Κάνει πιπί στην ξηρά τροφή

Τί να πω... προς το παρόν πάντως εκδικείται εμένα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ακόμα :whistle::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ακόμα :whistle::lol:
:lol: :lol: :lol:
Βικτώρια με την ακοή της τι γίνεται? Θα θεραπευτεί ή θα μείνει κουφή?
Επίσης μήπως παίζει ρόλο ότι δεν έχει πάνω της έντονη τη μυρωδιά των άλλων?
Μήπως να τη χτενίσεις με τη χτένα του Χουζούρη και αντιστρόφως?
Πάντως αυτό που γράφει η Ολγα περί απομόνωσης κάποιες ώρες ισως ειναι καλη ιδεα για αρχη.

Αυτό –το να ουρεί στο μπολάκι με το φαγητό- το έκανε και η Λούσυ μερικές φορές παλιότερα. Κι αυτή ήταν το ίδιο φοβιτσιάρα με τις υπόλοιπες γάτες κ έκανε σαν υστερική όταν τις έβλεπε. Δυστυχώς, το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν πέθανε η Νταίζη, που ήταν κι ο κυρίως δερβέναγας. Πάντως, καλό είναι να έχει ένα χώρο όπου θα μπορεί να αποτραβηχτεί και να κρυφτεί από τους άλλους, κι εκεί να νιώθει ασφάλεια.

Έχει τέτοιο χώρο. Ανάμεσα στο ξύλο και το γυαλί του τραπεζιού στο σαλόνι. Κανείς δεν χωράει να μπει εκεί, παρά μόνο εκείνη!:P

Πήρε αντιβίωση, δεν έχουμε δει καμία βελτίωση. Πρέπει κάποια στιγμή να την ξαναπάμε στον Αίλουρο, δεν βλέπω όμως φως να ξανα ακούσει...

Εγω παλι λεω αντι να απομονωσεις την μικρη να απομονωσεις τις αλλες γατες :lol: ετσι να φτιαξουν χαρακτηρα ..... Οσο για αυτο με τα μερη που δεν χωρανε οι αλλες .....τα ιδια κανει και η Ιολη ... πειραζει πρωτα την Φαιδρα και οταν την κυνηγαει η Φαιδρα παει και μπαινει κατω απο τον μπουφε που δεν χωραει πια η Φαιδρα:redface: .... εντωμεταξυ οσο βλεπει η μεγαλη οτι δεν μπορει να την φτασει τοσο γινεται πυραυλος .... :lol::lol:

Και η Μπεζ το κάνει αυτό. Κι όταν την πλησιάζουν απειλητικά οι άλλοι τσιρίζει σαν τρελή (είναι και κουφή και δεν ακούει τις τσιρίδες της, γι' αυτό φωνάζει παραπάνω και μας ξεκουφαίνει).:P

αυτο με της τσιριδες το κανει κ ο φελιξ μολις βλεπει τον λαμπη να πλησιαζει πολυ

Τα καημενούλια! Τόσο πολύ φοβούνται?:(

Δεν φωνάζει διότι φοβάται. Φωνάζει προειδοποιητικά και για να ακούσω εγώ (=χωροφύλακας) να την γλιτώσω.

Δεν φωνάζει διότι φοβάται. Φωνάζει προειδοποιητικά και για να ακούσω εγώ (=χωροφύλακας) να την γλιτώσω.
Μηπως γι αυτο συνεχιζουν να τη δερνουν οι υπόλοιποι?:hmm: Ζήλεια?

Σίγουρα ζηλεύουν! Τί να κάνω όμως; Να την αφήσω στην τύχη της;

Σίγουρα ζηλεύουν! Τί να κάνω όμως; Να την αφήσω στην τύχη της;
Οχι αλλα να δοκιμασεις αυτο που ειχε πει και η Rotonda. Δηλαδη να βαλει μονη της τα ορια της. Κι εσυ να παρεμβεις μονο σε κατασταση εκτακτου ανάγκης.

Να το δοκιμάσω! Ελπίζω να μην έχουμε θύματα!

Να το δοκιμάσω! Ελπίζω να μην έχουμε θύματα!
Δεν νομιζω. Δεν εχω δει θηλυκα να τσακωνονται μεταξυ τους αλλα και με αρσενικα, πολυ αγρια.:)

Χμ, εγώ όμως έχω δει, μάνα με κόρη μάλιστα. Κι είναι πολύ δύσκολο να της χωρίσεις όταν ξεπεράσουν τα όρια. Εγώ κάνω το εξής καμιά φορά τώρα με τις Sil κ Λούσυ, που τσακώνονται μεν αλλά όχι πολύ άγρια κ είναι πάντα λόγω ζήλιας. Έχω κ τις δύο μαζί αγκαλιά κ τις χαϊδεύω συγχρόνως, κρατώντας κάπως κ τα κεφαλάκια τους για να μην ορμήξουν, σιγά-σιγά αγαλιάζουν κ μπορεί καμιά φορά να γλύψει κ η μία την άλλη. Δεν το δοκιμάζεις ανά ζεύγη; μιας κ έχεις κ μπόλικα

Το έχω προσπαθήσει, όμως είναι πολύ δύσκολο να ηρεμήσουν με την Μπεζ σε απόσταση αναπνοής (βολής)....

ΝΑΙ!!! Βρήκα την λύση για να μην κάνει πιπί στην ξηρά τροφή!!!

δεν πρέπει να την μάθεις να το ανοίγει κιόλας όμως?:hmm: ή ανοίγει μόνο του αυτό??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back