Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. Για τα αγρια χαδια δοκιμαστε το εντονο Μη και την αποσυρση του ποδιου και το ψεκασμα. Χρειαζεται να το μαθει αποτελεσματικά τα μεχρι τωρα μέσα ειναι απαλα δεν πιανουν στο δικο του χαρακτήρα, εξίσου δινετε του ενα αρκουδάκι να βγαζει το αχτι του οταν βλεπετε οτι παει για το πόδι και ψεκαστε τον αν παει να κατευθυνθει στο πόδι.
2. Τοποθετειστε τροφη μονιμα στοπώλ του ετσι θα τρωει οταν πειναει. Συντομα ομως θα διαπιστωσετε οτι μπορει να γρατσουναει τη ποστα για να παρει τρυφερότητα. Τοτε η θα σκεφτειτε να κοιμαται μαζι σας η να του παρετε ενα δευτερο, εαν δεν μπορειτε τα εξοδα του δευτερου σκεφτειτε το ανδεχομενο να γινετε σπιτι φιλοξενειας για ενα σωματειο η το αδεσποτολογιο ετσι θα εχει πολλα γατακια να παιζει και δεν θα εχετε τα εξοδα τους
Α τωρα διάβασα την καταληξη πολύ χαιρομαι που το αποφασίσατε για δευτερο
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές Yasmin, θα δοκιμάσω σίγουρα το ψέκασμα (και για να τα χωρίζω όταν αγριεύουν τα πράγματα), το μη και η απόσυρση χεριού-ποδιού δεν του κάνουν τίποτα, ίσα ίσα δαγκώνει πιο δυνατά
Από χτες που συναναστράφηκε με τη μικρή μαλάκωσε το δάγκωμα του σε γενικές γραμμές, μόνο κατά τις 1:30 το βράδυ μου άρπαξε το χέρι άγρια, γιατί ήταν η ώρα που τον έπιασε η λύσσα του 
Άλλη μέθοδος που εφαρμόζω, για να μην ξεφύγει στο παιχνίδι με τη μικρή, είναι να τα κλείνω σε διαφορετικά δωμάτια, μέχρι να τους περάσει η κρίση, όταν βλέπω να αγριεύουν τα πράγματα, και άντε πάλι μετά... Άλλη συμβουλή?
πρόσεχε μη ξεσηκώσει τις κακιές συνήθιες του μέλα η μικρή σου.... αντι΄να τον στρώσει αυτή, να την κάνει σα τα μούτρα του :Ρ
Μπα... μέχρι τώρα ο Μέλας την αντιγράφει: αράζει στην άμμο γαιτί το κάνει η πριγκιπέσσα, και από εκεί που δεν νιαούριζε τώρα κάνει διαλόγους ολόκληρους, γιατί η κυρία (ως γυναίκα) είναι γλωσσού και τον ξεσηκώνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Εμένα προχθές ο πρίνς έκατσε για σεσουάρ. με αγριοκοίταγε βεβαια και ήταν και στην τσίτα... αλλά έκατσε, γιατί είδε την ρέινα (που μπανιαρίστηκε πρώτη) ότι έκατσε 30 λεπτά εκ των οποίον τα είκοσι τουλάχιστον γουργούριζε..
Έκατσε και αυτός 15 λεπτά... τόσο άντεξε μετά με νύχιασε και έφυγε να στεγνώσει μόνος του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng6115
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

..γιατι θα παθω αν κλαινε και τα 2 μαζι.....

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως από τότε που είναι δύο είναι πιο ήσυχα και ασχολούνται γενικά λιγότερο μαζί μας...

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
εμένα το τέρας μου πηδάει με στόχο το πόμολο
χαχαχα τη βρήκα και γω μια φορα τη Νεφέλη να κρέμεται από το πόμολο!! Αλλά ευτυχώς μόνο μία!!
prince
Διάσημο μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευτυχώς που έχει αναλάβει πρωινή βάρδια ο πατέρας μου!!!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Καλέ ο δικός μου 7 το πρωί ακριβώς απαιτεί το φαΐ του στο πιάτο! Και με παρέα παρακαλώ!! Έτσι και ξαναξαπλώσεις έρχεται, σε σηκώνει, σε πάει στην κουζίνα και μετά τρώει!! Και αν ξαναπάς να κοιμηθείς πάλι τα ίδια!!![]()

Άπαιχτος!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
απο τη μια ηθελα να τη σκισω,

prince
Διάσημο μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άπαιχτος!!!
Καλέ ναι!!! Την πρώτη φορά που το έκανε, δε καταλάβαινα τι θέλει, κουτούλαγα κιόλας από τη νύστα...Αλλά μετά διαπίστωσα ότι θέλει να κάτσω στην κουζίνα!!!
Κι αν τολμήσω να ξαναξαπλώσω, ποιος τον ακούει το σκατούλη!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά την πόρτα (την εξωτερική τουλάχιστον) να την κλειδώνετε... μασίφ ξύλο άνοιξε ο πρίνς και πήγε βόλτα στη μάνα μου έναν όροφο κάτω......
Χαχα!! Ευτυχώς πόρτες δε μπήκε ποτέ στον πειρασμό να μάθει να τις ανοίγει!

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι πανέξυπνος και μιμείται πολύ, οπότε τον φοβάμαι μην την ανοίγει και κάνει βόλτες

Εννοείται πως κλειδώνω παντα....
Το πρόβλημα που χτυπούσε ο Μέλας την πόρτα και η Ρεγγίνα φώναζε εχει λυθεί κατά πολύ: δεν χτυπούν την πόρτα και δεν φωνάζουν πια, παρά μόνο αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι

Πώς έγινε αυτό? όποτε βαράγανε την πόρτα ανοίγαμε την πόρτα, τα ψεκάζαμε με νερό και την ξανακλείναμε...

Αισίως ησυχάζανε...και φαίνεται πως έπιασε η μέθοδος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντα του αφήνω φαγητό για να μη με ξυπνάει και όσο και να γρατσουνάει την πόρτα τον αγνοώ( αν και στενοχωριέμαι) και μετά από 1-2 λεπτά σταματάει.
Μην πτοείστε και σας πάρουν τον αέρα.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

arvan7
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας. Έχω ένα γάτο 5 χρονών.
Όλα τα χρόνια τη βγάζει στο σαλόνι και στα δωμάτια, γενικά σε όλο το σπίτι.
Εδώ και λίγες μέρες που βάφαμε το σαλόνι, αυτός φοβόταν και την έβγαζε στο δωμάτιό μου ή στης μητέρας μου.
Το πρόβλημα είναι οτι ακόμη και τώρα που έφυγε το συνεργείο και είναι όλα ήσυχα και τακτοποιημένα,
αυτός κάθε βράδυ κοπανάει την πόρτα μου να του ανοίξω να μπει. Αν δεν το κάνω δεν φεύγει, περιμένει απέξω και αρχίζει να κλαίει μέχρι να του ανοίξω και επιλέγει φυσικά ώρες που όλοι κοιμόμαστε.
Τι φταίει? Τι μπορώ να κάνω να σταματήσει αυτήν την κακιά συνήθεια?
Ευχαριστώ,
Νίκος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool