Κάνει πανταβομάρες!!!!!! χαχαχαχα

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
:lol: λοιπον το μωρο μου, ειναι ενα γατακι 6 μηνων που δεν μπορω να το χαρακτηρισω ησυχο ή ζωηρο αφου μαλλον ειναι και τα δυο. μπορει απλα να περιφερεται και να παιζει με τα παιχνιδια του ή οτιδηποτε αλλο κανει παιχνιδι του, να κοιμαται ή να κανει τα παντα ανω κατω. δλδ κλασσικη κατασταση για ενα παιδι!!!!:):):)
αυτο που θελω να σχολιασω ειναι η συμπεριφορα της οταν γυρναει καποιος στο σπιτι. για παραδειγμα εχθες το βραδυ ειχα βγει, μολις ακουσε το αμαξι αρχισε να κανει σαν τρελλη χοροπηδαγε παντου, γκρεμιζε τα παντα στο περασμα της και τα σιδερωμενα ρουχα που μολις ειχε σιδερωσει η μανα μου:lol::lol::lol:. μετα για μια δυο ωρες ηταν ετσι σιφουνας. πριν γυρισω απλα καθοταν και ρεμβαζε. αυτο γινεται οταν ο οποιοσδηποτε απο την οικογενεια. αν ερχεται καποιος που δεν ξερει κρυβεται!!!!:/::/::/:

το κανουν και τα δικα σας αυτο???????? τις πανταβομαρες που λεμε εμεις???:blink::blink::blink: νομιζω πως ειναι απο χαρα αυτα που κανει!!!!
εχει πολυ γελιο αλλα καταστρεφει τα παντα και μετα απο μιση ωρα αρχιζω και ζαλιζομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι λίγο περίεργο.....
Σίγουρα δεν είναι από φόβο???? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι παρόμοιο κάνει ο Ραούλ όταν γυρίζω αφού λείπω πολλές ώρες ή από ταξίδι. Αρχίζει να τρέχει από την μία άκρη του σπιτιού στην άλλη, να σκαρφαλώνει στα πλέγματα στο μπαλκόνι και πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας, μια τρέλα δηλαδή! Καμιά φορά γρυλίζει και κιόλας καθώς τρέχει. Έχει πολύ πλάκα!!:)
Αυτό το έκανε απο μικρός και δεν το έχει κόψει ουτε τώρα στα 7.5 του χρόνια. Βέβαια ζημιές δεν κάνει, είναι γενικά προσεκτικός σε αυτο.
Απλά τρελαίνεται απο τη χαρά της η μικρή κυριολεκτικά! :) Λογικά θα ηρεμίσει πολύ μεγαλώνοντας, αν θα το κόψει ομως τελείως δεν ξέρω.

Είναι φυσιολογικό σε εμάς οταν λοιπει κάποιος απ' το σπίτι κυριος για τη δουλεια εχουμε παρατιρίσει πως σαν πλησιαζεί η ώρα τις επιστροφής κατα της 12 το βράδυ πάνε και τα δύο και ξαπλώνουν πάνω στην τραπεζαρία μπροτα από την εξώπρτα και την κοιτουν μεχρί να γυρίσει αυτος που λοιπει!!!!
Μόλις ανοίγει η πόρτα δύο κεφαλάκια προβάλου και επιτακτικά ζητούν ΧΑΔΙ ΤΩΡΑ:lol:
Αν κτηπίσει το κουδούνι της εξώπορτας η μικρή εξαφανίζετε με ταχύτητα φωτος:lol:
ο άλλος κοιτά διστακτηκά απ' το διαδρομο.

Το Yodaki και η Σκουλίκ

σαν σκυλος συμπεριφερεται ωρες ωρες το μωρο μου. νομιζα πως ακουγε το αμαξι μου αλλα σημερα που με γυρισε το αγορι μου μολις φτασαμε και σβησαμε την μηχανη κατω ηρθε στο μπαλκονι και αρχισε να νιαουριζει. ακομα τρεχει γυρω γυρω τωρα:lol: το μαναρι μου!!!!!!

Ναι, καλέ φυσικά και είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της γατούλας σου, είναι και μικρούλι ακόμη και είναι και πιο εκδηλωτικό. Ακόμη και με τη Λουκρητία, που συνήθως είναι σχετικά φειδωλή στις εκδηλώσεις της, οι γονείς μου είχαν χαζέψει όταν την πήρα στη Ρόδο. Όταν έφευγα καρφωνόταν κάτω από ένα τραπεζάκι που έχουμε κοντά στην πόρτα και μόνο που με άκουγε να μπαίνω από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας, πάθαινε αμόκ. Το ίδιο βέβαια κάνει και εδώ όταν βλέπει το αυτοκίνητο μου να έρχεται από μακριά και μια περίοδο που ήρθε και έμεινε και η μαμά μου μαζί μας της έκανε παρόμοια τελετή υποδοχής:D

Ο Σάκης μόλις με ακούσει πηγαίνει πίσω από την πόρτα και σκούζει σαν να τον σφάζουνε :blink:

το περίεργο με το Ραουλ ειναι το εξής: Όταν φεύγω για δουλεια, κλπ είναι ήσυχος. Αλλά αν ετοιμαστώ να πάω στο περίπτερο ή να ταίσω τις γάτες κάτω, για λίγο δηλαδή, αρχίζει να ουρλιάζει και ακούγεται μέχρι το επόμενο τετράγωνο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταλαβαίνει οτι φεύγω για λίγο...

Ο Σάκης μόλις με ακούσει πηγαίνει πίσω από την πόρτα και σκούζει σαν να τον σφάζουνε :blink:

:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το εκανε και η καημενη η νατουλα.και ειδικα στον πατερα μου.πηδαγε στον ωμο του και του τριβοταν...

