Κάνει πιπί στην ξηρά τροφή

Πατάνε πάνω και ανοιγει. Το μαθαίνουν λέει αμέσως... Το πήρα! Είδομεν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαντάσου όμως να το ανοίγει και να κάνει πιπί!!! :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Λίγο δύσκολο το βλέπω όμως,,,:hmm:

Ποιός; Η Μπεζ! Προφανώς φοβάται να πάει στην άμμο διότι της την στήνουν οι άλλοι και την χτυπάνε και κάνει πιπί στην ξηρά τροφή! Μόνο πιπί όμως. Κακά πάει στην άμμο.
Βαρέθηκα να πετάω την τροφή!!! Αγκρρρρρρρρρ.... τί να κάνω;

ΠΟΛΥ απλο πετας μια φωνη και εφτιαξε το θεμα:P

Που μωρέ, στην καημένη τη Mπεζ; :blink: Γατοψυχολόγος υπάρχει;

ΠΟΛΥ απλο πετας μια φωνη και εφτιαξε το θεμα:P
Επειδή μάλλον δεν το έχεις παρακολουθήσει το θέμα, η Μπεζ είναι κουφή οπότε η φωνή δεν πιάνει στην περίπτωσή της...

Nαι γιατι σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ποιανει ωρε ψιψινε που ησουν τοσο καιρο που εψαχνα να βρω λυση ... στον ουρανο την εψαχνα στην γη σε βρηκα :) Και αλλη μια ερωτηση δεν λεμε αν ειχες ποτε σου γατα ... αστο αυτο εχεις δει ποτε σου γατα ? :redface:

ΜHTSI ΕΧΟΥΝ περασει απο τα χερια μου 3 γατες τωρα αυτο που λες που κολαη...............???

Επειδή μάλλον δεν το έχεις παρακολουθήσει το θέμα, η Μπεζ είναι κουφή οπότε η φωνή δεν πιάνει στην περίπτωσή της...

Κανεις λαθος και μονο που θα δει η γατα την εκφραση στο προσοσπο θα καταλαβει...........εχτος αμα ειναι και τηφλή(μετα αυτο δεν θα ειναι γατα):D

αιμαίνα τόρα γιατή με έχη ποιάση μια απήστεφτι απεσιοδοξήα για το αικπεδεφτικώ μας σίστημα;; :hmm::blink: :/:
(συγγνώμη για το εκτός θέματος)

Σιγνόμυ γυα τω εκτώς του θαίματως θαις να πις φαντάζωμε....;) :lol: (Sorry αλλά δεν άντεξα!!!:rolleyes: :whistle: :whistle: )

αιμαίνα τόρα γιατή με έχη ποιάση μια απήστεφτι απεσιοδοξήα για το αικπεδεφτικώ μας σίστημα;; :hmm::blink: :/:

Λαίς?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σιγνόμυ γυα τω εκτώς του θαίματως θαις να πις φαντάζωμε....;) :lol: (Sorry αλλά δεν άντεξα!!!:rolleyes: :whistle: :whistle: )

ασπασεια αικαναις ωρθωγραφικω λαθωςς το σιγνομυ γραφαιτε με 2 ν!:lol: :lol:

ασπασεια αικαναις ωρθωγραφικω λαθωςς το σιγνομυ γραφαιτε με 2 ν!:lol: :lol:
Σιγννόμυυυυυ!!!!:( :( :(

H Mπεζ εκδικείται έτσι τους άλλους :mad: Mήπως καλά τους κάνει; Oχι , εσεις κακοι, δεν θα φάτε σήμερα!!!!! Mήπως; :confused:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Ωστε έτσι εξηγείται λοιπόν!
Η μαύρη μου η γάτα η τρομερή, κάνει πιπί στο φαί...
Βασικά έκανε μόνο στην τροφή που δεν της άρεσε.
Όταν τελειώνει η συγκεκριμένη που τρώνε τους βάζω απο την λιγάκι πιο φτηνή που έχω για τα αδεσποτα(αδυνατώ να ταίζω και αυτά τα κακόμοιρα με special care)
Τότε η γάτα κανει πιπί!!!
ΌΟΟΟΟμως..........δεν θέλει και τον Μίκ, τον τελευταίο της οικογενείας μας και δεν τον αφήνει να παει τουαλέτα και ο Μικ τα κάνει(χοντρά και ψιλά) πανω η πίσω απο τον καναπέ.....
Τώρα τον πάω εγώ με το ζόρι στην τουαλέτα και γλυτώνω μερικά καθαρίσματα:lol:

Εχω την Μolly στο σπίτι από την Πεμπτη. Την έχω μεσα και θα ηθελα να την κρατήσω μέσα, αλλα θα γινεί γάτος 'εξωτερικού χώρου' συντομα αν δεν λυθεί το θεματακι της με την λάμπα! Ενώ πηγαίνει για πιπί της στην άμμο, έχει κανει μόνο μία φορά (με συνοδεία) κακά της. Κατά τα άλλα, τα κάνει δίπλα στη βάση ενός φωτιστικού δαπέδου που έχω στη τραπεζαρία. Έχω μεταφέρει τα κακά στο κουτί, έχω καθαρίσει την περιοχή της λάμπας με dettol και με ξύδι. Ξέρει όμως - χωρίς να την έχω μαλώσει, γιατί δεν την έχω πιάσει στα πράσα - οτι είναι κακό το σημείω γιατι κρυβεται κατω από τον καναπε αμέσος μετά και για αρκετή ώρα. Θα χαρώ πολύ για της συμβουλές σας - δεν μου έχει ξανά συμβεί να έχω γάτα που ενώ έχει άμμο να μην πηγαίνει.

Αντίστοιχο πρόβλημα ειχε με την άμμο και η μικρή στο θέμα αυτο:
https://www.mypetz.gr/threads/Καινούριο-γατάκι-έρωτας-και-προβληματισμοί.221235/
Ρίξε μια ματιά.
Υπάρχουν και αλλού στο σάιτ συμβουλές αλλά δεν θυμάμαι που.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back