kenderix
Νεοφερμένο μέλος
) Μετα βεβαια αρχισαμε λιγο την πλακα και λεγαμε: μην αφηνεις το κινητο στο δωματιο γιατι εχει ραδιενεργεια και ειναι βλαβερο για τη Ζουλιανα!! και αλλα τετοια χαζα αστειακια!! Μπραβο της παντως που την προσεχει τη γατουλιτσα της!! Ειναι ενα πανεμορφο γατακι και πολυ καλουλικο!! ειναι ιδιος ο Garfield και εχει μια ροζ μυτουλα και μικρα ματακια!! κουκλα λεμε!!! Απλα απο περιεργεια ηθελα να ρωτισω... ξερω οτι σιγουρα κανει καλα που ειναι προληπτικη αλλα μηπως ειναι λιιιιγο υπερβολικη?? πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα η γατουλα απο τον καπνο?? εστω να καπνιζει ενα ατομο βρε παιδι μου.... εχω την εντυπωση οτι η υπερπροστασια της ειναι παραλογη... πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kenderix
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπουλινα εχεις δικιο σε αυτο που λες λογω μεγεθους!! ειναι ομως δυστυχως αδυνατο και αναποφευκτο μιας και ολος μας ο κοσμος ειναι γεματος ραδιενεργεια... απο τις κεραιες των τηλεωρασεων, των κινητων, τις δορυφορικες, τους ασυρματους των ταξι, των αστυνομικων, τα ασυρματα δυκτυα και πολλαααααα πολλα αλλα αμετριτα που σιγουρα δεν κανουν καλο στο περιβαλλον..
συμφωνω απολυτως....εξαλλου.και εμεις τα λουζομαστε στη μουρη...αλλα μπορουμε να προσεχουμε καποια πραγματα....πχ...να μην καθεται η γατα πανω στα ηχεια του στερεο....να μην καθεται μπροστα η πισω απο την οθονη του υπολογιστη η της τηλεορασης.......δεν ειναι τοσο δυσκολο νομιζω......

...η να μην καπνιζουμε και να φυσαμε κοντα στη μουρη τους!!!!!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το σπίτι μου και γενικά στη γειτονιά μου, υπήρχε ένα τεράστιο σμήνος από μέλισσες που είχε αποπροσανατολιστεί... λόγω των κεραίων.... ήταν απλά στο έδαφος και δεν ήξεραν τα πλασματάκια προς τα που να πετάξουν, που να πάνε
έπαθα μεγάλο σοκ και ένιωσα πάρα πολύ δύσκολα, έχοντας το τηλέφωνο στην τσέπη και το ιντερνετ στο σπίτι
αλλά...τί μπορώ να κάνω;
τα μελισσάκια, ήταν εκεί στο έδαφος και απλά δε μπορούσαν να πετάξουν, τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα τους χάσαν τον προσανατολισμό μάλλον.... απλά με τα λεγόμενά σας, αυτό ήρθε στην σκέψη μου...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα σας πω κάτι που μου έκανε τεράστια μα τεράστια εντύπωση...
την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το σπίτι μου και γενικά στη γειτονιά μου, υπήρχε ένα τεράστιο σμήνος από μέλισσες που είχε αποπροσανατολιστεί... λόγω των κεραίων.... ήταν απλά στο έδαφος και δεν ήξεραν τα πλασματάκια προς τα που να πετάξουν, που να πάνε
έπαθα μεγάλο σοκ και ένιωσα πάρα πολύ δύσκολα, έχοντας το τηλέφωνο στην τσέπη και το ιντερνετ στο σπίτι
αλλά...τί μπορώ να κάνω;
τα μελισσάκια, ήταν εκεί στο έδαφος και απλά δε μπορούσαν να πετάξουν, τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα τους χάσαν τον προσανατολισμό μάλλον.... απλά με τα λεγόμενά σας, αυτό ήρθε στην σκέψη μου...
ναι......ειναι γνωστο πλεον οτι οι κεραιες κινητης τηλ...επηρεαζουν παρα πολυ ,δυσμενως τις μελισσες......και θα το πληρωσουμε ακριβα αυτο...λενε οι επιστημονες..

kenderix
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος επιστήμης, η περιβαλλοντική που μελετάει σε κάθε περίπτωση τις οφέλειες και το κόστος κάθε νέας κατάστασης.. απλά πρέπει τα πορίσματα της επιστήμης να εφαρμόζονται μάλλον και έτσι να υπάρχουν και κατάλληλα φίλτρα που να διώχνουν τις πιθανές δυσχέρειες των καινοτομιών... αλλά είναι τόσο δύσκολα στην εφαρμογή όλα τα παραπάνω που δυστυχώς μέχρι αυτό το σημείο μπορώ να μιλήσω... απλά είμαι κι εγώ άλλο ένα άτομο που κάνει χρήση όλων αυτών των συσκευών και πράγματι, αν υπήρχε κάτι πιο οικολογικό σε όλα τα επίπεδα θα το έκανα
μια καλή λύση είναι να ξεκινήσουμε την ανακύκλωση.. μπορεί να ακούγεται άσχετο αλλά μόνο το 30% των απορριμάτων είναι ουσιαστικά σκουπίδια
αυτό είναι κάτι που περνάει ουσιαστικά από το χέρι μας καθημερινά.... δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και εγω οταν ημουν(εχω να καπνισω απο τις 16/2) καπνιστης θυμαμαι ενα σκηνικο που περιτριγυριζε μια μυγα γυρω απο τον καπνο μου και ξαφνικα ζαλιστηκε και επεσε κατω!! βεβαια λογικο μιας και (υποθετω) συμφωνα με αυτη τη λογικη εχουν φτιαχτει τα εντομοαποθητικα!!χρησιμοποιοντας δηλαδη την οσμη!! πλακα πλακα τωρα μου ηρθε στο μυαλο και αυτο το μηχανιμα που με καποιους υπερηχους διωχνει κατσαριδες, ποντικια, κλπ!! να πως επιρεαζει λοιπον και η ραδιενεργεια!!!
αστα.........πειραματοζωα εχουμε γινει!!!!!!!!!!!

αλλα να ξερεις οτι δεν ειναι μονο η ραδιενεργεια..η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι εξισου επικυνδηνη.........αστα να πανε.........

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...είναι φαύλος κύκλος... γιατί, εμάς τους ίδιους δεν μας επηρεάζουν όλα αυτά τα κύμματα;
κατά προέκταση όλα τα πλάσματα, απλά εμείς έχουμε και ένα όφελος
υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος επιστήμης, η περιβαλλοντική που μελετάει σε κάθε περίπτωση τις οφέλειες και το κόστος κάθε νέας κατάστασης.. απλά πρέπει τα πορίσματα της επιστήμης να εφαρμόζονται μάλλον και έτσι να υπάρχουν και κατάλληλα φίλτρα που να διώχνουν τις πιθανές δυσχέρειες των καινοτομιών... αλλά είναι τόσο δύσκολα στην εφαρμογή όλα τα παραπάνω που δυστυχώς μέχρι αυτό το σημείο μπορώ να μιλήσω... απλά είμαι κι εγώ άλλο ένα άτομο που κάνει χρήση όλων αυτών των συσκευών και πράγματι, αν υπήρχε κάτι πιο οικολογικό σε όλα τα επίπεδα θα το έκανα
μια καλή λύση είναι να ξεκινήσουμε την ανακύκλωση.. μπορεί να ακούγεται άσχετο αλλά μόνο το 30% των απορριμάτων είναι ουσιαστικά σκουπίδια
αυτό είναι κάτι που περνάει ουσιαστικά από το χέρι μας καθημερινά.... δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ..
καλα ποιος σου ειπε οτι δεν μας επηρεαζουν???