το περίεργο με το Ραουλ ειναι το εξής: Όταν φεύγω για δουλεια, κλπ είναι ήσυχος. Αλλά αν ετοιμαστώ να πάω στο περίπτερο ή να ταίσω τις γάτες κάτω, για λίγο δηλαδή, αρχίζει να ουρλιάζει και ακούγεται μέχρι το επόμενο τετράγωνο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς καταλαβαίνει οτι φεύγω για λίγο...

οι γάτες γνωρίζουν τα πάντα και είναι πολύ του προγράμματος, ξέρουν τι ώρα πας για δουλειά και τι ώρα επιστρέφεις και όχι μόνο εσύ αλλά αν βγαίνει και στο μπαλκόνι και ο γείτονας και ο κάθε γείτονας στην γύρω περιοχή. Επίσης όταν γίνεται κάτι εκτός προγράμματος όπως πχ να πας στο περίπτερο ή να μη σηκοθείς την ίδια ώρα που ξυπνάς κάθε πρωί δεν τους αρέσει καθόλου μα καθόλου:happy:

οι γάτες γνωρίζουν τα πάντα και είναι πολύ του προγράμματος, ξέρουν τι ώρα πας για δουλειά και τι ώρα επιστρέφεις και όχι μόνο εσύ αλλά αν βγαίνει και στο μπαλκόνι και ο γείτονας και ο κάθε γείτονας στην γύρω περιοχή. Επίσης όταν γίνεται κάτι εκτός προγράμματος όπως πχ να πας στο περίπτερο ή να μη σηκοθείς την ίδια ώρα που ξυπνάς κάθε πρωί δεν τους αρέσει καθόλου μα καθόλου:happy:

:lol::lol: Ναι, τώρα που το λες εχεις απόλυτο δίκιο!
Καμια φορά που δουλεύω στο σπίτι βλέπω οτι ο Ραούλ κάνει στάνταρ πράγματα μέσα στη μέρα και σε στάνταρ σημεία του σπιτιού. Συγκεκριμένα ωράρια ύπνου, παρακολούθησης των περιστεριών του γείτονα κλπ

πωπω θα το εχω αποσυντονισει το ψιψι μου που δεν εχω κανενα προγραμμα και καθε μερα κανω ο,τι να'ναι οποτε να'ναι!!!!!

Χα χα! δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για τις αταξίες, και τα δικά μου κάναν έτσι όταν ήταν μωρά. Ειδικά ο ένας, ο Ίλυ, το έκανε μέχρι πέντε χρονών. Μετά αποφάσισε να ωριμάσει... Η αλήθεια είναι ότι τρέχουν πανω κάτω, τα διαλύουν όλα αλλά μετά κουράζονται και κοιμούνται ήσυχα σαν αγγελάκια όλη την υπόλοιπη μερα... όσο εσύ μαζεύεις τις ζημιές που κάναν, δηλαδή!!!

Η δικιά μου όταν βλέπει βαλίτσα παθαίνει κάτι, ή θα μπει μέσα η κάτσει πάνω της,ανάλογα. Είχε τύχει να ξεκινήσουμε για το εξοχικό,για ένα βράδυ θα πηγαίναμε και μπήκε μέσα στη βαλίτσα,η μάνα μου χαμπάρι δεν πήρε και μόλις βάζει μπρος το αμάξι ο μπαμπάς μου ακούσαμε νιαουρίσματα,ψάχναμε πόση ώρα να δούμε από που έρχονται,μόλις ανοίξαμε το πορτ μπαγάζ έγινε πανικός...

-του μηλάω αυστηρά όταν κάνει αταξίες και πάει σε μια γωνία και κάθεται μόνος του βάζοντας το κεφάλι κάτω και μουρμουράει μόνος του (μαου αου αου, ο μονόλογος του παραλόγου..........)

-του μιλάω γλυκά όταν είναι κύριος και γουργουρίζει...........

-και όλα αυτά από απόσταση χωρίς να τον αγκίζω σε καμιά από τις 2 περιπτώσεις μόνο με τα λόγια και τον τόνο της φωνής, τι συμβαίνει με αυτό το γατί?:blink:

Εμένα μου μιλάει..... στα καλά καθούμενα είτε είναι στην αγκαλιά μου είτε πάιζει... σταματάει έρχετε με κοιτάει στα μάτια και αρχίζει τα νιαουριτά.....:confused:

Εγω του απαντάω γατίσια.... και μιλάμε.... ειδικά όταν είναι αγριεμένος και τα έχει "πάρει¨ του μιλάω γατίσια .. και ανταποκρίνεται.. χαλαρώνει και ηρεμει...

Όταν πάω στην κουζίνα ρίχνει τέτοια φωνη που ο Βαγγέλης ειδικά στις αρχές ερχόταν να δεί τί του κάνω του γατιού???? Νόμιζε ότι τουλάχιστον το "σφάζω!!!!". ενώ απλά κάθετε στην μέση της κουζίνας και με κοιτάει ξεφωνίζοντας , μέχρι να του δώσω μπισκότα... (φρέσκα, βέβαια.. μόνο...)....

Όταν γυρνάω το βράδυ απο την δουλειά... μου κάνει ολόκληρη συζήτηση...μάλλον μου λέει τί έκανε όλη την ημέρα!!!!! Λές και δεν μπορώ να το καταλάβω μόλις αντικρύσω το σπίτι...:P

Όταν πάω στην κουζίνα ρίχνει τέτοια φωνηquote]

Κι εγώ τα ίδια τραβάω στην κουζίνα:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back