Κάνει την ανάγκη της στην τουαλέτα!!

souza

Νεοφερμένο μέλος

Ο souza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους:)
Συγχαρητήρια για το υπέροχο αυτό φόρουμ αν και ο περιορισμένος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να το επισκέπτομαι όσο θέλω..
Θα θελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που έχω με την γάτα μου.
Καταρχήν να σας συστηθώ,
με λένε Ειρήνη και έχω μια κουκλίτσα σιάμ εδώ και αρκετά χρόνια ( την παράτησαν ή χάθηκε-ποιος ξέρει- και βρήκε το σπίτι ως καταφύγιο).
Την φροντίζω όλα αυτά τα χρόνια με πολυ αγάπη.
Είναι πολύ ήσυχη, δεν νιαουρίζει ποτέ και γενικά δεν γίνεται αντιληπτή στο σπίτι ( είναι και μεγάλης ηλικίας τουλάχιστον εγώ την έχω γύρω στα 8 χρόνια).
Της είχα κανονικά την άμμο υγιεινής για να κάνει την ανάγκη της.
Επειδή όμως μένω σε εξοχή και έχω μεγάλο κήπο το περισσότερο διάστημα κάθεται έξω ανάλογα τη διάθεση. Έτσι έβγαλα την άμμο αφού στο σπίτι δεν ήταν πολλές ώρες και επειδή ο σύζυγος παραπονιοταν για τις δυσάρεστες μυρωδιές (παρόλο πόυ ήμουν σχολαστική στην καθαριότητά της).
Για να μη μακρυγορώ και σας κουράζω, αυτό που παρατήρησα είναι πως όσο διάστημα η γάτα μου είναι σπίτι και ενώ δεν έχω άμμο υγιεινής παρατήρησα πως πάει και κάνει τσίσα της στην τουαλέτα, στο σιφόνι ( αν το λέω σωστά).
Στην αρχή δεν το χα καταλάβει και υπέθεσα πως απλώς κρατιέται μέχρι να παει στην πόρτα για να τη βγάλω έξω.
Μετά όμως ένα βράδυ έτυχε να την αντιληφθώ και να δω με τα μάτια μου πως κατευθυνόταν προς την τουαλέτα και έκανε τσίσα της ακριβώς μεσα στην τρυπα του σιφονιου, χωρίς να αφήσει κανενα ίχνος ούρων εκτός:D
Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Όταν το είπα στον άντρα μου δεν πίστευε στ'αφτιά του και λεει πως το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιεί και χαρτί τουαλέτας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου εχει τυχει να εχει μια σιαμ γατουλα μια φιλη,που χρησιμοποιουσε κανονικοτατα την τουλετα,και ποτέ την αμμο.Ειναι πανεξυπνες γατες,και μαθαινουν πολλα πραγματα.Ειναι πολυ εκπαιδευσιμες επισης,οποτε δεν ειναι απιθανο αυτος που την ειχε να της ειχε μαθει να χρησιμοποιει την τουαλετα.Πως τη λες;Βαλε μας και καμια φωτο οποτε μπορεσεις,να τη χαιρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ. Όντως είναι πανέξυπνες! Το όνομά της είναι Σούζα (την έβγαλα έτσι επειδή η πεθερά μου συνεχώς την φώναζε "γρουσούζα":D)
Ορίστε και μια φωτό της:)

Συνημμένα

• DSC01747.jpg
    DSC01747.jpg
    134,5 KB · Εμφανίσεις: 51
Η δικη μου η Μυρτουλα πολλες φορες μου εχει κατουρησει στο σιφωνιο του μπανιου(και γυρω απ'αυτο:mad:), αλλα και μεσα στην μπανιερα!
Πολυ πιθανον απο το σιφωνια να τους ερχονται μυρωδιες ουρων απο τις σωληνωσεις των αποχετευσεων και θελουν να βαλουν την δικη τους "σφραγιδα" απο πανω.Δεν ειναι τοσο ασυνηθιστη αυτη η αντιδραση για γατες, αλλα και για ζωα γενικοτερα.:hmm:
Καλως ηρθες ομως,Ειρηνη:hello: στο γατοφορουμ μας.Να χαιρεσαι την σιαμεζουλα σου για πολλα,πολλα χρονια ακομη και ανεβασε καμια φωτο να την καμαρωσουμε και εμεις!;):D:D

Ουπς,τωρα ειδα την φωτο.:) Η Σουζα ειναι πολυ,πολυ ομορφη και σιγουρα οχι "γρουσουζα"!;):D

Καλωσήρθατε και από εμάς!

Κουκλίτσα είναι!Όντως οι Σιαμέζες είναι πολύ έξυπνες γάτες.Και ιδιαίτερες,μέχρι και μεγαλύτερη εγκυμοσύνη έχουν!
Η μαμά της συγχωρεμένης μου Σιάμ,αν και πήγαινε σε άμμο για την ανάγκη της,είχε μάθει στα μωρά της να πηγαίνουν στην μπανιέρα(για την καλύτερη υγιεινή τους).Ετσι και εμείς δεν την βάλαμε σε άμμο!Και φυσικά καθαρίζαμε με χλωρίνες κτλ την μπανιέρα ώστε να ναι καθαρή για όλους.

Στο θέμα σου τώρα!Πολύ καλή η ιδέα σου!Και εγώ στο μπαλκόνι την έχω.Πιστεύω πως θα μπορούσες σιγά σιγά να της δείξεις ότι είναι εκεί και ότι πρέπει να τα κάνει εκεί.Και φυσικά να κρατάς μια πόρτα ανοιχτή όλη μέρα που να την βγάζει κατευθείαν στην άμμο της!

Πέρυσι το καλοκαίρι,ο Ρίκο μου (μια κεραμιδί γκρίζα τίγρης) κυνήγαγε πολύ και διάφορα και επειδή τα νεύρα μου είχανε σπάσει (τα έφερνε στο κρεββάτι μου και του έλεγα και "Μπράαααβο Ρίκο"),έκλεισα όλες τις πόρτες(ξέχασα να αφήσω κ μία για τον Ρίκο).Το χρυσό μου...επειδή δεν μπορούσε να πάει στην άμμο του,τα 'κανε ακριβώς στο σημείο που την είχα παλιά στο μπάνιο...Και το πρωί ντρεπότανε κιόλας!

Μα δεν είναι υπέροχα αυτά τα ζωάκια;;;Τόσο όμορφα,ντελικάτα και έξυπνα;Νιάου!

:D:D:D ΧΟΧΟΧΟ!! Να' στε καλά, μου έφτιαξαν τη διάθεση οι χαριτωμενιές των αγαπημένων μας γατουλακίων! Η Μένια χτυπάει κανονικότατα την πόρτα της τουαλέτας όταν είναι μέσα η μητέρα μου, της ανοιγει και μπαίνει και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα... κατορθώματά της! Κι έτσι, όταν ξεχνάμε να αφήσουμε μια πόρτα ανοικτή προς το μπαλκόνι που είναι η τουαλέτα της, η Μένια πάει στο χαλάκι της δικιάς μας τουαλέτας και κάνει ότι κάνει! Φυσικά μετά τα σκεπάζει με το χαλάκι! Τι καθαρό κορίτσι!!:redface:

Κάποτε είχαμε στη αυλή τη Μαριγώ, μια τρίχρωμη γατούλα που βρήκαμε μικρή κι έμεινε κάμποσα χρόνια κοντά μας. Όταν τη στειρώσαμε, επειδή έπρεπε να μείνει για λίγο σε προστατευμένο περιβάλλον και να παίρνει αντιβίωση, την ανεβάσαμε στο σπίτι όπου έμεινε στο μπαλκόνι. Παρόλο που της είχαμε άμμο, εκείνη προτιμούσε να πηγαίνει για τσίσα στο σιφώνι για όσες μέρες έμεινε επάνω!:)

Ειναι κουκλα η γατουλα σου,αν θες περνα κι απο τους σιαμεζομανιακους να τα λεμε κι εκει!

Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους:)
Συγχαρητήρια για το υπέροχο αυτό φόρουμ αν και ο περιορισμένος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να το επισκέπτομαι όσο θέλω..
Θα θελα να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που έχω με την γάτα μου.
Καταρχήν να σας συστηθώ,
με λένε Ειρήνη και έχω μια κουκλίτσα σιάμ εδώ και αρκετά χρόνια ( την παράτησαν ή χάθηκε-ποιος ξέρει- και βρήκε το σπίτι ως καταφύγιο).
Την φροντίζω όλα αυτά τα χρόνια με πολυ αγάπη.
Είναι πολύ ήσυχη, δεν νιαουρίζει ποτέ και γενικά δεν γίνεται αντιληπτή στο σπίτι ( είναι και μεγάλης ηλικίας τουλάχιστον εγώ την έχω γύρω στα 8 χρόνια).
Της είχα κανονικά την άμμο υγιεινής για να κάνει την ανάγκη της.
Επειδή όμως μένω σε εξοχή και έχω μεγάλο κήπο το περισσότερο διάστημα κάθεται έξω ανάλογα τη διάθεση. Έτσι έβγαλα την άμμο αφού στο σπίτι δεν ήταν πολλές ώρες και επειδή ο σύζυγος παραπονιοταν για τις δυσάρεστες μυρωδιές (παρόλο πόυ ήμουν σχολαστική στην καθαριότητά της).
Για να μη μακρυγορώ και σας κουράζω, αυτό που παρατήρησα είναι πως όσο διάστημα η γάτα μου είναι σπίτι και ενώ δεν έχω άμμο υγιεινής παρατήρησα πως πάει και κάνει τσίσα της στην τουαλέτα, στο σιφόνι ( αν το λέω σωστά).
Στην αρχή δεν το χα καταλάβει και υπέθεσα πως απλώς κρατιέται μέχρι να παει στην πόρτα για να τη βγάλω έξω.
Μετά όμως ένα βράδυ έτυχε να την αντιληφθώ και να δω με τα μάτια μου πως κατευθυνόταν προς την τουαλέτα και έκανε τσίσα της ακριβώς μεσα στην τρυπα του σιφονιου, χωρίς να αφήσει κανενα ίχνος ούρων εκτός:D
Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Όταν το είπα στον άντρα μου δεν πίστευε στ'αφτιά του και λεει πως το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιεί και χαρτί τουαλέτας:D
Και εμένα το κάνει αυτό η Φωφώ, στην αρχή χρησιμοποιούσε την λεκανη, τώρα το σιφόνι..:P:lol:

Indringol η Φωφω ειναι ταρταρουγα!:up:Εχεις αλλες φωτο στη gallery?
Συγνωμη souza για το οφφ-τοπικ.:redface:

Οι γάτες, ως γνωστόν, είναι.....Γάτες!!!!! Μαθαίνουν να πηγαίνουν για όλες τις ανάγκες τους και στην τουαλέτα. Υπάρχουν ένα σωρό βίντεο στο you tube, που όμως, εμένα με αναγούλιασαν:sick::sick::mpliaks: Μια χαρά τα έχει φτιάξει ο Θεούλης, να σκάβουν και να τα σκεπάζουν. Τώρα, το γατούλι, που πήγε στο σιφώνι, σαν λύση ανάγκης, είναι απλά, πανέξυπνο. Η Μπασσέτ, την δεύτερη, τρίτη μέρα ,που την έφερα σπίτι, είχα ξεχάσει κλειστη την πόρτα για το μπαλκόνι, όπου είναι η άμμος της, και πήγε στο βάθος του τζακιού και έκανε τσισάκια η καλή μου.

Οι γάτες, ως γνωστόν, είναι.....Γάτες!!!!! Μαθαίνουν να πηγαίνουν για όλες τις ανάγκες τους και στην τουαλέτα. Υπάρχουν ένα σωρό βίντεο στο you tube, που όμως, εμένα με αναγούλιασαν:sick::sick::mpliaks: Μια χαρά τα έχει φτιάξει ο Θεούλης, να σκάβουν και να τα σκεπάζουν. Τώρα, το γατούλι, που πήγε στο σιφώνι, σαν λύση ανάγκης, είναι απλά, πανέξυπνο. Η Μπασσέτ, την δεύτερη, τρίτη μέρα ,που την έφερα σπίτι, είχα ξεχάσει κλειστη την πόρτα για το μπαλκόνι, όπου είναι η άμμος της, και πήγε στο βάθος του τζακιού και έκανε τσισάκια η καλή μου.

Ελενη Π συμφωνω απολυτα μαζι σου.:) Ετσι ακριβως ειναι, ποτε μου δεν καταλαβα την λογικη, του να διορθωνουμε την φυση γιατι δεν ταιριαζει με τον δικο μας τροπο ζωης και δεν χωραει στα "σπιτια" μας.:hmm:

Σας ευχαριστώ όλους για τις εμπειρίες σας και για τα καλά σας λόγια:):cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back