.δεν εχεις διαβασει τοσες ερευνες που εχουν γινει και για την ραδιενεργεια...αλλα κυριως τωρα τελευταια για την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια??? δεν ξερεις τιποτα για τους πυλωνες της ΔΕΗ και το οτι απαγορευεται κανονικα να υπαρχουν απο κατω σπιτια???????? και οτι ειναι τεραστιο το ποσοστο λευχαιμιας στα σπιτια που υπαρχουν κοντα πυλωνες της ΔΕΗ????? καλα.....που ζεις????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kenderix
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
απλά επειδή έχω διδαχτεί ένα συγκεκριμένο σχετικό μάθημα, πάντα γίνεται μελέτη οφέλειας κόστους σε οτιδήποτε, ακόμα και σε θέματα οικολογίας... και αν δεν συμφέρει κάτι είναι καταδικασμένο με διάφορες έννοιες...
έχεις υπόψην σου την αγορά ρύπων; σα χρηματιστήριο μόλυνσης που επιχειρήσεις αγοράζουν το δικαίωμα να εκπέμπουν ρύπους και τους διαπραγματεύονται....
κανονικά, έπρεπε να γίνουν πολλά... αλλά όταν δεν συμφέρουν..... τί μπορώ να πω περισσότερο...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
νομίζω πουπουλίνα ότι λέμε τα ίδια με άλλα λόγια
απλά επειδή έχω διδαχτεί ένα συγκεκριμένο σχετικό μάθημα, πάντα γίνεται μελέτη οφέλειας κόστους σε οτιδήποτε, ακόμα και σε θέματα οικολογίας... και αν δεν συμφέρει κάτι είναι καταδικασμένο με διάφορες έννοιες...
έχεις υπόψην σου την αγορά ρύπων; σα χρηματιστήριο μόλυνσης που επιχειρήσεις αγοράζουν το δικαίωμα να εκπέμπουν ρύπους και τους διαπραγματεύονται....
κανονικά, έπρεπε να γίνουν πολλά... αλλά όταν δεν συμφέρουν..... τί μπορώ να πω περισσότερο...![]()
καλε....δεν διαφωνω σε αυτα που λες....και βεβαια ξερω για την αγορα ρυπων...εγω απαντησα σε αυτο που εγραψες οτι δεν μας επηρεαζουν ολα αυτα.........δηλαδη οι ακτινοβολιες..........

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
όλες οι αποφάσεις, όλες οι κινήσεις, ας πούμε από προσωπικές μέχρι διαπροσωπικές....

απίστευτη αυτή η αγορά, εγώ μόλις την έμαθα ένιωσα πολύ μα πολύ παράξενα... ιδίως αυτά που διάβασα στο μάθημα.... οικονομικά του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων... επιλογής...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...είναι φαύλος κύκλος... γιατί, εμάς τους ίδιους δεν μας επηρεάζουν όλα αυτά τα κύμματα; κατά προέκταση όλα τα πλάσματα, απλά εμείς έχουμε και ένα όφελος
υπάρχει ένας ολόκληρος κλάδος επιστήμης,......................
αιντε βρε.........οριστε..σου το παραθετω για να το δεις......και να με πιστεψεις!!!!!!!!!!!!![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αυτό μάλλον το ξέχασες...εύχομαι να μη πειράζει που λίγο σού ξανακάνω ένα φόκους στο μήνυμα.. δες λίγο το ερωτηματικό, ήταν ερώτηση....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε πουπουλίνα μου, είχα και ερωτηματικό στο τέλος...
αυτό μάλλον το ξέχασες...εύχομαι να μη πειράζει που λίγο σού ξανακάνω ένα φόκους στο μήνυμα.. δες λίγο το ερωτηματικό, ήταν ερώτηση....![]()
αχ .ναι μωρε............δικιο εχεις!!!!!!!!!!συγνωμη...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και να ηταν μονο το καπνισμα. Ακομα και οι 4 τοιχοι που ζουμε εκπεμπουν ακτινοβολια (γι' αυτο πρεπει να αεριζουμε συχνα). Ουσιες οπως ο αμιαντος ειναι καρκινογονες οπως επισης και κατι πραγματα που στρωνουν στις ταρατσες με πισσα. Καθε φορα που ζεστενονται το καλοκαιρι εξαερωνεται μια ουσια την οποια εισπνεουμε και ειναι βλαβερη. Εγω οσο μπορω ανακυκλωνω και επισης ενας λογος που αλλαξα την αμμο του ναρουτο σε οικολογικη ειναι γιατι δεν συμβαλλω στο να μαζευονται τονοι απο την αλλη αμμο που δεν διασπαται.
ακριβως ετσι ειναι.........γιατι..το ραδονιο που το πας???????? ξερεις......η ραδιενεργεια που εκπεμπουν τα οικοδομικα υλικα........ακομα και το ιδιο το εδαφος!!!!!!!!....αστα να πανε..............

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
κι εγώ μπορεί να έγραφα το δεν και να μην το έπαιρνα είδηση.. νομίζω όμως ότι όλα τα παιδιά εδώ επικοινωνούμε στο ίδιο πνεύμαναι, η ανακύκλωση είναι η καλύτερη λύση για εμάς που είμαστε χρήστες όλων των υπολοίπων
και sakura, έχεις απόλυτο δίκιο με αυτά που λες.... δεν είχα υπ'όψην μου ότι υπάρχει οικολογική άμμος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool