Κάνω εκπομπούλα και θα χαρώ πολύ αν με ακούσετε..

Πολύ χιόνι,πολύ κρύο,τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελεια εχω το εμαιλ σας θα σας γράψω να συννενοηθούμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χιόνι,πολύ κρύο,τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα!!!

θελουμε και μεις οι αθηναιοι χιονιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Μεγάλο σπίτι έχω, γατούλες έχω...Όλοι οι καλοί χωράμε!!!Ευπρόσδεκτοι...ΟΛΟΙ...να περάσουμε καλά!!!

elly ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεε... αναψε το τζακι!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Είναι αναμμένο...Μονίμως...Και περιμένει όλους σας!!!
Βιβή!Το no bar που είναι;;;Οδό εννοώ...!!!

Βιβίκα τηλεφωνάκι;;;

ευχαριστω που μου κανατε παρεουλα ...φιλια σε ολοες σασ..:D

Και εμείς ευχαριστούμε για την παρέα και τις ευχές για μια καλή χρονιά!Ανταποδίδω!Καλό μεσημέρι!

https://www.radiobubble.gr/el/yourradio

η εκπομπη μου ειναι η rockarodas ..
αν θελετε ακοθστε και αφιστε μου ενα σχολειο με την αποψη σας ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε βιβη το προγραμμα ειναι χυμα κ δεν καταλαβα ποτε παιζεις...πες μας μερες κ ωρα και θα σε ακουσουμε. :):)
α ! και το ραδιο σε ποια συχνοτητα ειναι? η ειναι μονο internet radio ? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

einαι μονο νετ ραδιο...επαθα ζημεια στο υπολογιστη και εχασα τα παντα οποτε 8α αργησω λιγο να κανω εκπομπουλα..θα σας πω ποτε ...

καλημερα..για οσους θελουν να ακουσουν μπορουν απλα ανοιξτε το winamp πηγαιντε εκει που λεει file μετα εκει που λεει play url και δωστε το
https://radio.arbula.gr:8000/sickness.ogg

..ετσι θα ακουτε καθαρα και χωρις διακοπες...εκπομπες ακομα δεν εχω αρχισει αλλα παιζω διαφορα τραγουδακια...

Βασικά, προσέχει τα νεύρα μου.... και την ακεραιότητα του λαπτοπ μου...:|:redface:

Ευγε παιδί μου... καλά πας. Θα τελειώσω την βλακεία που κάνω.. να ασχοληθώ και με τίποτα σοβαρό. :redface::D

Βασικά, προσέχει τα νεύρα μου.... και την ακεραιότητα του λαπτοπ μου...:|:redface:

Ευγε παιδί μου... καλά πας. Θα τελειώσω την βλακεία που κάνω.. να ασχοληθώ και με τίποτα σοβαρό. :redface::D
ειδες τι καλο παιδι που ειμαι....σου χαριζω αυτο που παιζει τωρα ,το λατρευω...σε εσενα και τα μωρα σου..

ξεχασα να πω οτι δεχομαι προτασεις για το τι μουσικη θελετε να ακουτε,μπορω να φτιαξω σποτακια απο διαφορα και να παιζουν στα τραγουδια οποτε οτι θελετε μπορειτε να το ζητησετε...

θα θελαμε να κανεις κανενα ακομη σποτακι για μας αν μπορεις για τη κακοποιηση ζωου αν γινεται και με ανδρικη φωνη και να δουμε πως θα περασειο απο το εθνικο συμβουλιο ραδιοφωνιας για να το παζουν δωρεαν.

Μηπως θα ταν καλο να πεις και τιποτα για την εκδηλωση των κοριτσιων για το μαικατ στην αθηνα στις εκπομπες?να παει και κοσμος?

ξεχασα να πω οτι δεχομαι προτασεις για το τι μουσικη θελετε να ακουτε,μπορω να φτιαξω σποτακια απο διαφορα και να παιζουν στα τραγουδια οποτε οτι θελετε μπορειτε να το ζητησετε...

πολύ καλό! τώρα ανακάλυψα το θεματάκι! παιζει εικοσιτετράωρο???

πολύ καλό! τώρα ανακάλυψα το θεματάκι! παιζει εικοσιτετράωρο???
ακομα οχι ,τωρα μαζευω παλιους φιλους παραγωγους για να κανουν εκπομπες και να μπορουμε να εχουμε 24 ωρες προγραμμα....σε μουσικη παιζουμε τα παντα εκτος απο ελληνικα ...πιο πολυ ροκ και ποπ..

θα ειμαι εκτος υπολογιστη για περιπου μιση ωρα...το ραδιο παιζει ομως ...:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back