζάχαρη δεν της κάνει καλό.

A ok thanks...Οκ τωρα δεν θε της ξαναδωσω τοτε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back