Κάνει τα κακάκια του έξω

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
Ο γατος μου ο αντρεας εχει ενα κακο συνηθειο..τουλαχιστον μια φορα την μερα κανει τα κακακια του απεξω αλλα διπλα ακριβως απο την αμμολεκανη:down:..και δεν μπορω να πω οτι φταιει οτι το χωμα δεν ειναι καθαρο γιατι ακομα και με πεντακαθαρο χωμα το κανει..και το περιεργο ειναι οτι δεν κανει πουθενα αλλου μεσα στο σπιτι παρα μονο διπλα απο την αμμολεκανη..πριν τον στειρωσω αυτο γινοταν 2 και 3 φορες την μερα..τωρα εχουμε περιοριστει στην 1 και μπορει ας πουμε να γινει κ μερα παρα μερα αλλα πολυ σπανια..εχω βαλει σε ολη την γυρω περιοχη εφημεριδες..τις εκανε στην ακρη και τα εκανε στο πλακακι..μετα εβαλα εφημεριδες με ξυδι αλλα και παλι τιποτα..μετακινησα την αμμολεκανη εκει που τα κανει αλλα και παλι τα εκανε διπλα..μηπως εχετα καμια συμβουλη να μου δωσετε?να ξερετε οτι ειναι αγυριστο κεφαλι και δυσκολα τον κανουμε καλα..ειναι πολυ πεισματαρης..αν κανει καποια αταξια και του φωναξουμε παει αυτοματως και τα κανει απεξω..τι μπορω να κανω?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αμμολεκανη ειναι κλειστη?? αν ειναι ανοικτη, μπορει να βγαινει πανω στην αμμο, αλλα το πωπουδακι του να ειναι εξω, γιαυτο να τα βρισκετε εκτος!! :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αμμολεκανη ειναι κλειστη?? αν ειναι ανοικτη, μπορει να βγαινει πανω στην αμμο, αλλα το πωπουδακι του να ειναι εξω, γιαυτο να τα βρισκετε εκτος!! :hmm:

Οντως αν ειναι μικρη η παει εκεινος ακρη ακρη μπορει να γινει, ή παλι αν εχει ψηλα τοιχωματα μπορει να δυσκολευεται να πηδηξει μεσα.

ειναι ανοιχτη αλλα τους ειχα παρει και κλειστη και δεν εμπαιναν και την εβγαλα..ειναι μεγαλη η λεκανη αλλα δεν παιζει ρολο γιατι τα κανει κατευθειαν απεξω(τον εχουμε πιασει απειρες φορες να τα κανει απεξω)και δεν ειναι οτι καθετε και απλα δεν χωραει ή το οτιδηποτε..το κανει ''επιτηδες'':down:

εχεις δοκιμασει να αλλαξεις αμμο?:hmm:

ναι και παλι κανει τα ιδια..βεβαια δεν εχω δοκιμασει τις αμμους που τα κανει σβολακια μπας και του αρεσει περισσοτερο..αποτι διαβασα εδω αυτη που αρεσει στους περισσοτερους εδω ειναι η biocat's αλλα πηγα σε 2 πετ σοπ και δεν την βρηκα..

Αν τους εβαζες την κλειστη αμμολεκανη χωρις το πορτακι;

το εχω δοκιμασει και αυτο..το προβλημα του δεν νομιζω να ειναι η αμμολεκανη..ειναι μεγαλη και ανετη..τα κανει κατευθειαν εξω και μετα εχει το ενοχικο το βλεμμα και παει και κρυβετε..μηπως φταιει η αμμος?:hmm:

Αν τους εβαζες την κλειστη αμμολεκανη χωρις το πορτακι;

ακριβως αυτο ειχα κανει και εγω με την πουπου,οταν την πρωτοπηρα........στην αρχη,τα εκανε σε ολο το σπιτι..:blink::blink::blink:...μετα,τα εκανε διπλα ακριβως απο την λεκανη.......μετα τα εκανε μεσα,αλλα επειδη φοβοταν την πορτα...της την εβγαλα.........μετα απο καμμια βδομαδα.....δεν φοβοταν ουτε την πορτα!!!!:)

ποσο ειναι η γατα σου????

ειναι 1.5 χρονων ομως η απορια μου ειναι γιατι ενω την υπολοιπη μερα τα κανει κανονικα μια φορα μονο τα κανει απεξω?:hmm:

αυτη την συμπεριφορα,την ειχε απο την αρχη που την πηρατε?? η την ξεκινησε αργοτερα???? συγνωμη εκ των προτερων αν εχει αναφερθει καπου...και δεν το εχω δει....:):)

εγω προσφατως μετακινησα την αμμολεκανη απο το δωματιο εργασιας στο μπανιο..η Τερεζα μου προσαρμοστηκε σχεδον αμεσως..πορ ολιγου ομως συνεβη κατι-θετικο μαλλον-που μου εκανε εντυπωση..ειχα κλεισει για δευτερη φορα! την πορτα του λουτρου και σε καποια φαση το πηρα χαμπαρι και την ανοιξα:αμεσως το γατακι μου εσπευσε μεσα νιαουριζοντας και εκαμε την αναγκη του

δλδ σφιγγοταν μεχρι να φιλοτιμηθω να ανοιξω την πορτα;πως και τοση ωρα δεν διαμαρτυρηθηκε;

υγ.αμα εχω ανοιχτη την πορτα ξερει να παει παντοτε

εγω προσφατως μετακινησα την αμμολεκανη απο το δωματιο εργασιας στο μπανιο..η Τερεζα μου προσαρμοστηκε σχεδον αμεσως..πορ ολιγου ομως συνεβη κατι-θετικο μαλλον-που μου εκανε εντυπωση..ειχα κλεισει για δευτερη φορα! την πορτα του λουτρου και σε καποια φαση το πηρα χαμπαρι και την ανοιξα:αμεσως το γατακι μου εσπευσε μεσα νιαουριζοντας και εκαμε την αναγκη του

δλδ σφιγγοταν μεχρι να φιλοτιμηθω να ανοιξω την πορτα;πως και τοση ωρα δεν διαμαρτυρηθηκε;

υγ.αμα εχω ανοιχτη την πορτα ξερει να παει παντοτε

εγω πλεον δεν εχω τετοιο θεμα ειμαι οκ..το λυσαμε το προβλημα μας αλλαζοντας για 4ι φορα αμμο αλλα αυτη τη φορα πηραμε την σωστη:happy:

Ποια ηταν η μαγικη αμμος;

Νονικα τι ρωτας?biokats εννοειται:lol::lol:

:up::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back