Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εκεί που καθόμουν και έτρωγα τα φυστικάκια μου, έρχεται η Χαρά, ανεβαίνει πάνω μου, προσπαθώντας να δοκιμάσει -όπως πάντα- αυτό που τρώω και αρχίζει τις διαμαρτυρίες. Άντε, λέω, να σου δώσω να το μυρίσεις για να δεις ότι δεν σ'αρέσει. Και με περίσσιο θράσος μου βουτάει το φυστικάκι μου και το τρώει. Συνέχισα να μην πιστεύω αυτό που είδα και έψαχνα να βρω που το είχε κρύψει. Με παραπονιάρικο ύφος ζητάει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...

Υπάρχει περίπτωση να την πειράξουν τα φυστίκια;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ένα-δύο ή μια σακούλα ολόκληρη;
Τα ένα-δύο δεν θα την πειράξουν. Όμως αν την άφησες να φάει μια σακούλα κι ύστερα αναρωτήθηκες αν θα την πειράξουν, ε, δεν φταίει το καημένο το γατί...
Γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τρόφιμα που δεν εντάσσονται στο κανονικό διαιτολόγιο μιας γάτας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοιτάγενικά τα κάσιους δεν είναι αλμυρά αν είναι όμως έχουν αλάτι καλύτερα να μην της δώσεις άλλαΚαι εκεί που καθόμουν και έτρωγα τα φυστικάκια μου, έρχεται η Χαρά, ανεβαίνει πάνω μου, προσπαθώντας να δοκιμάσει -όπως πάντα- αυτό που τρώω και αρχίζει τις διαμαρτυρίες. Άντε, λέω, να σου δώσω να το μυρίσεις για να δεις ότι δεν σ'αρέσει. Και με περίσσιο θράσος μου βουτάει το φυστικάκι μου και το τρώει. Συνέχισα να μην πιστεύω αυτό που είδα και έψαχνα να βρω που το είχε κρύψει. Με παραπονιάρικο ύφος ζητάει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...
Υπάρχει περίπτωση να την πειράξουν τα φυστίκια;;;![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θέλει να το προσέχεις λίγο περισσότερο.

Εμένα ο Αρης μου, που είναι παμφάγος στην κυριολεξία, έχει την ηλίθια συνήθεια να έρχεται στο τραπέζι όταν τρώω το μεσημέρι και να απαιτεί να δοκιμάσει ότι τρώω.

Σήμερα δοκίμασε δύο φακές και γλυφόταν κιόλας!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατιά, παλιότερα ενας κτηνίατρος μου είχε πει ότι το ζουμάκι από της φακές κ γενικά από τα όσπρια κάνει πολύ καλό στο τρίχωμά τουςΣήμερα δοκίμασε δύο φακές και γλυφόταν κιόλας!![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατιά, παλιότερα ενας κτηνίατρος μου είχε πει ότι το ζουμάκι από της φακές κ γενικά από τα όσπρια κάνει πολύ καλό στο τρίχωμά τους
Σλιθ, λες κάτι να ξέρει ο Αρης και να παριστάνει το χαζούλι για ξεκάρφωμα!

Η "έξυπνη" Μυτρώ ποτέ δεν επιχείρησε να φάει κάτι αλλό από κροκέτες και κονσέρβα.

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
αχ ρε παιδια ποσο σας ζηλευω! Ο δικος μου ειναι εντελως κοιμισμενος και δεν τρωει τιποτα αλλο απο κονσερβες και treats. Ετρωγε παλια ψωμακι, αλλα τωρα ουτε που το αγγιζει. Ψαχνω να βρω απο το ψητο μοσχαρι το πιο μαλακο και ωραιο κομματι για να του δωσω και το αγνοει, το ιδιο κανει και με ψητα φιλετα σολωμου, κοτοπουλο κτλ. Να πηδηξει πανω σε τραπεζι και να φαει μεσα απο πιατο; Δεν υπαρχει περιπτωση! :cry::cry::cry::cry::cry:
its ok ! τα ίδια κάνει και η Δώρα μόνο κροκέτες ψάρι...
, σε αντίθεση με την άλλη που τρώει τα πάντα και εάν δε της δώσω τίποτε άλλο τότε πέφτει στη κροκέτα και αυτή 
Fotini
Διάσημο μέλος
Και εκεί που καθόμουν και έτρωγα τα φυστικάκια μου, έρχεται η Χαρά, ανεβαίνει πάνω μου, προσπαθώντας να δοκιμάσει -όπως πάντα- αυτό που τρώω και αρχίζει τις διαμαρτυρίες. Άντε, λέω, να σου δώσω να το μυρίσεις για να δεις ότι δεν σ'αρέσει. Και με περίσσιο θράσος μου βουτάει το φυστικάκι μου και το τρώει. Συνέχισα να μην πιστεύω αυτό που είδα και έψαχνα να βρω που το είχε κρύψει. Με παραπονιάρικο ύφος ζητάει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...
Υπάρχει περίπτωση να την πειράξουν τα φυστίκια;;;![]()
Μερικά κάσιους δε θα της κάνουν κακό.. Ο δικός μου τρώει αμύγδαλα και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα καβουρδισμένα! Τα τραβάνε τα λίπη και οι πρωτεϊνες των ξηρών καρπών, μου το έχει πει ο κτηνίατρος.
Ασε την να τρώει, αλλά μην το παρακάνει κιόλας

drf
Δραστήριο μέλος
Μερικά κάσιους δε θα της κάνουν κακό.. Ο δικός μου τρώει αμύγδαλα και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα καβουρδισμένα! Τα τραβάνε τα λίπη και οι πρωτεϊνες των ξηρών καρπών, μου το έχει πει ο κτηνίατρος.
Ασε την να τρώει, αλλά μην το παρακάνει κιόλας![]()
Φωτεινή ελπίζω μετά να μη χτυπάει και κανένα scotch

Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή ελπίζω μετά να μη χτυπάει και κανένα scotch![]()
Ε, όχι...δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα

Είμαστε της υγιεινής διατροφής σπίτι

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειχα ξαναδει γατι να τρωει ξηρους καρπους και ξαφνιαστηκα. Η Μελίνα μου ας πουμε που ειναι μεγααααααλο λιγουρι τρωει τα παντα! Ειδικα αν δει οτι τα τρωω εγω. Με ιδιαιτερη αδυναμια στα ρεβυθια!!!
Βεβαια στο παρελθον εχει φαει ακομα και πιπερια απο σαλατα.
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα ειναι να μη τους συνηθισεις στις διαφορετικες γευσεις!Η γατες της φιλης μου δε τρωνε τιποτα αλλο, μονο γατισιες τροφες. Οι δικοι μου τρωνε απο το φαι μας και κανουν σαν τρελοι.
Το πιο κουλο που εχουν φαει ειναι ανανας και τωρα τις προαλλες εφαγαν γιγαντες!
Melini
Διάσημο μέλος
Κάθε πρωί, φτιάχνω ένα μεγάλο ποτήρι χυμό (με μπανάνα, ακτινίδιο και πορτοκάλι στο μπλέντερ). Για έναν άνθρωπο είναι σίγουρα πολύ αρωματικό και νόστιμο... αλλά για μια γάτα; O Gandalf τρελαίνεται και θέλει να βουτήξει τη μούρη του στο ποτήρι μου μόλις το μυρίσει...

Επιτρέπεται όμως να τρώει φρούτα; Νόμιζα ότι στις γάτες δεν αρέσει το πορτοκάλι. Αν ναι, ποια φρούτα τους κάνουν καλό και ποια κακό; Και σε ποια μορφή και ποσότητα;
moukelis
Επιφανές μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά τον πίνω σκέτο τουλάχιστον

Πάντως μια καλή λύση είναι να πίνεις γρήγορα το χυμό σου ή να κρύβεσαι όπως κάνω κι εγώ με τον καφέ μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool