julia
Διακεκριμένο μέλος
:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπιζω ολα να πανε τελεια στην εκπομπουλα σου και δηλωνω φαν απο τωρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
για να μπορεσεις να ακουσεις πρεπει να εχεις winamp ....ανοιγεις το winamp και πας πανω αριστερα εκει που γραφει file μολις το πατησεις θα δεις που λεει καπου play url πατας εκει και μετα κανεις copy/paste εκει αυτο https://radio.arbula.gr:8000/sickness.ogg.τι κανω και δεν μπορω να το ανοιξω??!
Ελπιζω ολα να πανε τελεια στην εκπομπουλα σου και δηλωνω φαν απο τωρα!!!![]()
αμεσως θα ακουσεις... ειναι πολυ ευκολο ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ!!!!για να μπορεσεις να ακουσεις πρεπει να εχεις winamp ....ανοιγεις το winamp και πας πανω αριστερα εκει που γραφει file μολις το πατησεις θα δεις που λεει καπου play url πατας εκει και μετα κανεις copy/paste εκει αυτο https://radio.arbula.gr:8000/sickness.ogg.

skai-animals
Δραστήριο μέλος
για να μπορεσεις να ακουσεις πρεπει να εχεις winamp ....ανοιγεις το winamp και πας πανω αριστερα εκει που γραφει file μολις το πατησεις θα δεις που λεει καπου play url πατας εκει και μετα κανεις copy/paste εκει αυτο https://radio.arbula.gr:8000/sickness.ogg.
επιδη χαθηκα, τι ειναι το winamp? πριν αξκουγα την εκπομπη, τωρα δεν δουλυει το λινκ

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
δεν δουλευει γιατι το εκλεισα ...δεν ακουγε κανεις και εκανα ενα restart στο pc.. το ξαναανοιγω αμεσως με τραγουδακια..επιδη χαθηκα, τι ειναι το winamp? πριν αξκουγα την εκπομπη, τωρα δεν δουλυει το λινκ
![]()

skai-animals
Δραστήριο μέλος
δεν δουλευει γιατι το εκλεισα ...δεν ακουγε κανεις και εκανα ενα restart στο pc.. το ξαναανοιγω αμεσως με τραγουδακια..![]()
papa was a roling stone?????????
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
οχι δεν ειναι αυτο..αλλα με βρηκες....χιχιχιpapa was a roling stone?????????
skai-animals
Δραστήριο μέλος
οχι δεν ειναι αυτο..αλλα με βρηκες....χιχιχι
τι εννοείς??

κατι μου θυμηζει κι αυτο.... ΤΕΛΕΙΟ!!! αντε , τετοιεσ μουσικεσ να βαζεται να μην κλεινουμε τα pc μετα!

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ακουγαμε το mannish boy απο muddy water...τωρα yazoo και dont go...τι εννοείς??
κατι μου θυμηζει κι αυτο.... ΤΕΛΕΙΟ!!! αντε , τετοιεσ μουσικεσ να βαζεται να μην κλεινουμε τα pc μετα!![]()
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ακουγαμε το mannish boy απο muddy water...τωρα yazoo και dont go...

μηλάτε κιόλας στιε εκπομπες αναμεσα στα τραγούδια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
οχι ακομα ,ειμαι κρυωμενη και εχω τρομερο βηχα..οποτε δεν μιλαω ακομα..περιμενω να μαζευτουμε ακομα 4 ατομα να κανονισουμε ωρες εκπομπων ο καθενας και μετα θα κανονισω τις εκπομπες μου...προς το παρρων μονο μουσικουλα ...μηλάτε κιόλας στιε εκπομπες αναμεσα στα τραγούδια?
skai-animals
Δραστήριο μέλος
οχι ακομα ,ειμαι κρυωμενη και εχω τρομερο βηχα..οποτε δεν μιλαω ακομα..περιμενω να μαζευτουμε ακομα 4 ατομα να κανονισουμε ωρες εκπομπων ο καθενας και μετα θα κανονισω τις εκπομπες μου...προς το παρρων μονο μουσικουλα ...
λέτε ανακυνώσεισ και μυνήματα για ζωοφιλικα???????????????στελνω πμ να ρωτησω κι κατι αλλο.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
μολις οργανωθω λιγο θα λεω απο ολα...λέτε ανακυνώσεισ και μυνήματα για ζωοφιλικα???????????????στελνω πμ να ρωτησω κι κατι αλλο.
skai-animals
Δραστήριο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
τωρα περιμενω να φτιαξω σποτακια για να παιζουν καθε 10 τραγουδια...αλλα θα φερω φιλους μου να τα φτιαξουν...χιχιχιε...μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!![]()
skai-animals
Δραστήριο μέλος
τωρα περιμενω να φτιαξω σποτακια για να παιζουν καθε 10 τραγουδια...αλλα θα φερω φιλους μου να τα φτιαξουν...χιχιχι
αν θες κανενα με ζωοφιλικο μυνημα σου στελνω!
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αμε γιατι οχι..αν θες κανενα με ζωοφιλικο μυνημα σου στελνω!
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
εκπομπουλα με ελληνικο ροκ τωρα..οποιος οποια θελει ακουει...
Σε βρήκα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool