Κάνει πιπίλα το χεράκι της...

Ξένια1712

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά...

Έχω μια ερώτηση, έχω ένα γατάκι.
Το παράτησε η μαμά του έξω στην αυλή μιας φίλης.
Το λυπήθηκα και έτσι το πήρα.
Το έχω από νεογέννητο.
Τώρα είναι 3 μηνών.
Όταν κάθομαι στον καναπέ, έρχετε και κουρνιάζει στην αγκαλιά μου,
και βάζει το δεξί της χεράκι στο στόμα της και το ρουφάει σαν μωρό που κάνει πιπίλα το δάχτυλό του.
Αν μέινω εκεί μαζί της να την έχω αγκαλιά είναι ικανή να κοιμηθεί
με το χέρι να κάνει πιπίλα ώρες ολόκληρες.
Μονάχα με το δεξί της χεράκι το κάνει. (Το δοκίμασα να της βάλω και το αριστέρο γιατί στην αρχή είχα υποθέσει ότι το κάνει για να καθαριστεί, αλλά δεν το θέλει)
Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί εσύ είσαι τώρα η μαμά της και στην αγκαλιά της μαμάς τα μωρά θηλάζουν. Ξυπνάει το ένστικτο του θηλασμού λοιπόν. Άλλα βυζαίνουν ένα κομμάτι από τη μπλούζα μας, άλλα κομμάτι από την κουβέρτα ή το κάλυμμα, άλλα το δάχτυλό μας, αν είναι δύο βυζαίνει το ένα το άλλο, όπως τους έρθει.
Μην ανησυχείς, μεγαλώνοντας αραιώνει και θα σταματήσει. Από τη μικρή μου πείρα τα θηλυκά το ξεπερνάνε εντελώς, στα αρσενικά καμμιά φορά μένει λίγο"κουσούρι".
Αν δεν κάνει πληγή στο χέρι του μην ανησυχείς. Στο κάτω-κάτω δεν έχω ακούσει ποτέ 10 ετών γατί να βυζαίνει το χέρι του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα φυσιολογικά! Ειδικά πολύ συχνό σε αυτά που μεγάλωσαν ή κόπηκαν νωρίς απο την μαμά..!:)

Σας ευχαριστώ για την βοηθειά σας.
Αφού με θεωρεί και μανούλα της, δεν πάει χαμένη η λατρεία που της έχω.
Πρώτη φορά έτυχε να έχω κατοικίδιο στο σπίτι.
Να είσαστε καλά παιδιά!!! :redface:

εσυ να'σαι καλα, που το περιμαζεψες και το βοηθας :):D
ο,τι αλλο χρειαστεις, εδω σε εμας να ερθεις !! :D:):up:

Βάλε μας και μια φωτο για να δουμε τον κουκλάκι σου !! τιν μπέμπα!!:up::baby::baby::baby::inlove::up::up:

:redface: Νάτη η γατουλίνα μου..... :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back